Pallekar, plastkar eller bigbox fra DTE

Pallekar fra DTE

Pallekar, plastkar eller bigbox fra DTE

Til transport, produktionsprocesser og opbevaring i lagermiljøer er plastkar og pallekar uundværlige værktøjer. Disse kar anvendes bredt i både fødevare- og nonfood-industrierne på grund af deres holdbarhed og alsidighed.

CB plastkar er sprøjtestøbte i ét stykke, hvilket sikrer en sammenhængende konstruktion dvs. at der ikke er eftermonteret meder. Deres forstærkede udvendige sider giver dem en imponerende styrke og modstandsdygtighed over for stød, hvilket er afgørende i miljøer, hvor håndtering og transport af tung last er almindeligt forekommende.

Disse kar er designet med glatte og rengøringsvenlige indvendige sider, hvilket gør dem lette at vedligeholde. Deres stabelbare egenskaber og evne til at modstå hårde belastninger gør dem velegnede til at opretholde organisering og effektivitet i lagermiljøer.

Med størrelsesmuligheder på 1200×800 mm og 1200×1000 mm samt forskellige farvevalg giver disse kar mulighed for tilpasning efter specifikke behov og anvendelsesområder. Deres alsidighed gør dem til en essentiel del af mange industrielle processer, hvor sikker og effektiv håndtering af materialer er afgørende.

Se hele vores sortiment af pallekar! 

LÆS også: Optimal Hygiejne: Lukkede plastpaller
Dansk Transport Emballage A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger