Krone Vinduer styrker organisationen

Ny produktionschef
For at styrke organisationen og sætte fokus på fabrikken ved Hjørring har vi valgt, at ansætte Robert Krogh som produktionschef.

Robert er uddannet produktionsteknolog med speciale i drift og LEAN og har mange års erfaring indenfor industriel produktion.

Med Robert som produktionschef har vi fået en person med den helt rigtige faglige og menneskelige profil, som kan styrke vores produktion. Robert bibringer erfaring fra vinduesbranchen der i kombination med hans LEAN kendskab giver os mulighed for mange, spændende tiltag hos Krone Vinduer,” udtaler økonomichef Lars Irskov.

Ny intern sælger
I vores salgsafdeling, i Harken (Vrå), har vi ansat Berit Søndergaard Larsen, som intern sælger. Berit styrker fra første arbejdsdag vores beregningskapacitet og kundebetjening, da hun har stor erfaring med salg af vinduer og døre.

Berit har faktisk tidligere været ansat hos os og vi er meget glade for, at have hende tilbage. Hun giver os ekstra ressourcer i den interne salgsafdeling, så vi bedre kan servicere vores kunder og håndtere de mange forespørgsler efter vores døre og vinduer,” fortæller økonomichef Lars Irskov.

LÆS også: Krone Vinduer vinder millionordre til projekt i Københavns havn
KRONE VINDUER A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger