Hurtigporte

Hurtigporte -  Hurtigporte indeholder ingen stålprofiler eller lignende i dugen, som kan ødelægges ved en påkørsel. Hurtigporte fås med åbningstider på op til 2,5 m/s, hvilket minimerer risikoen for påkørsel. I tilfælde af strømsvigt, kan hurtigporten åbnes manuelt

Leverandører af og viden om Hurtigporte:


Alt i Porte

alt i porte

Læs mere om Alt i Porte


Door System A/S

Doorsystem

Hovvejen 148
8361 Hasselager
Tlf.: 8692 1171
E-mail: info@doorsystem.dk

www.doorsystem.dk

Kompetencer: BranddøreHurtigporte, Rulleporte, Skydedøre

Læs mere om Door System A/S


Nordsjællands Port Center

Farum Gydevej 85
3520 Farum
Tlf.: 44 99 00 19
Email: npc@npc.dk

www.npc.dk

Kompetencer: Porte, garageporte, industriporte, ledhejseporte, rulleporte, vippeporte, sidefoldeporte, automatik til porte

Læs mere om Nordsjællands Port Center


Portshoppen

Farum Gydevej 85
3520 Farum
Tlf.: 44 99 89 78
E-mail: info@portshoppen.dk

www.portshoppen.dk

Kompetencer: Garageporte, vippeporte, ledhejseporte, rulleporte, garagedøre, portautomatik, branddøre, hoveddøre

Læs mere om Portshoppen


Ny port fra Novoferm er både hurtig og isolerende
Novoferm har udviklet en ny industriport, som både har høj åbne-lukke-hastighed og særdeles gode, isolerende egenskaber. Porten udgør et seriøst alternativ til den traditionelle facadeløsning med en ledhejseport udvendigt og en hurtigport indvendigt – og sætter nye standarder i miljøer med megen trafik og samtidig behov for isolering.

Nu lancerer Novoferm en ny, revolutionerende port, NovoSpeed Thermo. Den nye port udmærker sig ved fortrinlige, isolerende egenskaber kombineret med en høj åbne- og lukkehastighed. NovoSpeed Thermo består af 40 mm tykke, opskummede aluminiumssektioner i standard-sektionshøjde på 366 mm. I kraft af de isolerede sektioner opnår porten en u-værdi på blot 1,5 W/m2K for en port på 5 X 5 meter. Hermed er NovoSpeed Thermo med til at sætte nye standarder for porte i miljøer, hvor der er højt trafik flow, men også behov for god isolering. Den har nemlig samme åbningshastighed som eksempelvis pvc-hurtigporte, mens de opskummede sektioner opretholder en langt bedre isoleringsevne.

En velisoleret hurtigport
Den hurtige og velisolerede NovoSpeed Thermo leveres som standard med styring og frekvensomformer. NovoSpeed Thermo leveres med en åbnehastighed på op til 1,5 m/sek. og en lukkehastighed på 0,5 m/sek. Det gør porten til et stærkt alternativ til den ofte anvendte facadeløsning bestående af en indvendig hurtigport og en udvendig ledhejseport. Med en NovoSpeed Thermo får man alt i én og samme port," lyder det fra Anders Majland, der er Managing Director hos Novoferm Danmark ApS.

Facadeport eller indvendig port mellem varme og kolde rum
NovoSpeed Thermo er primært skabt som facadeport, men kan lige så vel benyttes indenfor, hvor den også er prismæssigt konkurrencedygtig. I miljøer med et højt flow af varer tilgodeser porten behovet for hurtig åbning og lukning og for isolering mellem eksempelvis fryse-/kølerum og varme rum. Har man brug for at kunne se gennem den lukkede port, kan den leveres med vinduesfelter, som sikrer udsynet. NovoSpeed Thermo er desuden helt uden fjedre, hvilket reducerer omkostningerne til vedligeholdelse.

Også til rum med begrænset plads
Porten fås med et traditionelt skinnesystem med en maks. overhøjde på 600 mm - eller som spiralport, der optager minimal plads i rummet. Portbladet ruller op lige over porten og tager dermed minimalt af plads i selve rummet. Hvis der eksempelvis er lavt til loftet, kranbane eller større maskiner, der begrænser rumdybden, er en spiralport den oplagte løsning.

Størrelsesmæssigt fremstilles NovoSpeed Thermo i op til 5 meter i bredden og 5 meter i højden. Den kommer i et nyt microline-design udvendigt og i farverne RAL9002 eller RAL9906. Indvendigt leveres porten altid i RAL9002. Og som med alle Novoferms produkter er sikkerheden i top. Porten leveres med fingerklemsikring mellem sektionerne og som standard med integreret lysgitter i den lodrette køreskinne. NovoSpeed Thermo fås ligeledes med et bredt udvalg af betjeningsudstyr.


Nyudviklet dansk hurtigport præsenteres på BAU messen i München
NASSAU Door A/S, den førende danske producent af industrielle ledhejseporte, præsenterer nu den nyudviklede hurtigport, som kan hjælpe danske virksomheder med at reducere energiforbruget.

NASSAU 4000 Sprint hurtigportene består til forskel for de traditionelle ledhejseporte, af en slidstærk PVC-dug, som hurtigt kan bevæge sig op og ned i de specialfremstillede lavfriktionsprofiler. Man opnår derved en åbnehastighed på op til 2,0 m/s og en lukkehastighed op til 0,8 m/s. Træk og kulde udefra kan derved reduceres drastisk.

"NASSAU 4000 Sprint hurtigporten er vores bud på en fleksibel og alsidig hurtigportløsning til industrien. Det kan f.eks. være til almen produktion, lager, logistik, detail, farmaceutisk- og levnedsmiddelindustri. Fokus har især været på at udvikle en driftsikker og stabil portløsning, med en lang levetid" siger Steffen Pram Nielsen, teknisk direktør hos NASSAU Door A/S og tilføjer: "Hurtigportene lever fuldt ud op til den høje kvalitet, som NASSAU er kendt for på det danske marked. Ligesom vores ledhejseporte produceres hurtigportene på vores fabrik i Ringe, og de monteres af vores erfarne danske montører. Vi kan på den måde garantere hurtig levering og optimal kvalitet for kunden".

BAU messen i München

Når BAU Messen i München slår dørene op i uge 4, er det derfor med glæde at NASSAU kan præsentere den nye hurtigport til det europæiske marked. Porten er som standard udstyret med et såkaldt sikkerhedslysgitter, hvilket betyder, at portdugen ikke kan lukke ned i personer eller genstande placeret i portåbningen. Porten styres af NASSAU's driftsikre NCU310FU portstyring med frekvensomformer og soft start/stop funktion som standard.

På BAU messen kan NASSAU ligeledes præsentere en række andre innovative produkter, som vil blive introduceret i løbet af 2015. Det gælder bl.a. den såkaldte 'Smart Remote' app som gør det muligt at åbne og lukke sin port via smartphone. Der præsenteres de såkaldte 'LED sektioner' som gør det muligt at integrere oplyste LED-fyldninger i portbladet på sin ledhejseport. Og sidst men ikke mindst løftes sløret for en ny ledhejseportserie fra NASSAU med dobbelt paneltykkelse, som lever op til isoleringsstandarderne i det kommende bygningsreglement BR2020. Alle nyheder er del af NASSAU's strategi om at være Danmarks innovative portproducent.