Insatech – 5 løsninger vi har leveret til brint og PtX branchen!

Insatech – 5 løsninger vi har leveret til brint og PtX branchen!

Herunder har vi samlet 5 løsninger, som vi har leveret til branchen. Har du brug for en lignende løsning – eller måske en helt anden – så tag fat i vores kollega Lars Schärfe eller kontakt os via vores hjemmeside!

Ultralyds clamp-on flowmåler til cell-stack på elektrolyse anlæg

Væsken i cell-stack’en er basisk og har en høj pH-værdi, derfor anbefalede vi kunden en FLEXIM FLUXUS F721 clamp-on flowmåler, så måleinstrumentet ikke er i kontakt med mediet. Flowmåleren kan spændes direkte på rør og måler flowet ved at sende ultralyd igennem røret.

Differenstrykmåling over væskefiltre i electrolyzers

Væskefiltre kan løbende stoppe til og for at overvåge om det sker, har vi hjulpet med EJA110E differenstryktransmittere fra Yokogawa. Ved at måle differenstrykket hen over filtret kan du løbende overvåge om trykket ændrer sig, hvis det gør, kan det tyde på, at filtret er ved at stoppe til, og du kan rense eller udskifte det. Måleren fra Yokogawa har en høj nøjagtighed, stort turn-down og fremragende langtidsstabilitet.

Sikkerhedsventiler til overvågning af tryk i electrolyzers

Når du producerer gasser, som brint og oxygen, er det vigtigt, at processen hele tiden er under kontrol, så du undgår overtryk. Derfor har vi leveret Baker Hughes Consolidated 19000 serie af sikkerhedsventiler til electrolyzers, da den er velegnet til blandt andet den kemiske og petrokemiske industri. Derudover opfylder serien ASME-kravene og er CE-kompatibel.

Temperatursensor til overvågning af temperatur i CO2 scrubber CCU-applikation

For at sikre, at processen i en CO2 scrubber forløb stabilt, har vi leveret temperaturfølere fra Kjaerulf Pedersen a/s. Følerne sikrer, at anlægget ikke bliver for varmt ved løbende at overvåge temperaturen.

Niveaumåling i bypass og standrør

Niveaumåling i bypass og standrør er en rimelig almindelig måling i mange brancher – også i brint og Power to X. VEGAFLEX 81 er en guidet mikrobølgeradar, som er særdeles velegnet, hvis du skal måle niveau og interface kontinuerligt i væsker.

Læs mere her

LÆS også: Insatech – Brintskørhed – Én af udfordringerne ved brint
Insatech A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger