Zatea bliver en del af Init og styrker gruppens tilbud til life science industrien

Zatea bliver en del af Init og styrker gruppens tilbud til life science industrien

Med opkøbet af danske Zatea udvider Init sine tilbud til life science industrien og styrker samtidigt sin position på det danske marked med lokation i Skovlunde.

Init blev etableret i januar 2022 med fusionen af danske Picca og PD-Automation, og tæller herudover svensk-norske Acobia, svenske Martensson Consulting og Industriprojektbyrån Engineering AB, norske Nebb Engineering, og de danske virksomheder Logimatic, AN Group, Inuatek, 3Tech Automation, ProjectBinder, MBB Consult, Daniit, FH Software, AutomationLab og nu Zatea.

Zatea har siden 2011 leveret automations og industrielle IT-ydelser inden for opgraderinger og produktivitetsforbedringer af fyldelinier, herunder serialisering og farmaceutiske procesoptimeringer. Zatea vil i Init have et tæt samarbejde med ProjectBinder inden for life science industrien.

Jakob Rostgaard Steen, adm. direktør for Zatea: “Vi ser frem til at arbejde med hinanden og drage nytte af viden, erfaringer, medarbejdere og projekter, hvilket vil bringe mange fordele til den videre udvikling og vækst af Zatea. Vores fokus på life science industrien passer godt til resten af gruppen, og sammen bliver vi en endnu stærkere partner og arbejdsplads, til gavn for alle vores medarbejder og kunder.”

Zatea fastholder sine nuværende aktiviteter, herunder arbejds- og projekttilgange, ligesom den tidligere ledelse af selskabet fortsætter med en ejerandel i Init.

Martin Petersen, adm. direktør i ProjectBinder: ”Zatea er særligt stærke inden for proces optimering og produktionsforbedringer i life science industrien. Igennem projekter med fokus på design ændringer, programmering, implementering af proces -og systemforbedringer, har de opnået en gennemgående forståelse for, hvor forskellig typer af teknologi kan bruges til optimering. Vi ser frem til et tæt samarbejde og at vi sammen kan tilbyde vores kunder den bedste rådgivning og løsninger på markedet”

Init har med Zateas indtræden i gruppen nu ca. 640 medarbejdere fordelt på lokationer i Danmark, Sverige, Norge, Irland, Nord Makedonien, Serbien og Spanien.

Om Zatea
Zatea har siden 2011 leveret automations og industrielle IT-ydelser inden for opgraderinger og produktivitetsforbedringer af fyldelinier, herunder serialisering og farmaceutiske procesoptimeringer. Zatea vil have et tæt samarbejde med ProjectBinder inden for life science industrien. Selskabet har hovedkontor i Skovlunde og har på nuværende tidspunkt 7 medarbejdere.

Læs mere om Zatea på www.Zatea.dk.

LÆS også: Automation Lab bliver en del af Init
Picca Automation A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger