Site-Security – 4 måder at booste tyverisikring af containere

Garvede tyve ved godt hvor værdierne på en byggeplads befinder sig. Et af stederne er i containere. Herinde finder tyvene typisk el-værktøj og nøgler til pladsens maskiner.

Røgkanon der udløses i en container gør det svært for tyve at gennemføre tyveriet.

Af samme årsag er det ofte containerne som de ubudne gæster går efter.

Konsekvenserne ved containertyveri er ofte store. Eksempler herpå er generhvervelse, reparation og forsinkelser i byggeriet. Det er noget bl.a. mange byggepladser oplever i løbet af et år.

Det er derfor at foretrække at tyveriet slet ikke finder sted.

Her få du 4 måder at booste tyverisikringen af dine containere.

Godkendt containerlås

Med en vinkelsliber kan tyve nemt skære din lås til containeren over. Faktisk er det ikke ualmindeligt at en container kan brydes op og tømmes for værdier på under 90 sekunder.

Af to årsager er det derfor vigtigt at du låser med en godkendt containerlås:

  • Det besværliggør tyvenes arbejde
  • Det er nødvendigt for at forsikringen dækker

Video: https://youtu.be/KI3EOKqKzHk

Røgslør

En godkendt containerlås er dog ikke altid nok. Særligt når tyvene har rigeligt med tid og ikke bliver opdaget. I sådanne tilfælde har du dog stadigvæk én mulighed for at forhindre tyvene i at slippe afsted med containerens indhold. Du kan installere en røgkanon inden i containeren. Her udløses røgen ved indbrud. Røgsløret kan forhindre indbrudstyven i, at finde værdierne.

Svagheden ved røgsløret er, at røgen efter noget tid forsvinder ud af den opbrudte låge.

Video: https://youtu.be/Zof2vehwAk0

Aktiv overvågning

For at forhindre de ubudne gæster i deres forehavende, er det en god idé at installere aktiv overvågning på byggepladsen. Her er der tale om ét eller flere overvågningskameraer. Alle kameraer er tilkoblet en live forbindelse til en bemandet vagtcentral. Ved indtrængning indenfor sikringstiderne alarmeres vagtcentralen. Gennem overvågningskameraerne kan vagten anråbe tyven, tænde kraftig lys og sirene. Er dette ikke nok til at få den ubudne gæst på bedre tanker, vil vagten tilkalde en fysisk vagt eller politiet.

Virksomheder som Site-Security udlejer denne slags løsninger. Det smarte ved Site-Secuirty´s løsninger er, at det ikke kun er containeren som sikres. Virksomhedens bemandede vagtcentral kan også overvåge andre områder af byggepladsen. Virksomheden udbyder også løsninger der kan kobles sammen med en røgkanon.

Bloker indgangen

Har du en maskine stående kan du inden fyraften parkere den foran indgangen til din container. Med en kran eller minilæsser kan du også vælge at placere noget tung foran indgangen. Det forhindre selvfølgelig ikke at tyven svejser hul i containerens side – men det er en fremgangsmetode som sjældent benyttes. Formentlig fordi det er for besværligt.

Læs om containersikring her: www.sitesecurity.dk/container-sikring

Find leverandører af tågekanoner her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *