Befæstigelse

Befæstigelse - befæstigelse kan være produkter som vinkler, sømplader, gerberbeslag, Expandet plugs og lignende. Leverandører af befæstigelse finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end befæstigelse, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om befæstigelse:


Scanmarc A/S


Frederiksborgvej 528
4000 Roskilde
Tlf.: 46 73 01 00
E-mail mail@scanmarc.dk

www.scanmarc.dk

Kompetencer: Stålwirer, rustftri stålwire, galvaniseret stålwire, plastbelagte stålwire, wirestropper, galvaniseret kæder, rustfri kæder, plastkæder, tilbehør til kæder, bolte, møtrikker, øjebolte, øjemøtrikker, surringsgrej, surringsstrammere, surringsbånd, rundsling, suringsringe, D-ringe og Ratchet Loadbinders, befæstning

Læs mere om A/S Scanmarc


BC Technic ApS

BC-Technic

Brundevej 9
6230 Rødekro
Tlf.: +45 2943 8015
E-mail: sales@bctechnic.dk

www.bctechnic.dk

Kompetencer: Anker, Befæstigelse, Bolte, Gevindstænger, Møtrikker, Rustfrie skruer, Skruer

Læs mere om BC Technic ApS


Beck A/S

Naverland 10
2600 Glostrup
Tlf.: 43 71 86 68
E-mail: info@beck.as

www.beck.as

Kompetencer: Kølerør, Sprinklerrør, Rørsystemer, Skinnesystemer, Lyddæmpningssystemer, Befæstigelse, Sprinklere, Sprinkleranlæg, Ventilation, Kompensatorer

Læs mere om Beck A/S


Teknidan Handelsselskab ApS

Lundsbjerg Industrivej 29
6200 Aabenraa
Telf.: 74 61 36 36
E-mail: salg@teknidan.dk

www.teknidan.dk

kompetencer: Værktøj, Skær-Slib, Svejs-Gas, Teknik, Indretning og Inventar, Beklædning og Værnemidler, Befæstelse, Lejer, Transmission, Forbrug-Kemi

Læs mere om Teknidan Handelsselskab ApS


AVN Teknik – NeoBolt Lockbolt befæstelsessystem til ”heavy-duty” applikationer!
AVN Teknik sætter fokus på NeoBolt®Lockbolt fra producenten Avdel, som er en af de største producenter af blindnitter og bolte.

NeoBolt®Lockbolt er det nyeste produkt i Avdels sortiment af befæstelsessystemer, som er udviklet specielt til "heavy-duty" applikationer.
NeoBolt®Lockbolt befæstelsessystemet består af to dele, en krave og en stift med låseriller, som giver en uovertruffen modstandsdygtighed over for vibrationer. Der er intet metalaffald med NeoBolt®Lockbolt i modsætning til traditionel befæstelse, hvor stiften brækkes af. Der er heller ingen risiko for, at der falder metalstumper ned i arbejdsområdet, ligesom der ikke er fare for korrosionsskader på overfladen af stiften, som ofte ses på traditionel befæstelse.

NeoBolt®Lockbolt installeres ved at stiften placeres igennem materialerne, som skal sammenføjes, og kraven skrues på. Denne kravefunktion gør det nemt at formontere NeoBolt®Lockbolt, og derved undgås behovet for at støtte stiften under befæstelsesprocessen. Se demonstration http://www.stanleyengineeredfastening.com/animation/neobolt
NeoBolt®Lockbolt skruerne gør det nemt at installere, og en vedligeholdelsesfri møtrik og bolt sikrer samling på få sekunder. Skruerne kan modstå belastninger fra selv de mest krævende applikationer og miljøer.

NeoBolt®Lockbolt er ideel til applikationer i industrien - lige fra jernbaner til minedrift, byggeri, vindmølleindustri, erhvervskøretøjer og alternative energiapplikationer.
NeoBolt®Lockbolt er tilgængelige i en række størrelser fra 4,8 mm til 25,4 mm i diameter med et interval fra 1,3 mm til 158 mm.

NeoBolt®Lockbolt er det nyeste produkt i Avdels sortiment af befæstelsessystemer, som giver ensartet trækstyrke og fremragende vibrationsmodstand. Sortimentet omfatter bl.a. også Avdelok®, Avdelok®XT, Maxlok®, Avtainer® og Avbolt®.

Kontakt AVN Teknik, på tlf. 70 20 04 11, for yderligere information!