Tågekanoner

Tågekanoner er meget effektive til, om ikke at forhindre et indbrud, så besværliggøre det i stor stil. Tågekanoner aktiveres med en sensor, hvorved at kraftig tåge fylder rummet, således at sigtbarheden fuldstændig svinder ind.

 

Leverandører af og viden om Tågekanoner


Hauberg Technique A/S

Færøgade 6
4690 Haslev
Tel: 56 31 58 15
Email: adminstration@htfire.dk

www.htfire.dk - facebook

Kompetencer: Brandmateriel, Brandudstyr, Brandpumper, lysmaster, Kæde, Skære og Betonsave, Skum sluknings udstyr, Strålerør, Vandkanoner, Slange vinder, Overtryks ventilatorer, Gasudstyr til træning, Miljøvenlige skumvæsker, Skærer slukkere, Højtryk strålerør, Mobile flydespærring, Brandkar, Slukningspulver, Storzkoblinger og armaturer, Termiske Kameraer, Brandslanger, Brandøvelser, Flammedetektere, Gnistslukning, Tågekanoner, Tågerør, Slukningsmidler, Skumgenerator, Slangekurve, Redningsstiger, Belysningsanlæg, Belysningsteknik, LED belysning, LED lamper, LED lygter, Atex - RUBERG, FIRECO lysmaster, FLOWMIX, CTD, PROTEK, Hannay Reels, GROUP LEADER, BIO-EX, TFT, POWERMOON, NORDICLIGHTS

Læs mere om Hauberg Technique A/S


JNC TEKNIK

Bredgade 57A, 2
7400 Herning
Tlf.: +45 9722 5922
Mobile: +45 4052 5922
E-mail: jnc@jnc-teknik.dk

www.jnc-teknik.dk

Kompetencer: Skrot og metaller - Affaldssortering, Dåsepressere, Elektronikskrot, E-skrot, Genvinding, Jernskrot, Knusning, Miljøteknik, Neddeling, Shreddere, Bil genbrug og afmontering, Affaldsdestruktion, Jordrensning, Byggeaffald, Nedrivning

Læs mere om JNC TEKNIK


JNC TEKNIK – Nedrivning


24.mar 2022


Nedrivningsarbejde er ikke et arbejde, der kan startes uden ordentlig forberedelse. Under arbejdet kan der opstå mange problemer/risici på grund af det støv, der frigives under nedrivningen.

Arbejdsulykker: begrænset synlighed, vejrtrækningsbesvær,...
Skader i umiddelbar nærhed : biler beskadiget, huse beskadiget, filtre blokeret hos virksomheder,...

Flere og flere byggepladser lukkes ned, hvis ulejligheden er for stor, fakturaer for skader indsendes, ... med andre ord en masse bekymringer for en iværksætter og en masse penge.

En god forberedelse til ubekymret nedrivning er brugen af en Spraystream. Sortimentet tilbyder følgende muligheder:

Standard tågekanoner
Specialfremstillede sprøjteinstallationer

TÅGEKANONER TIL STØVUNDERTRYKKELSE

Spraystream er en tågekanon, der producerer et tågetæppe af mikrodråber til IN- og OUTDOOR støvkontrol. Tågen absorberer de luftbårne støvpartikler og får dem til at falde til jorden (luftvask).

Spraystream-teknologien undertrykker støv, der genereres på knusnings- og nedrivningssteder, i materialeopbevaring, cross-docking af bulkvarer og under tåge af sprøjteprodukter i landbrug og gartneri.

Vores industrielle støvafskærmningssystemer er væg-, vogn- eller trailerbeslag og kan bruges indendørs og udendørs på en miljøvenlig og effektiv måde.

For tilbud, rådgivning m.v. kontakt John Nørgaard


Site-Security – 4 måder at booste tyverisikring af containere


26.jan 2022


Garvede tyve ved godt hvor værdierne på en byggeplads befinder sig. Et af stederne er i containere. Herinde finder tyvene typisk el-værktøj og nøgler til pladsens maskiner.

Røgkanon der udløses i en container gør det svært for tyve at gennemføre tyveriet.

Af samme årsag er det ofte containerne som de ubudne gæster går efter.

Konsekvenserne ved containertyveri er ofte store. Eksempler herpå er generhvervelse, reparation og forsinkelser i byggeriet. Det er noget bl.a. mange byggepladser oplever i løbet af et år.

Det er derfor at foretrække at tyveriet slet ikke finder sted.

Her få du 4 måder at booste tyverisikringen af dine containere.

Godkendt containerlås

Med en vinkelsliber kan tyve nemt skære din lås til containeren over. Faktisk er det ikke ualmindeligt at en container kan brydes op og tømmes for værdier på under 90 sekunder.

Af to årsager er det derfor vigtigt at du låser med en godkendt containerlås:

  • Det besværliggør tyvenes arbejde
  • Det er nødvendigt for at forsikringen dækker

Video: https://youtu.be/KI3EOKqKzHk

Røgslør

En godkendt containerlås er dog ikke altid nok. Særligt når tyvene har rigeligt med tid og ikke bliver opdaget. I sådanne tilfælde har du dog stadigvæk én mulighed for at forhindre tyvene i at slippe afsted med containerens indhold. Du kan installere en røgkanon inden i containeren. Her udløses røgen ved indbrud. Røgsløret kan forhindre indbrudstyven i, at finde værdierne.

Svagheden ved røgsløret er, at røgen efter noget tid forsvinder ud af den opbrudte låge.

Video: https://youtu.be/Zof2vehwAk0

Aktiv overvågning

For at forhindre de ubudne gæster i deres forehavende, er det en god idé at installere aktiv overvågning på byggepladsen. Her er der tale om ét eller flere overvågningskameraer. Alle kameraer er tilkoblet en live forbindelse til en bemandet vagtcentral. Ved indtrængning indenfor sikringstiderne alarmeres vagtcentralen. Gennem overvågningskameraerne kan vagten anråbe tyven, tænde kraftig lys og sirene. Er dette ikke nok til at få den ubudne gæst på bedre tanker, vil vagten tilkalde en fysisk vagt eller politiet.

Virksomheder som Site-Security udlejer denne slags løsninger. Det smarte ved Site-Secuirty´s løsninger er, at det ikke kun er containeren som sikres. Virksomhedens bemandede vagtcentral kan også overvåge andre områder af byggepladsen. Virksomheden udbyder også løsninger der kan kobles sammen med en røgkanon.

Bloker indgangen

Har du en maskine stående kan du inden fyraften parkere den foran indgangen til din container. Med en kran eller minilæsser kan du også vælge at placere noget tung foran indgangen. Det forhindre selvfølgelig ikke at tyven svejser hul i containerens side - men det er en fremgangsmetode som sjældent benyttes. Formentlig fordi det er for besværligt.

Læs om containersikring her: www.sitesecurity.dk/container-sikring


Sikringsspecialister bringer tågesikring til nyt niveau
Tågesikring er kendt som en effektiv sikringsform. Men nu har et europæisk hold af tågeeksperter skabt deres eget brand – Density Global – med foreløbig en serie på fire tågeneratorer, der overgår markedets kendte produkter på de fleste parametre.

Filosofien bag tågesikring er enkel: ”Det tyven ikke kan se, kan han ikke stjæle.” Alligevel var mange skeptiske for en snes år siden, da de første tågegeneratorer blev præsenteret. Men ”Seeing is believing” og antallet af installerede tågekanononer verden over er i dag overvældende. Men mulighederne med tågesikring var bestemt ikke udtømt.

 - Vi er et hold af europæiske sikringsfolk, der gennem en årrække har arbejdet med udvikling, produktion og distribution af tågegeneratorer og projektering af kundernes sikringsanlæg. Og vi ved, at tågesikring har endnu flere muligheder i sig, fortæller Thomas Stig Thøisen, GlobalFiscus - DensityNordic, der står for distributionen af Density Globals tågeneratorer i hele Norden.

Er netop introduceret i dele af Europa

Density Globals tågekanoner blev først på året præsenteret på andre markeder i Europa. Så de kan allerede nu bestilles fra lageret.

Den tekniske chef i Density Global er danske Hjørleif Johansen, der har udviklet tågekanoner i mere end 20 år og derfor ved, hvad kunderne efterspørger.

- Da vi besluttede at etablere Density Global, satte vi os ned og lavede en liste over de krav, vi ville stille til en ny generation af tågeneratorer. Og dem er det lykkedes at opfylde med de nye modeller, uddyber Hjørleif Johansen.

Mere nyt om sikkerhed

Blandt andet er hele serien af Density-tågekanoner forsynet med Active Cloud, så tågekanonerne via internettet får fuld 2-vejs kommunikation, herved kan tågemaskinerne styres 100% eksternt, eksempelvis via en kontrolcentral. Med fuld 2-vejs kommunikation kan maskinerne ligeledes kontrolleres og serviceres af en tekniker, uden at denne behøver at tilse maskinen, hvor den er monteret. 

Density Global præsenterer fire nye modeller

De fire første Density Global-modeller blev præsenteret herhjemme på Danish Security Fair 2021 i Fredericia.        

De fire modeller er: Density 390, Density 900, Density 1500 og Density 2400.

I det ydre ligner de fire modeller hinanden, men de har blandt andet forskellige varmelegemer. Så de adskiller sig med deres ydeevne. De mindste modeller er til private hjem, mindre butikker og værksteder. Mens de større er beregnet til fx store lagre, logistikcentre, museer og fremstillingsvirksomheder.  

I Density Globals udviklingsafdeling er man i gang med en ny 24 volt-model, som er en ægte batteridreven tågemaskine som ikke behøver tilslutning til el-nettet. Der kan f.eks. monteres på byggepladser, i sejlbåde og varebiler.  

Fælles for de fire nye modeller er:

- de er meget hurtige til at affyre tågen efter aktivering

- tågen bliver hængende i rummet i længere tid

- tågeneratorerne er lette, så de kan monteres af en enkelt person

- det er nemt at skifte til ny beholder med tågevæske

- tågeneratorerne kan kobles til alle alarmsystemer

- tågevæsken er godkendt til lokaler med fødevareproduktion eller handel

- alle Density Globals tågeneratorer har 2-5 års garanti


JNC Teknik – Målrettet tilsyn med nedrivningsopgaver!
JNC Teknik kan hjælpe med at opfylde Arbejdstilsynets krav til et godt og sikkert arbejdsmiljø.

Spraystream er en tågekanon, der producerer et tågetæppe af mikrodråber til IN- og OUTDOOR støvkontrol. Tågen absorberer de luftbårne støvpartikler og får dem til at falde til jorden (luftvask).

Spraystream-teknologien undertrykker støv, der genereres på knusnings- og nedrivningssteder, i materialeopbevaring, cross-docking af bulk-varer, og til udbredelse af sprøjteprodukter i landbrug og gartneri.

Vores industrielle støvdæmpningssystemer har væg-, vogn- eller trailerbeslag og kan bruges indendørs og udendørs på en miljøvenlig og effektiv måde.

https://www.youtube.com/watch?v=7IZ4q20zq2I

JNC Teknik – Tågekanon til INDOOR brug
SPRAYSTREAM 10 er en let bærbar støvdæmpningsmaskine, der genererer en ensartet strøm af mikrodråber at til at opfange luftbårne støvpartikler og forhindre udspil af diffust støv.

Spraystream 10 er den mindste tagekanon der fås i vores sortiment.

Leveres til 220/230V samt til batteri, eller en kombination af 220/og batteri.

Kast 10 meter,  maskinen er designet til indendørsbrug.

Vandforbrug max 40l/h.