SIKO fieldbus aktuator – en alt-i-én løsning!

aktuator fra ics

SIKO fieldbus aktuator – en alt-i-én løsning!

ICS – SIKO fieldbus aktuatorer er den oplagte automationsløsning til at sikre en hurtig og pålidelig positionering og justering af formater, stop, værktøjer og ventiler på maskiner. En enkel og nem genvej til at reducere cyklus- og omstillingstider, der giver højere produktivitet.

Aktuator til nem montering og integration

SIKOs fieldbus aktuatorer kan anvendes i forbindelse med retrofit/opgradering fra en manuel proces og i forbindelse med installation på en ny produktionslinje. Fieldbus aktuatorerne er bygget som en kompakt enhed, der rummer både motor, transmission og styring. Den kompakte enhed gør det nemt at montere og integrere den på maskinen – også ved begrænsede pladsforhold.

Med understøttelse og integrationen i et industrielt digitalt netværk, hvor fieldbus-protokollen sender og modtager data i realtid, er der etableret tilsvarende beskyttelses- og overvågningsfunktioner, der sikrer optimal og sikker drift.

Magnetisk scanning integreret som standard

I den integrerede magnetiske encoder, der anvendes i SIKO DriveLine, omsættes impulserne til en absolut-værdi, så den givne position for drevet altid vil være aktuel i realtid. Positionen er også lagret, selvom strømmen er afbrudt. Udnyttelsen af den magnetiske encoder gør, at aktuatorerne kan modstå stød og vibrationer og øge den funktionelle sikkerhed i barske miljøer.

Fordele ved SIKO fieldbus aktuatorer

 • Fleksibel integration på maskine og simpel styring
 • Nem installation og montering
 • Vedligeholdelsesfrie
 • Kort cyklus og omstillingstid
 • Høj produktivitet og kvalitet

Positionering af drev med AG05 Fieldbus

SIKOs AG05 aktuator er den mest kompakte i sin klasse og giver med det indbyggede display en intuitiv og enkel kontrol for operatøren. Med den integrerede hulaksel, et det muligt at udføre en manuel justering af spindlens position.

Fordele ved AG05 fieldbus

 • Nem montering, uden ekstra kobling
 • Hulaksel i rustfrit stål Ø14 mm
 • Børsteløs 24 VDC motor med lang levetid
 • Robust absolut sensor, magnetisk scanning
 • 2-linjers LCD-display til måling- og positioneringsværdier samt betjeningsknapper
 • 2 LED-dioder for operatørvejledning
 • Integreret RS485 eller CANopen interface
 • Integreret positioneringscontroller
 • M8 + M12 bus-tilslutning
 • Klar til industri 4.0

Læs mere om vores aktuatorer her

LÆS også: Telco Sensors præsenterer nyt SG 16 lysgitter
ICS A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger