EPOS lancerer serien af de nye IMPACT 1000-høretelefoner baseret på banebrydende teknologi

EPOS lancerer serien af de nye IMPACT 1000-høretelefoner baseret på banebrydende teknologi

En ny undersøgelse viser, at audioløsninger, der bygger på EPOS BrainAdaptTM, øger medarbejderes effektivitet med op til 40%

EPOS, der er førende på lyd og billede, annoncerer i dag, at IMPACT 1000-høretelefoner med Bluetooth® nu kan købes. De er designet til professionelle, som kommunikerer ofte på arbejdet og derfor har brug for klar tale, og IMPACT 1000 garanterer, at alle mødedeltagere kan bevare fokus – også i støjende miljøer.

Det er blevet almindeligt at kunne arbejde alle steder og når som helst. Denne “New Open Office”-dynamik medfører dog en række distraheringer og omgivende lyde, hvilket udgør en udfordring for medarbejderne, der kan have svært ved at bevare fokus og dermed yde deres bedste. Ved hjælp af banebrydende teknologier og brugervenlige funktioner er prisvindendende IMPACT 1000 de første hovedtelefoner af sin slags, som er designet til at imødekomme de kritiske hverdagsudfordringer, som det nye arbejdsmiljø medfører. 

EPOS udvikler forskningsbaseret lyd- og billedløsninger og bygger på årtiers psykoakustiske undersøgelser. Virksomhedens seneste videnskabelige forskningsstudie har evalueret de potentielle fordele ved støjdæmpning eller støjreducering i lydenheder, mens man som bruger er på dobbeltarbejde, når man skal forstå og bearbejde tale samtidig med, at man reagerer på visuelle indtryk. Resultaterne af studiet viser, at støjdæmpning, som den hybride adaptive ANC i IMPACT 1000-høretelefonerne, bringer adskillige fordele for deltagerne, når de bearbejder mange indtryk på samme tid. Herunder 67% mindre lytteindsats og 48% bedre stemmegenkendelse i et støjende miljø. Ved at minimere den indsats hjernen bruger på at lytte og ikke mindst bearbejde og forstå en samtale, optimerer IMPACT 1000 brugereffektiviteten med op til 40% og skaber derfor nye muligheder for produktivitet og ydeevne. Ved at udnytte denne form for indsigt udvikler EPOS kunstige intelligensteknologier som dem i IMPACT 1000 for at hjælpe slutbrugerens hjerne med bedre at bearbejde og forstå lydstimuli.

IMPACT 1000 er certificeret til Microsoft Teams og imødekommer krav til Open Office. Klik her for yderligere information om IMPACT 1000.

LÆS også: Tektra – Intralogistik handler om mere end bare at løfte last!
EPOS lancerer serien af de nye IMPACT 1000-høretelefoner baseret på banebrydende teknologi's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger