Troldtekt A/S


Sletvej 2A
8310 Tranbjerg J
Tlf.: Telefon 8747 8100
E-mail: info@troldtekt.dk

www.troldtekt.dk

Kompetencer: Akustik, Akustikløsninger, Indeklima, Ventilation, Akustiklofter, Lofter & loftsystemer, Bæredygtigt byggeri, Støjbekæmpelse

Hos Troldtekt A/S mener vi, at akustisk komfort og sundt indeklima er centrale elementer i det gode byggeri.

Siden 1935 har vi produceret de originale Troldtekt akustikplader af dansk træ og cement udvundet fra den danske undergrund. Vi designer, udvikler og producerer akustikpladerne i Danmark under højteknologiske, miljøskånsomme forhold.

Kombinationen af træ og cement skaber Troldtekts unikke lydabsorberende egenskaber og sikrer god akustik i arkitekturen. Materialet har en naturlig styrke, tåler fugtige omgivelser, er dokumenteret bæredygtigt og giver samtidig effektiv brandsikring uden brug af skadelig kemi. 

En forskel, der kan høres
Troldtekt akustikplader er i dag en af de førende og foretrukne løsninger til at skabe et godt lydmiljø. Vores plader beklæder lofter og vægge i kontor, erhverv, skoler, institutioner, kultursteder, sportscentre, svømmehaller og private boliger. Ikke mindst i den minimalistiske arkitektur, hvor de mange hårde flader sætter akustikken på prøve, gør Troldtekt en forskel, der kan høres. 

6 gode grunde til at vælge Troldtekt akustikplader:

  • God akustik: Råvarerne træ og cement bliver til træbeton, som har en unik overfladestruktur. Den sikrer, at Troldtekt akustikplader effektivt absorberer lyden.
  • Sundt indeklima: Troldtekt har blandt andet opnået det danske Indeklimamærket i de bedste kategorier inden for afgasning og partikelafgivelse.
  • Dokumenteret bæredygtighed: Troldtekt akustikplader er Cradle to Cradle-certificeret. Den internationalt anerkendte certificering er blandt andet opnået, fordi pladerne ikke indeholder stoffer, som er skadelige for mennesker eller miljø.
  • Effektiv brandsikring: Hver enkelt træfiber i Troldtekt er omsluttet med og beskyttet af ikke-brandbar cement. Derfor er Troldtekt et svagt antændeligt materiale, der i tilfælde af brand kun afgiver svag varme og næsten ikke udvikler røg.  
  • Naturlig styrke: Troldtekt akustikplader af træbeton kombinerer styrken fra cement med træets åndbarhed. Pladerne er robuste, men samtidig fleksible, så du kan save og skrue i dem. Og så har de en levetid på mindst 50 år – og erfaringsmæssigt snarere 75-80 år.
  • Fleksible designmuligheder: Med forskellige farver, strukturer, kantudformninger og ophængssystemer har du stor individuel frihed til at designe skalerbare loft- og vægflader med Troldtekt. Både med de klassiske Troldtekt akustikplader og med den prisvindende serie af Troldtekt designløsninger.

Se mere om Troldtekt

Denne film giver dig en rundtur i vores produktion og fortæller samtidig om vores bæredygtige akustikløsninger om vores bæredygtige akustikløsninger og deres vigtigste egenskaber.

Cookie-indstillinger