Fugemasser

Fugemasser - De mest kendte typer fugemasser er silikonefugemasser, akrylbaserede fugemasser, polyurethanbaserede (PUR) fugeskum og -masser, oliebaserede fugemasser, højelastiske hybrid fugemasser. Leverandører af fugemasser finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end fugemasser, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om fugemasser:


DANLUBE A/S

Tune Parkvej 5
4030 Tune
Tlf.: +45 70 25 12 80
E-mail: info@danlube.dk

www.danlube.dk

Kompetencer: lim, industrilim, smørefedt, smøremidler, silikone, akryllim, fugemasser, korrosionsbeskyttelse, affedtning, kompressorolie, smeltelim og hotmelt

Læs mere om Danlube A/S


TITGEMEYER Skandinavien A/S

Lunikvej 32
2670 Greve
Telefon +45 43 60 09 66
Fax +45 43 69 02 19
E-mail: info@titgemeyer.dk

www.titgemeyer.com

Kompetencer: Pop® blindnitter, Blindnitter, Dørholdere, Gasfjedre, Gevindbøsninger, Hængsler, Ladhængsler & -låse, Lastkontrol, Lastsikring, Lim og fugemasse, Låse & greb, Låseskiver, Nittemøtrikker, Nitteværktøj, Sideværn, Stanglåse, Starlock® låseskiver, Stiger og trapper, Tætningsbånd, Ventilation, Vibrationsdæmpere, Værktøjskasser

Læs mere om TITGEMEYER Skandinavien A/S


Terrasse med en elegant streg
Dansand lancerer en fast flisefuge i en mørk koksgrå farve, der giver den ukrudtsfrie terrasse et nyt og meget elegant look

Hvem kunne ikke tænke sig elegante "design-streger" i stedet for jord eller sand mellem de udendørs fliser? Og hvem kunne ikke tænke sig, at fugerne var fejefaste og fri for ukrudt?

Begge disse ønsker kan nu opfyldes på én gang for alle landets husejere. Firmaet Dansand lancerer nemlig en meget mørk koksgrå version af den populære faste flisefuge, Danfast, og det betyder, at terrassen nu ud over at være fri for ukrudt året rundt også kan få et elegant look med markante streger mellem fliserne. Nyheden hedder Danfast Antracit og er helt identisk med den tidligere kendte Danfast - bortset fra den meget mørke farvenuance. Den nye koksgrå flisefuge passer også perfekt til de moderne mørke belægningssten.

Danfast er et praktisk og arbejdsbesparende alternativ til sand mellem fliserne. Et fleksibelt og fejefast fugemateriale, der danner en så fast og stabil fuge, at ukrudtet ikke vil have en chance for at kunne trives.

Helt konkret består Danfast af en blanding af kvartssand, cement og nogle specielle bindere, og dette færdige blandingsmateriale skal blot fejes ned i fugerne som almindeligt fugesand. Når det herefter bliver vandet eller fugtet, vil det hærde op til en fast masse. Den hærdede fuge bliver så stærk, fast og elastisk, at den kan tåle at blive fejet på uden at forsvinde, ligesom den kan tåle frost og mindre bevægelser i underlaget.

Dansand, der ligger syd for Silkeborg og er Nordeuropas største producent af kvartssand, oplyser, at Danfast kan anvendes til fuger ved både nye og eksisterende belægninger. Belægningen skal ligge på et forskriftsmæssigt udført underlag, og fugerne skal være rengjorte og helt fri for jord og andet materiale. Fugebredden må variere mellem 2 mm og 15 mm, og fugedybden skal være minimum 40 mm.

Danfast Antracit leveres i 20 kg sække og forhandles landet over gennem byggemarkeder og tømmerhandler. Der kan læses mere på www.dansand.dk


Knauf opruster med ny produktlinje
Med et spritnyt forretningsområde - Knauf Flex - styrker Knauf sin konkurrenceevne og satser på at blive totalleverandør til byggeriet. Flere af produkterne er ikke tidligere blevet solgt på det danske marked.

Knauf opruster med ny produktlinje

Med et spritnyt forretningsområde - Knauf Flex - styrker Knauf sin konkurrenceevne og satser på at blive totalleverandør til byggeriet. Flere af produkterne er ikke tidligere blevet solgt på det danske marked.

Knauf A/S har rystet produktposen og er klar med en ny strategi og et nyt "familiemedlem". De to stærke brands, Knauf Danogips og Knauf Danoline, får fremover selskab af Knauf Flex, som produktmæssigt favner bredt.
"Hvor vi tidligere med vores produktvifte har haft tømreren som målgruppe, får vi med de nye produkter i Knauf Flex også mureren som målgruppe. Og med den udvidelse bliver vi totalleverandør til byggeriet," oplyser salgsdirektør Kim Dahl.

Stærk på flisemontage
Knauf Flex består af såvel gamle, kendte produkter som nye. Blandt de kendte produkter er gulvspartelmasser og flydegulve samt gipspuds til indvendige vægge og udvendige facader.
"Det er produkter, som vi har haft i vores danske produktportefølje i mange år. Det nye er, at vi har fået et fuldt sortiment af produkter til flisemontage fx fliseklæb, flisefuge og silikone - også flisemontage til vådrum. Sortimentet er gennemtestet og anerkendt af den professionelle håndværker i flere europæiske lande," forklarer Kim Dahl.
Vådrumssystemet er MK-godkendt til brug på både vægge (M K7.22/1809) og gulve (MK 7.32/1810).
Knauf Flex har sin egen hjemmeside: Knaufflex.dk og bliver samlet præsenteret for de danske kunder på Byggeri ´14, som finder sted 25.-28. februar i Fredericia.