UniPoint Produktnyhed: AWOP brandsikre samledåser

brandsikre samledåser

Produktnyhed: AWOP brandsikre samledåser

Har du som installatør styr på dine brandsikre samlinger og sikring mod brandspredning?

Hos Unipoint sætter vi en dyd i at hjælpe dig som installatør med at lave sikre brandtekniske installationer, der efterlever intentionen i den gælden lovgivning, og som kan godkendes af 3. parts inspektionen.

Dette gør vi, ved at have et bredt produktsortiment inden for området fra pålidelige Europæiske producenter.

Er vores brandsikre samlinger reelt gode nok?
Efterlever vi overhovedet intentionen i lovgivningen?

Laves der samlinger i en brandteknisk installation skal en sådan samling kunne opretholde forsynings-kontinuiteten i den tid, som der er stillet krav til, for den specifikke anlægstype.

Dette krav gælder for; Installation og samlinger i brandalarm, sikkerhedsbelysning, varsling, brandventilation, tryksætningsanlæg, brandmandselevatorer, iltreduktionsanlæg, røgudluftning og brandmandspanel m.fl.

Dette gøres normalt ved brugen af brandsikre kabler og en simpel almindelig samledåse med løse porcelænsmuffer, men udfordringen er, at ingen reelt har testet, om en sådan samling faktisk ér god nok … se video af brandtest.

Den accepterede og længe anvendte metode vil vi gerne udfordre og præsentere derfor vores nyeste E30/E60/E90 brandsikre dåse til samlinger i alle typer af brandtekniske installationer. Vel at mærke en samledåse, der både er testet og godkendt, og som ikke koster ”spidsen af en jetjager”.

De brandsikre AWOP samledåser er lavet i stålplade med porcelænsmuffer og er brand modstandsdygtige i henhold til DIN 4102-12-standarden og klassificeret E30/E60/E90. Dåserne fås i forskellige varianter og størrelser bl.a. fra 2,5 til 6 mm2 leder tværsnit og med 4 til 6 kabelindgange.

LÆS også: Fra lysstofrør til LED på 15 minutter
UniPoint A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger