NATDIS – Genbrug af gamle ventilationskanaler til etablering af nye ventilationsløsninger

NATDIS – Genbrug af gamle ventilationskanaler til etablering af nye ventilationsløsninger

Kan man det?

For at bryde forbrugskæden skaber vi løsninger i samarbejder med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Desinfektion med UVC giver muligheden for at genbruge emballage og vand, minimere brugen af kemikalier og ressourcer, og forlænge holdbarheden på produkter, fødevare mm. Men bæredygtig desinfektion er også en essentiel del af at genbruge gamle bygnings ventilationskanaler til at etablere nye ventilations løsninger.

Coatable A/S kontaktede os for at finde en løsning på at desinficerer ventilationskanalerne uden brugen af kemikalier. I samarbejde skabte vi en løsning der var simpel, effektiv og håndterbar. Løsningen skulle gøre det mere bæredygtigt for Coatable A/S at genbruge gamle bygnings ventilationskanaler. Når Coatable A/S renoverer ventilationskanalerne rengøres og desinficeres kanalerne før de coates.

Andet nyt fra NATDIS

Løsningen til desinfektion af ventilationskanalerne skulle være;

  • Simpel
  • Effektiv
  • Miljøvenlig
  • Nem at transportere og benytte
  • Sikker for medarbejderne og omgivelserne

Vi designede en UVC-løsning, der kan desinficere ventilationskanalerne med UVC-lys. Desinfektionen har til formål at inaktiverer bakterier som Aspergillus niger, og andre. Coatable A/S arbejder i snævre omgivelser hvilket satte behovet for en håndterbar, transporterbar og kompakt løsning. UVC-løsningen er designet til at modstå eventuelle stød der kan forekomme under arbejdet. UVC-løsningen er designet til at blive sunket ned i ventilationskanalerne ved brug af et spil.

I samarbejde med Coatable A/S optimerede vi traditionelle metoder til et bæredygtigt alternativ. Sammen kan vi mindske brugen af kemikalier, være med til at spare på jordens dyrebare ressourcer, og minimere vores aftryk på miljøet.

Har i brug for en innovativ og bæredygtig desinfektionsløsning, så kontakt os her

LÆS også: NATDIS – Enhver grøn handling er med til at minimere vores aftryk på jorden
Naturlig Desinfektion's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger