Mød Følsgaard på El & Teknik 2024

Mød Følsgaard på El & Teknik 2024

Danmarks største fagmesse for morgendagens teknologi, fra den 14.-16. maj i Odense Kongrescenter, hvor vi sætter vores mere end hundrede års erfaring som leverandør til elteknisk infrastruktur i spil.

Fra transformatorer til turn-key løsninger

I mere end 100 år har Hans Følsgaard A/S leveret komponenter til infrastruktur, herunder transformatorerkablerswitchgear, styring, overvågningssystemer mm. En erfaring vi bringer i spil, når behovet for hurtig udvidelse af elnettet for at imødekomme grøn energi vokser. Elselskaberne har fart på og projekterne er mange. Derfor tilbyder Følsgaard nu også omfattende turn-key løsninger designet til at strømline og fremskynde infrastrukturprojekter.

Mød vores eksperter ved stand A-1603 og hør mere om, hvordan Hans Følsgaards innovative og fleksible løsninger understøtter den hastige overgang til en bæredygtig fremtid.

Hent din gratis billet HER

Læs mere om EL & TEKNIK ’24

LÆS også: RFID-teknologi – Fremtiden for industriel automation
Hans Følsgaard A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger