Real Safety – Arla Holstebro sikrer arbejdsplatforme for medarbejdere

På Holstebro Mejeri, som er en sammenlægning af det gamle Holstebro Flødeost og Holstebro Smør, benyttes der mange forskellige arbejdsplatforme i forbindelse med mejerifunktionerne.

På Holstebro Mejeri, som er en sammenlægning af det gamle Holstebro Flødeost og Holstebro Smør, benyttes der mange forskellige arbejdsplatforme i forbindelse med mejerifunktionerne.

Se Leverandører af Skridsikring her

Udfordring
Bjarne Thyrrestrup, Produktionsforvalter, kontaktede Real Safety, da mejeriet igennem et stykke tid havde oplevet en del fald- og skridulykker på platformene, bl.a. fordi de blev våde under arbejdet. Glatte overflader er et problem vi tit ser indenfor fødevareproduktion. Platformene på mejeriet er den velkendte slags med 2 trin til platformen. De er ofte placeret i forbindelse med maskiner og maskinanlæg og det er derfor vigtigt at medarbejdere kan færdes trygt og sikkert på disse overflader.

Løsning
Mejeriet afsøgte mulighederne for etablering af en skridfast og synlig belægning, der let og enkelt kunne monteres på de eksisterende platforme – uden at produktionen blev afbrudt mere end højst nødvendigt. Valget faldt på skridsikre plader fra Real Safety. Der er tale om en skridsikker belægning i et profil, der let og enkelt monteres. Profilen er udformet i glasfiber med indlagt silicium-carbid-sten i overfladen – og det giver en meget skridsikker overflade!

‘‘Vi startede med at montere systemet på et par platforme i Blendpakkeriet, som et testforsøg. Erfaringerne skulle dog hurtigt vise sig så positive, at vi nu har monteret systemet tilsvarende steder i resten af mejeriet. Vi har en klar forventning om, at vi med dette tiltag kan nedbringe antallet af skrid og faldulykker på mejeriet’’. Bjarne Thyrrestrup, produktionsforvalter

LÆS også: Stor bæredygtighedspris uddeles på HI-messen
HI Messen's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger