JNC TEKNIK – SPRAYSTREAM – Selektiv Nedrivning

JNC TEKNIK – SPRAYSTREAM – Selektiv Nedrivning

Godt nyt til mange industrier inden for genbrug, nedrivning, bulk sektor, overførsel af affald m.v.

JNC Teknik er Agent/forhandler af  Spraystream, en dug kanon, der producerer et tåge gardin, til støvkontrol i åbne områder eller i lukkede rum. Spraystream teknologi absorberer støvpartikler fra himlen gennem en tåge af mikrodråber. Så de falder til jorden (vask af luft).

Maksimal effektivitet og brugervenlig

Den patenterede form af keglen levere med et højt ydende, selvstændig designet dyse system i kombination med den nyeste ventilatorteknologi til maksimal kaste med minimum strøm, vand og støj. Systemet er også meget brugervenlig, fordi de kan rotere 360 grader, og operere eksternt. Der er mange muligheder for at give maskinen mulighed for at opfylde de fleste af kundens krav.

Med et hjulsæt og/eller en løfteanordning har enhederne let flyttes på området.  Spraystream funktioner er også meget enkel oplyser John Nørgaard, maskinerne kan leveres mobile, men kan også fastgøres på væg.

Der er valg mellem højtrykssystemer til indendørs og udendørs brug.

Fuldautomatiske og mobile enheder er også tilgængelige, med eller uden generator. De samme installationer bruges også til at undertrykke lugt.

Kunder rundt om i verden

Savic Engineering har specialiseret sig i design og produktion af sådanne tågesystemer i tolv år. Konceptet af vores enheder er revolutionerende af den aerodynamiske form af turbinerne, som også er fremstillet af kompositmateriale. Dette sikrer både ekstrem lang levetid i tunge industrielle drift forhold med lav vandmængde og høj energi effektivitet.

Derfor kan SprayStream regne med global opmærksomhed oplyser John Nørgaard fra JNC Teknik.

LÆS også: NYT – Butti Magnetic Sweeper
JNC TEKNIK's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger