KRONE VINDUER A/S


Aalborgvej 576, Harken
9760 Vrå
Tlf.: 96 24 28 60
E-mail: info@krone.as

www.krone.as

Kompetencer: Døre, Indeklima, Naturlig ventilation, Vinduer, Branddøre, Ventilationsvinduer, Skydedøre, Glashjørner, Fleksibilitet, Store størrelser

KRONE er en dansk producent af kvalitetsvinduer med mere end 60 års erfaring. Vi er ca 170 medarbejdere, og vi leverer vinduer og døre til såvel den private boligejer som til større byggeprojekter i ind- og udland.

Der var en gang, hvor snedkeren besøgte kunderne, lyttede til deres ønsker, målte op til vinduerne og tog hjem på værkstedet for at fremstille løsninger med respekt for det gode håndværk. Sådan gør vi stadig hos KRONE – men i noget større skala.

De skræddersyede og fleksible løsninger er fortsat vores varemærke. Men snedkeren har vi erstattet med et team af dygtige rådgivere og egne ingeniører. Vores værksted er et højteknologisk produktionsapparat. Og vinduerne er state-of-the-art med lavenergiglas og mulighed for vedligeholdelsesfri rammer.

Fleksibilitet er en standard

Når du handler med os, får du gennemtestede kvalitetsløsninger, der gør det muligt at kombinere vigtige funktioner som støjreduktion, brandsikkerhed og lavenergi med elegant design.

Vi lægger vægt på, at fleksibilitet er en standard. Det betyder, at KRONE er løsningen til dit projekt, uanset om du ønsker særlige mål, dybe karme, buede vinduer eller rammer i en helt speciel træsort. Og uanset om du designer den eksklusive villa eller det unikke kontordomicil.

Tag os med på råd tidligt i projektet. Så hjælper vi med at gøre dine visioner til vinduer til virkelighed – inden for byggeriets budgetramme.

Cookie-indstillinger