Ønsker du at udføre plastsvejsning in-house?

EvoWeld Mini – Laserplastsvetsning

Evosys har en række plastsvejsesystemer i forskellige størrelser og design. Deres seneste udvikling er EvoWeld Mini, der er designet til at behandle små serier. Evoweld Mini er også et meget brugervenligt system.

Lasersvejsning af plast skal være nemt
Med EvoWeld Mini er det meget enkelt, du skal bare placere, forbinde og svejse! Så er det klaret. 
EvoWeld Mini er Evosys nyhed og er udviklet og tilpasset til at håndtere små serier som prototyper eller montage i små mængder.
EvoWeld Mini overholder laserklasse 1, hvilket betyder, at der ikke er behov for beskyttelsesudstyr under arbejdet. Alle væsentlige komponenter er inkluderet i basisversionen. For at øge fleksibiliteten og brugervenligheden er EvoWeld Mini teknisk udstyret til at udføre almindelige industrielle procesvarianter.  Svejsekonturerne programmeres og tilpasses ved hjælp af den intuitive EvoLaP-software. 

EvoWeld Mini er velegnet til laserplastsvejsning i bil-, elektronik-, medicinal- og forsvarsindustrien.

Lasersvejsning af plast, hvad er det egentlig?
Jo, det er en metode til at sammenføje to eller flere termoplastiske komponenter. Der er klare fordele ved laserplastsvejsning sammenlignet med andre metoder til sammenføjning af termoplast. Laserplastsvejsning giver bedre sammenføjningskvalitet og minimerer blænding og partikler. Du får også bedre kvalitetskontrol og mindre stress på komponenten. Derudover giver det også mulighed for at sammenføje komplekse og indviklede former.
Når plast sammenføjes ved hjælp af laserplastsvejsning, passerer laserstrålen gennem den øverste del og overfører derefter energien til den nederste del. For at det kan fungere, skal den øverste del være gennemtrængelig for laseren, og den nederste del skal være absorberende.  En moderat klemning og et moderat tryk sikrer en pålidelig varmeledning mellem de to komponenter, der skal sammenføjes. Svejsningen plastificeres og danner efter afkøling en sikker og stærk svejsning.

Vil du vide mere? Kom og besøg os på vores stand B01-26 på Elmia Machine Tools 14.-17. Maj i Jönköping.

Download din gratis billet her

LÆS også: Højhastighedsfræsning for både begyndere og professionelle
Solectro AB's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger