Fugtspærre

Fugtspærre

Fugtspærre anvendes til at forhindre indtrængning af fugt i bygningsstrukturer. Det er en barriere, der er designet til at beskytte mod fugtighed og forhindre fugtskader på byggematerialer og konstruktioner. Fugtspærren kan være fremstillet af forskellige materialer, herunder plastfolie, membraner eller specielle fugtspærreprodukter.

Leverandører af Fugtspærre:

Ahlsell

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Tlf.: 96 30 60 00
E-mail: ahlsell@ahlsell.dk

www.ahlsell.dk/da

Se hele vores produktprogram og profil her

Dansk Radonanalyse ApS

Maglebjergvej 6
2800 Kongens Lyngby
Tlf.: 28 34 41 57
E-mail: 28 34 41 57

web

Se hele vores produktprogram og profil her

SKANACID A/S

Lunikvej 30A
2670 Greve
Tlf: 39 40 13 14
E-mail: mail@skanacid.dk

www.skanacid.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Würth Industri Danmark A/S

Merkurvej 5
6000 Kolding
Tlf.: 73 20 73 20
E-mail: salg@wuerthindustri.dk

www.wuerthindustri.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Den placeres normalt i bygningskomponenter som vægge, gulve eller tag for at forhindre fugt i at trænge ind i strukturen.

Formålet med en spærre er at forhindre indtrængning af fugt fra eksterne kilder såsom regn, grundvand eller fugtig jord. Det kan også hjælpe med at begrænse fugtighedsgennemtrængning fra interne kilder som f.eks. dampgenerering inden for bygningsstrukturen.

Fugtspærren er normalt installeret på den ydre side af isoleringen i bygningskomponenterne. Den fungerer som en barriere, der forhindrer fugt i at passere gennem konstruktionen og forårsage skader såsom råd, skimmelvækst eller forringelse af byggematerialerne.

Det er vigtigt at bemærke, at en fugtspærre og en dampspærre ikke er det samme. En fugtspærre beskytter primært mod fugt fra eksterne kilder, mens en dampspærre primært kontrollerer dampstrømmen og forhindrer kondensdannelse inden for bygningsstrukturen. Begge kan dog være nødvendige i nogle konstruktioner for at opnå den bedst mulige fugtighedsstyring og beskyttelse mod fugtskader.

Fugtspærre er en vigtig del af bygningers fugtstyringssystemer og kan være afgørende for at opretholde en sund og holdbar bygningsstruktur. Det er vigtigt at vælge den rigtige type fugtspærre og installere den korrekt i henhold til de specifikke krav og betingelser i bygningen for at sikre dens effektivitet og langvarige ydeevne

 

Cookie-indstillinger