Trykknapafbrydere

Trykknapafbrydere - Leverandører af trykknapafbrydere finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end trykknapafbrydere, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om trykknapafbrydere:


Cypax - elektronik komponenter

Industrivej 24
7470 Karup J
Tlf.: +45 9710 1188
E-mail: mail@cypax.com

www.cypax.dk

Kompetencer: Aktive halvledere, passive- og elektromekaniske komponenter, strømforsyninger, blæsere, print materialer og kemikalier, kapslinger / kabinetter, lodde- og printfremstillingsudstyr, monteringsgarniture, DC Motorer og batterier.

Alt dette kommer bl.a. fra vores alsidige agenturnet som f. eks. Shallin, Salecom, GoodArk, ACP, JB Capacitor, Degson Omeg, Kingtronics, Echo, BCM, Portasol, Bungard, Hakko og Electrolube med flere.

Læs mere om Cypax


Eaton

Generatorvej 8C
2860 Søborg
Tlf.: 36867910
E-mail: info-denmark@eaton.com

www.eaton.dk

Kompetencer: Frekvensomformer, Gnistdetektor, Strømskinner, UPS-anlæg

Læs mere om Eaton


Leuze electronic Scandinavia ApS

Gydevang 39-41
3450 Allerød
Telefon: 48173200
E-mail: leuze.dk@leuze.com

web

kompetencer: stregkodelæsere, sensorer, scannere, sikkerhedsrelæer, sikkerhedskontakter, kontakter, trykkontakter

Læs mere om Leuze electronic Scandinavia ApS


Schneider Electric Danmark A/S


Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Tlf.: 88 30 20 00

www.schneider-electric.dk

Kompetencer: Alarmanlæg, Antenneanlæg, Batterier, Belysning, El - og elforsynings produkter, El anlæg, El- og styretavler, El-installation, Elektriske isolationssystemer, Elektromotorer, Generatorer, Elektronikmontage, Elektronikudvikling, Elforsyningsprodukter, Energibesparelser, Energiprojekter, Energisektor - service og vedligehold, EX-udstyr, Flugtvejsarmaturer, Frekvensomformere, Installationsmateriel, Invertere, Ladere, Omformere, strømforsyninger, Kabel- og rørgennemføringer, Kabelrør, Kabelskabe, Kabinetter, Kabler, Koblingskabe, Luftledningsmateriel, Målere, måleinstrumenter, Montage, Muffer, Projektering af energianlæg, Relæer, Samtaleanlæg, Sikkerhedsbelysning, Sikringer, Styringer, Teknisk dokumentation, Tele og svagstrøm, Transformere, Transformerstationer

Læs mere om Schneider Electric Danmark A/S


Siemens A/S

Borupvang 9
2750 Ballerup
Telefon: +45 44775555
E-mail: ind-presales.dk@siemens.com

web

Kompetencer: Automation, eltavler, kontroltavler, effekttavler, styringsteknik, elektronikmoduler, embedded systemer, scada, rfid, procesoptimering, industri PC, sensorer, strømforsyninger, bygningsautomatik

Læs mere om Siemens A/S


Schneider Electric – Ny, smart sender giver nye muligheder med Harmony trykknapper
Maskinbyggere og slutkunder får nu et væld af nye muligheder for at opgradere applikationer med ny funktionalitet - lynhurtigt og uden store ændringer i hverken styretavler eller kontrolpaneler.

Schneider Electric introducerer nemlig en markant nyhed til det omfattende sortiment af trykknapper i Harmony-serien, som gør det muligt at digitalisere applikationer og gøre eksisterende trykknaphoveder både tråd- og batteriløse på få minutter.

Mere specifikt er der tale om en ny trådløs sender, Harmony ZBRT, som passer til alle standard Harmony trykknapper, omskiftere, paddetryk m.m. i serierne XB4 og XB5.

Den nye ZBRT-sender har samme formfaktor som de nuværende relæer, der monteres på bagsiden af trykknaphovedet og kræver ikke mere plads i installationen.

Senderen klikkes fast på trykknappen uden brug af værktøj og parres med en trådløs Harmony modtagerenhed. Nu kan trykknappen aktivere flere funktioner samtidig, uden at det er nødvendigt at trække nye kabler.

Et hav af nye muligheder

"Den nye sender åbner for et hav af nye muligheder for at opgradere og digitalisere eksisterende applikationer. Vi har taget alt det bedste fra den første generation af vores tråd- og batteriløse Harmony trykknapper og gjort de muligheder tilgængelige for hele sortimentet," siger Jesper Rasmussen, produktchef for Harmony trykknapper i Schneider Electric.

Som eksempel nævner Jesper Rasmussen, at en trykknap nu kan starte eller stoppe en maskinfunktion og samtidig tænde eller slukke en signallampe:

"Det er jo et meget basalt eksempel, men mulighederne er i princippet uendelige. Det centrale er, at man kan blive ved med at bruge en eksisterende, kablet trykknap som man altid har gjort, samtidig med at man udvider dens funktionalitet," siger han.

Nemt at digitalisere applikationer

Harmony ZBRT kan med stor fordel bruges i samspil med Harmony Hub. Den gør det muligt at opsamle data til overvågning og analyse i maskinsoftware som fx EcoStruxure Machine Expert.

"Med Harmony ZBRT er det nu meget nemt for maskinbyggere og andre fagfolk at gøre eksisterende applikationer smartere og mere digitale, helt uden at skulle udskifte eksisterende hardware og foretage tidskrævende ændringer i installationen," siger Jesper Rasmussen.

De nye tråd- og batteriløse Harmony ZBRT-sendere virker sammen med alle standard Harmony XB4 og XB5 og kan bestilles hos grossisterne nu.


Hans Følsgaard præsenterer SHORTRON® connect
En lille, hurtig og robust trykknap
 • Front dimension Ø 28 mm
 • Panel cut-out Ø 22,3 mm
 • Hurtig og simpel installation med M12stik
 • Indkapsling er unødvendig, mindre kabelføring, tidsbesparende installation, som også er mulig uden teknisk personale.
 • Høj beskyttelsesgrad IP65/IP67 foran og bagpå. Anti-rotation/polaritetsbeskyttelse takket være M12-stikket.
 • Trykknappernes og kontakternes farvedesign fås med sort, sølvfarvet eller rustfri stål frontring. Behagelig belysning med belysningsvalgmuligheder.
 • Optager lidt plads takket være det kompakte design med mindre monteringsdybde. Højde 33,7 mm
 • Høj mekanisk og elektrisk levetid.
 • Trykknapper, selektor og nøglekontakter, vågeblus og nødstop fås i forskellige kontaktkombinationer.
 • Trykknappernes navneskilte kan udskiftes og trykkes i en eller flere farver.

 


Schneider Electric – Nye tryknapper i metal til planforsænket montering
Schneider Electric udvider og opgraderer sortimentet af trykknapper. Harmony flush metalknapper giver optimal kombination af design, kvalitet og robusthed

Optimalt maskindesign handler ikke kun om ydelse. Udseende og brugervenlighed spiller også en væsentlig rolle, både for slutkundens oplevelse af værdi for pengene og for den daglige produktion.

Det mener Schneider Electric, som nu udvider sortimentet af trykknapper i den velkendte produktfamilie Harmony. Nyheden i sortimentet er en serie trykknapper i metal, som er beregnet til planforsænket montering (flush).

"Flush-monterede knapper i tavler og betjeningspaneler giver et flot og overskueligt maskindesign. Resultatet er mere brugervenlige maskiner, som er lettere at rengøre og samtidig sender et klart signal til slutkunden om kvalitet af højeste kaliber," siger Jesper Rasmussen, produktchef for Harmony hos Schneider Electric Danmark.

De nye flush metalknapper kan fås i kapslingsklasser helt op til IP69K og kan derfor også bruges i meget krævende miljøer med strenge krav til rengøring. Sortimentet er komplet og omfatter både tryknapper, signallamper, nødstop, drejeomskiftere, lydgivere med mere.

Design har betydning for effektiviteten
Harmony flush i metal er en del af en større opgradering af Harmony-sortimentet. "Vi kommer med flere spændende nyheder i Harmony-sortimentet i det kommende års tid. Fælles for dem alle er fokus på design og brugervenlighed," lover Jesper Rasmussen.

Han forklarer, at design og æstetik bliver stadigt vigtigere parametre for danske maskinbyggeres konkurrenceevne:

"Slutkunder efterspørger kvalitet i alle led - fra høj ydelse over høj driftssikkerhed til høj brugervenlighed og flot, brugervenligt design. Designet påvirker i høj grad kundernes opfattelse af kvalitet."

"Hertil kommer, at maskindesignet har stor betydning for effektiviteten i den daglige drift. Med optimalt maskindesign kan operatører reagere hurtigere og mere præcist på hændelser i produktionen, så de kan reducere varigheden af driftsstop og mindske produktivitetstab," siger Jesper Rasmussen.

Harmony flush trykknapper i metal er tilgængelige hos grossisterne nu.


Siemens SIRIUS ACT
Trykknapper bliver ofte anset som en ”dum” komponent
Siemens har med den nye serie kaldet SIRIUS ACT gjort trykknapper til en intelligent komponent, der indgår aktivt i automationsløsningen. Udover et nyt og monteringsvenligt design, er der nu også mulighed for at koble sine trykknapper, lamper, omskiftere m.m. direkte til Profinet kommunikationen. Det giver helt nye muligheder med hensyn til fleksibilitet og montering. Se mere om trykknapper med Profinet i videoen her fra årets Hannovermesse Vil du modtage fagspecifikke nyhedsbreve fra Siemens? Siemens har tre elektroniske nyhedsbreve – InstallatørNyt, InstrumenteringsNyt og Totally Integrated Automation NYT. Alle nyhedsbrevene er fyldt med spændende produktnyheder, inspirerende cases, lærerige arrangementer, effektive tips og tricks, attraktive konkurrencer, nye digitale features m.m.

Eatons konfigurator til trykknapper forenkler udvælgelsen og kombinationen af kontrolpaneler
Med Eatons onlinekonfigurator til trykknapper er det nu muligt at designe kontrolpaneler fra din egen computer

Værktøjets intuitive layout er udviklet specielt med henblik på maskin- og tavlebyggere, men også el-grossister og slutkunder, der arbejder med konstruktion og indkøb, vil kunne anvende konfiguratoren.

Det brugervenlige interface gør det muligt at vælge og konfigurere alle de elementer, der er nødvendige for betjening af maskiner – hvor som helst, når som helst. I øjeblikket omfatter softwaren mere end 2.600 Eaton-produkter, inklusive komponenter fra den velkendte RMQ Titan-serie, den nye RMQ-serie i fladt design (som kan kombineres med den førstnævnte), flere versioner af alt-i-en-løsningen RMQ compact, samt elementer fra RMQ16-serien og FAK-sortimentet af fod- og håndfladetrykkontakter.

Den selvforklarende grafiske fremstilling af de enkelte produkter og den klare og enkle visualisering af de mulige konfigurationer gør onlineværktøjet nemt at bruge. Det giver et hurtigt overblik over de tilgængelige produkter, nemt og hurtigt valg af de enkelte komponenter, samt muligheden for at generere dokumentationsrelevant information ved et enkelt klik. Derudover understøtter softwaren specialdesign af komplette enheder ved at foreslå tilladte konfigurationer, såvel som ved at afvise eventuelle fejlkonfigurationer. Når konfigurationen er gennemført, udtages en delliste i tabelformat, som vil danne grundlaget for tilbudsforespørgslen.

"Med denne software reagerer Eaton på voksende markedskrav til simple og effektive konfigurationsværktøjer," siger Eatons Brian Gravenhorst, Segment Manager Industry. "Derfor kan vores kunder arbejde mere effektivt, ikke kun på grund af det intuitive interface, men også takket være den animerede visning af hvert produkt, der øjeblikkeligt genereres via et virtuelt kontrolpanel.


Schneider Electric – Stor opgradering af Harmony-serien
Nyt udseende, nye produkter og øget robusthed. Der er nyheder hele vejen rundt i sortimentet af Harmony trykknapper fra Schneider Electric

Harmony har gennemgået en markant opgradering, som giver maskinbyggere flere muligheder end nogensinde for at vælge de optimale komponenter til hver eneste maskinprojekt.

Designmæssigt byder det nye Harmony-program på tre væsentlige nyheder: Planforsænket montering af praktisk taget alle komponenter i sortimentet, tilpasning af den grønne og den blå farve på knapperne samt en ny variant af gul til signallamper.

Den let ændrede, grønne farve skaber sammenhæng med andre Schneider Electric-enheder i installationen, mens den nye blå er mere modstandsdygtig over for UV-stråling. Den nye, gule variant til signallamper og tryk/omskiftere med lys giver et tydeligt, gult lys til indikation af unormal tilstand i maskiner.

Optimalt maskindesign med planforsænkning

Planforsænket montering er et kapitel for sig - og en naturlig følge af en designtrend, Schneider Electric ser i markedet for maskiner:

"Optimalt maskindesign handler ikke kun om ydelse. Maskinbyggere stræber altid efter at levere det bedste til deres kunder, og derfor skal paneler til betjening af maskiner også se godt ud," siger Jesper Rasmussen, produktchef for Harmony hos Schneider Electric Danmark.

Han tilføjer, at design med planforsænkede trykknapper og signallamper ikke kun handler om æstetik, men også har funktionelle fordele.

"Ved planforsænkning er knapper og andre komponenter bedre beskyttede og nemmere at rengøre. Desuden er et flot og overskueligt paneldesign generelt mere brugervenligt. Og det giver slutkunden en oplevelse af kvalitet og værdi for pengene," siger Jesper Rasmussen.

Nye produkter sparer tid

Opgraderingen af sortimentet betyder desuden, at Schneider Electric føjer en række helt nye produkter til Harmony-familien:

 • Lydgivere med rødt eller gult indbygget lys - dobbelt signalering med både lyd og lys
 • Udtag til USB- og RJ45-stik - nem tilslutning til applikationer uden det er nødvendigt at åbne skabet
 • Tre-faset LED signallampe - monteres i et enkelt hul og sluttes direkte til 400V. Det eliminerer behovet for at bore tre huller og montere tre lamper
 • Simpel timer - gør det nemt at etablere timerfunktion direkte på maskinens front

Med Harmony-opgraderingen er mange af komponenterne blevet endnu mere robuste. Således kan de fleste Harmony trykknapper, lampehoveder samt lydgivere med og uden lys nu fås i kapslingsklasse IP69 eller IP69K. De kan tåle temperaturer mellem -40 og +70 °C.


Schneider – Elegant løsning til planforsænkning af trykknapper og kontrollamper
Maskinbyggere og tavlebyggere får nu nemmere ved at forene æstetik og funktionalitet i kontrolpaneler.

Schneider Electric udvider nemlig sortimentet af Harmony trykknapper og kontrolenheder med et nyt adaptersæt til planforsænket montering.

Med adaptersættet får maskinens betjeningspaneler et mere rent og funktionelt design. Planforsænkede trykknapper, funktionsvælgere og kontrollamper giver paneler et helt nyt udseende og flot sammenhæng mellem funktionerne.

Adaptersættet passer til enheder i serierne Harmony XB4 og XB5 i både metal og plast. Det er velegnet til brug i mange forskelige maskiner, fx til pakning, føde- og drikkevarer, bearbejdning og materialehåndtering.

De nye adaptere er nemme at montere i Ø30,5 mm hul og er både kompatible med Ø22 mm-enheder og med hele det store tilbehørsprogram til Harmony. Adapterne fås også med plads til tydelig opmærkning, enten i en eller to linjer. Det sikrer tydelig markering af kritiske funktioner i maskine