Låse

Låse kan enten være elektriske eller mekaniske og kan have mange udformninger, alt efter hvad de skal anvendes til. Låse kan bl.a. anvendes til døre, vinduer, biler eller andet.

 

 

 

Leverandører af og viden om låse:


HERKULES Sikring

Hovedvejen 8
8920 Randers NV
Tlf.: 52 38 51 00
E-mail: Kontakt@herkules-sikring.dk

www.herkules-sikring.dk

Kompetencer: Varevognssikring, lastvognssikring, låsesystemer

Læs mere om HERKULES Sikring


Mejlshede Gruppen A/S

Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf: 35 39 39 39
E-mail: info@mejlshede.dk

web

Kompetencer: Adgangssikring, adgangskontrol, alarmsystemer, dørtelefoner, elektroniske låse, pakkepostanlæg, låse til hoveddøre, låsesystemer, sikringsniveauer og forsikringskrav, videoovervågning

Læs mere om Mejlshede Gruppen A/S


Mere viden om låse:

En af de mest benyttede type lås er en stiftcylinderlås til en dør. Låsen består af en cylinder med et system af små kanaler og understifter og overstifter, som passer sammen. Den rette nøgle i låsen kan løfte stifterne op i niveau med låsens cylindertromle. Herefter kan låsen på døren åbnes. Med stiftcylinderlåsesystemet kan man bygge et større låsesystem op til mange døre med mange forskellige nøgler og en hovednøgle, der kan åben alle døre. Jo færre stifter en lås har, jo nemmere er den at dirke eller banke op. I dag laver man stiftcylinderlåse med flere stifter end tidligere for at øge sikkerheden. Hvis man derfor har gamle låse, er det en god idé at få låsene skiftet ud. Der findes også andre typer låse som tilholderlåse og elektroniske låse


Har du 5 cm? Så har vi låsen
Nu bliver det endnu nemmere at montere et låsesystem fra Herkules.
Tilpasninger og besværligheder er nu lagt til side til fordel for en ny låsekasse, der nærmest er universal til lastbiler, trailere, containere; -ja stort set alle steder, hvor der ellers måtte være behov for en ekstra aflåsning. Det skal nemlig ikke alene være nemt, at låse sin bil. Det skal også være nemt at montere låsesystemet til det.

Vi har derfor valgt at gentænke hele låsekassen og den unikke låsepal. Som en bonus har det også gjort det muligt at bruge en væsentlig mindre aktuator og derved spare endnu mere plads. 

Selve låsekasse er hurtigt på plads, og så mangler der bare en styring. Det kunne være vores helt nye med oplåsning vha. Mobiltelefon. 

Den lukkede låsekasse, er klar til montering og fylder kun 530x230x50 mm. Så er det bare at fastgøre den enten sammen med et beslag, eller som vi fx gør ved en læssebagsmæk, at skære en passende rille.

Det vil sige at det nu er blevet endnu nemmere og hurtigere at sikre sine værdier, uanset om de ligger i en container, en varebil eller i en lastbil.
Kontakt os gerne for en snak om netop DIN løsning.


Danalock – Apple vælger intelligent dansk dørlås
Den danske, familieejede virksomhed, Danalock ved Aarhus, gør det nu muligt for europæiske forbrugere at købe en Smart Lock til deres hjem via Apples butikker

Som den første og eneste låseproducent i Europa har Danalock nemlig udviklet en løsning, der er sluppet igennem Apples smalle nåleøje. Danalocks teknologi spiller smidigt sammen med Apples løsning til fjernstyring af hjemmet Apple HomeKit og Home app.

Fra fredag 15. juni 2018 kan Apple-brugere i mere end 20 lande i Europa købe en gennemprøvet dansk låseløsning i Apple Store. Den intelligente låseløsning Danalock V3 Smart Lock, der kan fjernbetjenes via en app på iPhone eller iPad. Opfindelsen er udviklet af Danalock i Harlev ved Aarhus. Her ligger en af verdens førende leverandører af Smart Lock-løsninger til boliger, hoteller og virksomheder.

Europæiske forbrugere, der bruger HomeKit til at automatisere styringen af hjemmet, behøver ikke at bekymre sig om at huske deres nøgle, når de forlader hjemmet. De skal blot tage deres iPhone med og bruge Siris stemmekommandoer eller Apples Home app til at låse døren op med takket være løsningen fra Danalock.

HomeKit er navnet på Apples samlende løsning til at gøre hjemmet digitalt med fx fjernstyring af lys og køkkenapparater via en iPad eller iPhone. Der er endnu ikke så mange produkter på markedet, der virker med HomeKit, men det ændrer Danalock på med sin nye intelligente låseløsning, som er den første Smart Lock på det europæiske marked, der er bygget til at arbejde sammen med Apples system.

Brugerne kan tilpasse og administrere Danalock V3 låsen via én enkelt app – Apples Home app, hvorfra de kan give nøglefri adgang til familiemedlemmer og venner. For yderligere bekvemmelighed kan Danalock V3 forbindes med andre HomeKit tilbehør, såsom kameraer, lys, termostater, kontakter og sikkerhedssystemer.

"Lanceringen af vores Danalock V3 HomeKit Smart Lock på tværs af adskillige Apple online- og detailbutikker gør det muligt for os at imødekomme den stærke europæiske efterspørgsel efter en intelligent lås, der er kompatibel med Apple HomeKit. Vores Danalock V3 kan nemt og hurtigt eftermonteres på både skandinaviske og europæiske låse, og kobler man den til sit Apple TV, åbner det muligheden for at kunne give sikker adgang til dit hjem til gæster eller serviceudbydere uanset hvor du er," siger Henning Overgaard, CEO og medstifter af Danalock.

Sikkerhed på militærniveau

Med det simple, danske design og avanceret AES-256 krypteringsalgoritme tilbyder Danalock en sikker, men elegant, dørlås. Danalock V3 HomeKit er en globalt kompatibel eftermonteringslås, der er monteret på indersiden af døren, så brugerne også kan bruge en almindelig nøgle til at låse døren, hvis det er nødvendigt. I modsætning til andre smarte låseløsninger, der lagrer adgangskoder i hukommelsen, bruger Danalock en TPM-chip (Trusted Platform Module), som er den samme krypteringsteknologi, som regeringer og militær bruger til at sikre data.

Tilgængelighed og prisfastsættelse

Danalock V3 HomeKit-versionen er for danske forbrugere tilgængelig i Apples onlinebutik og på Danalocks webshop

For prisfastsættelse henvises der til Apples onlinebutik på www.apple.com