Phoenix Contact – Øget effektivitet i styretavlekonstruktion med clipx Engineer udviklingssoftware

Øget effektivitet i styretavlekonstruktion med clipx Engineer udviklingssoftware

Udviklingssoftwaren clipx Engineer fra Phoenix Contact er en software til styretavlekonstruktion, som optimerer datakonsistens fra kredsløbsdiagrammet til styretavlen.

Udviklingssoftwaren clipx Engineer fra Phoenix Contact er en software til styretavlekonstruktion, som optimerer datakonsistens fra kredsløbsdiagrammet til styretavlen. Tovejs interfaces til CAE-systemer og automatisk udarbejdelse af klemrækker ved hjælp af intelligente udviklingsassistenter gør planlægningsprocessen mere enkel. Forbedret samarbejde mellem planlægning og produktion kan reducere produktionstiden i styretavlekonstruktion væsentligt. Udgangspunktet for udviklingen er ofte at benytte CAE-systemer, som involverer udarbejdelse af kredsløbs-, montage- og fortrådningsdiagrammer digitalt.

Udviklingssoftwaren anvender lige netop dette arbejdstrin som udgangspunkt og tilbyder muligheden for at tilføje den manglende, men nødvendige komponentinformation for alle Phoenix Contact produkter med kun få klik. Den integrerede autokorrektion viser aktivt muligheder for forbedringer, som så kan implementeres direkte. Disse forbedringer kan udføres enten individuelt eller på samme tid. Det er også muligt at benytte udviklingssoftwaren til at placere det krævede tilbehør, stik, broer og opmærkning på de rigtige steder. De forbedrede data kan så anvendes til at færdiggøre projektet. Brugerne kan vælge at bestille de planlagte klemrækker direkte via Phoenix Contact og få dem leveret, eller de kan videregive de digitale produktionsdata til virksomhedens egen produktion.

Andet nyt fra Phoenix Contact

Derudover kan de forbedrede data importeres i førende CAE-systemer, som for eksempel EPLAN ved hjælp af et tovejs interface. I processen gemmes alle de komponenter, som stadig mangler, på de respektive tilslutningspunkter og overføres til materialelisten i CAE-systemet. Det reducerer tidskrævende planlægningsopgaver og øger effektiviteten i elektrisk planlægning.

Læs meget mere

LÆS også: Phoenix Contact – Automatisk fortrådning til alle typer ledere
Phoenix Contact A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger