Mixertætninger

Mixertætninger

Mixertætninger er tætningsenheder, der bruges i mixere og blanderudstyr til at forhindre lækage af væsker eller gasser. De sikrer, at forskellige materialer forbliver adskilt inden for udstyret. Mixertætninger findes i forskellige typer og konfigurationer, herunder akseltætninger, pakdåser og roterende tætninger

Leverandører af Mixertætninger:

A/S Gunnar Haagensen

Hejrevang 6
3450 Allerød
Tlf.: +45 4817 6500
E-mail: sales@haagensenseals.com

www.haagensenseals.com

Se hele vores produktprogram og profil her

Betech A/S

Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Industrivej 29, 6740 Bramming
Tlf.: +45 4485 8100
Email: info@betech.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

O.L. Seals A/S

Bymosevej 14
3200 Helsinge
Tlf.: 48 79 65 00
E- mail: olseals@olseals.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Trelleborg Sealing Solutions Danmark A/S

Trelleborg Sealing logo

Forbindelsesvej 4, 2. sal
2100 København Ø
Tel: +45 48228080
E-mail: tssdenmark@trelleborg.com

Web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Akseltætninger monteres omkring en roterende akse for at forhindre lækage langs akslen. Pakdåser anvendes til at forsegle stempelstænger eller stangforbindelser i mixere og blander. Roterende tætninger tillader rotation af akslerne samtidig med at de forsegler mod lækage.

Disse tætninger kan være fremstillet af forskellige materialer, herunder gummi, plastik, metal og keramik. Mixertætningerne er designet til at modstå høje tryk, temperaturer og kemiske påvirkninger. De sikrer en pålidelig og sikker drift af mixere og blanderudstyr i forskellige industrier.

Mixertætningerne spiller en vigtig rolle i produktionen af fødevarer, farmaceutiske produkter, kemikalier og meget mere. De sikrer, at ingredienserne forbliver adskilt og ikke forurenes under blanding eller behandling. Mixertætninger kan være en integreret del af mixere og blanderudstyr eller monteres som separate enheder. Deres nøjagtige design og præstation sikrer effektivitet og kvalitet i produktionsprocessen.

Mixertætningerne kræver regelmæssig vedligeholdelse og kontrol for at sikre optimal ydeevne og lang levetid. De skal inspiceres for slid, skader eller lækage og udskiftes efter behov.

Cookie-indstillinger