Gravekasser

Gravekasser anvendes normalt til en form af midlertidig strukturstøtte, der anvendes i byggeindustrien under udgravning af jord eller konstruktion af fundamentet. En gravekasse er en type struktursystem, der bruges til at opretholde jordvæggene og forhindre jordkollaps under graveprocessen. Den bruges til at skabe en sikker og stabil arbejdszone og forhindre uønskede jordbevægelser.

Leverandører af og viden om Gravekasser:


Andreasen & Hvidberg A/S

Svenstrup Bane Alle 15
9230 Svenstrup J
Tlf.: +45 98 14 32 00
E-mail: post@aogh.dk

www.aogh.dk

Kompetencer: Fundering, Geoteknik, Ingeniører, Jordbundsundersøgelser, Miljøsanering, Vibrationsmåling

Læs mere om Andreasen & Hvidberg A/S


CG Jensen A/S

Fabriksparken 37
2600 Glostrup
Tlf.: +45 43446800
E-mail: info@cgjensen.dk

www.cgjensen.dk

Kompetencer: Anlægsbeton, Betonarbejde, Betonrenovering, Efterfundering, Havnemoler, Jordarbejde, Kajanlæg, Kystsikring, Pæleramning, Spunsarbejde, Stenmoler, Stålmontage

Læs mere om CG Jensen A/S


TZACHO P/S

Faurskovvej 1
8370 Hadsten

Sjælland afd.:
Industrivej 9
4683 Rønnede
Tlf.: 87 61 00 12
E-mail: info@tzacho.dk

www.tzacho.dk

Kompetencer: Pumper, lænsepumper, dykkede lænsepumper, spildevandspumper, hydrauliske pumper, centrifugalpumper, bentonitpumper, grundvandspumper, højtrykspumper, membranpumper, slampumper, sandpumper, slurrypumper, tilbehør til pumper, gravekasser, fundering, borerigge, sliddele, spunsvibrator, pælevibrator, pælehammer, kompaktorhjul, hydraulisk udstyr, hydraulisk værktøj, asfalt, egenproduktion

Læs mere om TZACHO P/S


Mere viden om Gravekasser:

Typisk består en gravekasse af lodrette paneler, der er forbundet med vandrette stivere. Panelerne kan være fremstillet af stål, aluminium eller træ, afhængigt af det specifikke formål og kravene til arbejdsstedet. Gravekassen placeres i udgravningen og sikrer, at jordvæggene forbliver stabile og opretholder formen, indtil det ønskede arbejde er udført.

Gravekasser anvendes normalt i situationer, hvor det er nødvendigt at arbejde i dybere grave, hvor jordens stabilitet kan være udfordret. De er særligt nyttige ved udgravning af fundamentet til bygninger eller installation af underjordiske rørledninger og kanaler.

Ved at bruge en gravekasse kan entreprenører og byggefolk udføre arbejdet sikkert og effektivt uden risiko for jordkollaps eller skader på arbejderne. Når arbejdet er færdigt, demonteres eller fjernes gravekassen, og byggeprocessen fortsætter.

Gravekasser anvendes ved bygge- og anlægsarbejde, hvor man ønsker at kunne afstive jorden, eksempelvis ved udgravninger med henblik på at lægge nye kloakrør. Gravekasserne opsættes således at der er sikkerhed for at jorden ikke kan skride/vælte og således at det samtidig er sikkert for medarbejderne at udføre selve arbejdet


Ugens produkt – Tzacho – Quickshore Gravekasser
Serie 260 | Quickshore | Let hydraulisk alu-afstivning til udgravninger
Quickshore gravekassen er en letvægtsgravekasse til udgravningsdybder ned til 2,00 m - Se mere her

Afstivningssystemet er hurtigt at sætte op og er specielt velegnet inden for bygge- og anlægsbranchen samt til have- og landskabsopgaver. Gravekassen består af to vægge, der klemmes op ad siderne i en udgravning med en hydraulisk alu-afstivning og derved sikrer udgravningen mod at styrte sammen. Den hydrauliske alu-afstivning, gør gravekassen til en yderst solid afstivning i udgravninger trods det lette og fleksible design. Den er en ideel løsning til at opsætte en hurtig og nem afstivning f.eks. i forbindelse med reparation eller udlægning af tilslutningsrør til vand eller gas.

Systemets aluminiumskinner er tilgængelige med længer på 1,50 m og 2,10 m og har justerbare hydrauliske stempelafstivere til nem og funktionel afstivning af støbepladerne. Stempelafstiverne fås i fire forskellige længder, så gravekasserne kan tilpasses forskellige arbejdsbredder.

Afhængigt af hvilke skinner og stempelafstivere, der vælges, har hele gravekassen en samlet vægt på mellem 33 og 40 kg. Den ekstremt lette konstruktion gør, at Quickshore gravekasserne kan installeres af bare én person uden brug af hverken gravemaskine eller løfteudstyr.

Udlejning: Kontakt os på: 87 61 00 12