Certificerede gummiløsninger til fødevareindustrien

Certificerede gummiløsninger til fødevareindustrien

Gravlund Industrigummis store sortiment af certificerede gummikompounds kommer i brug både i medicoindustrien, fødevarefremstilling og drikkevandsautomater.

En kunde har brugt den københavnske gummifabrik til udvikling og produktion af gummiventiler med indstøbt gevindstag til brug i vandautomater. Hvor selve udformningen af gummi-metalforbindelsen var ganske simpel, var der til gengæld høje krav til gummimaterialet og dets certifikater.

Det store netværk af europæiske gummiproducenter gjorde det endnu en gang muligt for Gravlund Industrigummi at fremskaffe den helt rigtige gummikompound, som dokumenteret overholder alle krav til FDA og drikkevand. Dertil er den danske gummifabrik også ISO-certificeret og godkendt til produktion af komponenter til fødevareindustrien, så opgaven var på trods af sine mange krav lige til at tage fat på.

Skal du bruge en ISO-certificeret leverandør af gummiemner med høje krav til kvalitet og dokumentation? Du er altid velkommen til at kontakte Gravlund Industrigummi for en uforpligtende snak om dit projekt. Kontakt os på info@gravlund.dk eller telefon 44669830 for at aftale nærmere.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.                                                                                
LÆS også: Fra tegnebrættet til Italien på én uge
Gravlund Industrigummi A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger