Scape Technologies og Cobots Sweden AB etablerer nyt partnerskab

Scape Technologies og Cobots Sweden AB etablerer nyt partnerskab

Scape Technologies har indgået et nyt partnerskab med Cobots Sweden AB, også kendt som ‘COBOTS – The One Stop Shop for Collaborative Applications’. Som en del af dette udvidede samarbejde har COBOTS afgivet en ordre på en SCAPE Mini-Picker løsning.

COBOTS specialiserer sig i salg og distribution af kollaborative robotter samt relateret tilbehør. Med en solid baggrund inden i integrering og automatisering med kollaborative robotter, tilbyder COBOTS service og rådgivning til virksomheder, der ønsker at optimere deres anvendelse og udnyttelse af kollaborative robotter. Med hovedkvarter i Örebro dækker virksomhedens aktiviteter hele Sverige.

”Vi er glade for at byde Cobots Sweden AB velkommen blandt vores samarbejdspartnere. Med COBOTS har vi fundet en strategisk samarbejdspartner, der vil hjælpe os med at styrke vores position på det svenske marked og betjene en bredere vifte af kunder. Vi forventer et frugtbart partnerskab, der vil give både Scape Technologies og COBOTS mulighed for effektivt at imødekomme kravene i den voksende procesautomatiseringssektor. COBOTS’ kernekompetencer i integration af løsninger og automatisering med kollaborative robotter harmonerer med SCAPE Bin-Picking løsninger, især de brugervenlige og intuitive SCAPE Mini-Picker og SCAPE Easy-Picker løsninger. Disse løsninger giver mulighed for effektivt og omkostningseffektivt at udføre opgaver, der tidligere var udfordrende at automatisere”, siger John Espensen, Marketing & SME Channel Manager hos Scape Technologies.

Nicklas Jermestam, CEO hos Cobots Sweden AB, uddyber ligeledes det nye samarbejde:  “Vi ser ivrigt frem til den yderligere udvikling af vores partnerskab med Scape Technologies og muligheden for at tilbyde vores kunder SCAPE Bin-Picking teknologi. Set fra vores perspektiv repræsenterer Scapes fleksible, pålidelige og modulære Bin-Picking løsninger fremtiden inden for automatiseret materialehåndtering.”

COBOTS køber SCAPE Mini-Picker løsning

I forbindelse med partnerskabet har COBOTS købt en SCAPE Mini-Picker løsning, der indeholder kombinationen af høj pålidelighed og robusthed fra SCAPE high-end Bin-Picking løsninger og den simple intuitive brugervenlighed fra SCAPE Easy-Picker løsningen. Alle SCAPE Bin-Picking løsninger anvender den same software suite, hvilket gør det let at opgrade det modulære Bin-Picking løsning til nye behov i en automationsløsning.

SCAPE Mini-Pickeren har integreret to forskellige gribere, som kan anvendes i samme applikation,  hvilket muliggør en stabil og effektiv håndtering af komponenter. I adskillige bin-picking scenarier, især dem der kræver præcis levering af dele, er inkluderingen af to gribere uundværlig.

De intuitive og brugervenlige løsninger, SCAPE Mini-Picker og SCAPE Easy-Picker, har opnået certificering under Universal Robots’ UR+ standard. Denne anerkendelse sikrer at SCAPE løsningerne problemfrit kan integreres med UR cobots. Dette giver både nytilkomne og eksperter mulighed for effektivt at realisere deres mål om at implementere automatiseringsløsninger hurtigere.

LÆS også: Scape Technologies lancerer ny kraftfuld stationær 3D vision scanner i forbindelse med SMART Automation messe i Østrig
Scape Technologies A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *