Kender du til Procell alkaline batterier til professionelt brug?

procell batterier fra celltech

Kender du til Procell alkaline batterier til professionelt brug?

Celltech er den officielle importør af Procell batterier i Danmark. Procells batterier er bredt anerkendt for deres pålidelighed. De er specifikt udviklet til professionelt brug, for at opfylde de krævende standarder i moderne elektronik og industri.

Procell er en del af Duracell selskabet. I modsætning til mange andre batterimærker, som betjener både forbruger- og professionelle kunder, fokuserer Procell udelukkende på professionelt brug. Af denne grund stoler millioner af virksomheder og førende OEM-producenter over hele verden på Procells batterier for deres fremragende kvalitet, pålidelighed og ydeevne.

Kontakt os for at finde de batteriløsninger, der bedst passer til din virksomheds behov!

Læs mere om Procell-batterier og vores produktudvalg på vores hjemmeside

LÆS også: Professionel arbejdsbelysning – Et personligt valg
Celltech A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger