Tågekanoner

Tågekanoner er meget effektive til, om ikke at forhindre et indbrud, så besværliggøre det i stor stil. Tågekanoner aktiveres med en sensor, hvorved at kraftig tåge fylder rummet, således at sigtbarheden fuldstændig svinder ind.

 

Leverandører af og viden om Tågekanoner


DKTV Sikring

Teglholmsgade 1
2450 København SV
Tlf.: 6912 1250
E-mail: sikring@danskkabeltv.dk

www.dktvsikring.dk

Kompetencer: Adgangskontrol, Alarmanlæg, Dørtelefoner, Ladestationer, Tyverialarm, Tågesikring, Videoovervågning

Læs mere om DKTV Sikring


Hauberg Technique A/S

Færøgade 6
4690 Haslev
Tel: 56 31 58 15
Email: adminstration@htfire.dk

www.htfire.dk - facebook

Kompetencer: Brandmateriel, Brandudstyr, Brandpumper, lysmaster, Kæde, Skære og Betonsave, Skum sluknings udstyr, Strålerør, Vandkanoner, Slange vinder, Overtryks ventilatorer, Gasudstyr til træning, Miljøvenlige skumvæsker, Skærer slukkere, Højtryk strålerør, Mobile flydespærring, Brandkar, Slukningspulver, Storzkoblinger og armaturer, Termiske Kameraer, Brandslanger, Brandøvelser, Flammedetektere, Gnistslukning, Tågekanoner, Tågerør, Slukningsmidler, Skumgenerator, Slangekurve, Redningsstiger, Belysningsanlæg, Belysningsteknik, LED belysning, LED lamper, LED lygter, Atex - RUBERG, FIRECO lysmaster, FLOWMIX, CTD, PROTEK, Hannay Reels, GROUP LEADER, BIO-EX, TFT, POWERMOON, NORDICLIGHTS

Læs mere om Hauberg Technique A/S


JNC Teknik – Målrettet tilsyn med nedrivningsopgaver!


26.mar 2021


JNC Teknik kan hjælpe med at opfylde Arbejdstilsynets krav til et godt og sikkert arbejdsmiljø.

Spraystream er en tågekanon, der producerer et tågetæppe af mikrodråber til IN- og OUTDOOR støvkontrol. Tågen absorberer de luftbårne støvpartikler og får dem til at falde til jorden (luftvask).

Spraystream-teknologien undertrykker støv, der genereres på knusnings- og nedrivningssteder, i materialeopbevaring, cross-docking af bulk-varer, og til udbredelse af sprøjteprodukter i landbrug og gartneri.

Vores industrielle støvdæmpningssystemer har væg-, vogn- eller trailerbeslag og kan bruges indendørs og udendørs på en miljøvenlig og effektiv måde.

https://www.youtube.com/watch?v=7IZ4q20zq2I

JNC Teknik – Tågekanon til INDOOR brug
SPRAYSTREAM 10 er en let bærbar støvdæmpningsmaskine, der genererer en ensartet strøm af mikrodråber at til at opfange luftbårne støvpartikler og forhindre udspil af diffust støv.

Spraystream 10 er den mindste tagekanon der fås i vores sortiment.

Leveres til 220/230V samt til batteri, eller en kombination af 220/og batteri.

Kast 10 meter,  maskinen er designet til indendørsbrug.

Vandforbrug max 40l/h.