Skydedøre og skydedørsskabe

Skydedøre og skydedørsskabe - Leverandører af Skydedøre og skydedørsskabe finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end Skydedøre og skydedørsskabe, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om skydedøre og skydedørsskabe:


Door System A/S

Doorsystem

Hovvejen 148
8361 Hasselager
Tlf.: 8692 1171
E-mail: info@doorsystem.dk

www.doorsystem.dk

Kompetencer: BranddøreHurtigporte, Rulleporte, Skydedøre

Læs mere om Door System A/S


Hettich GmbH & Co. KG

Gerhard-Lüking-Straße 10
32602 Vlotho - Germany
Tel.: +45 26 807781
E-Mail: kenan_ceylan@de.hettich.com

www.hettich.com

Kompetencer: Beslag, møbelbeslag, møbelhardware, hængsler, skuffesystemer, udtrækssystemer, skydedøre, glidere, foldedøre, klappebeslag, kontorinventar, hårde hvidevarer, låsesystemer, samlebeslag, greb, interiør, skabe, samleværktøjer, bor, åbningssystemer, grebs fri

Læs mere om Hettich GmbH & Co. KG


Jydsk Vindueskompagni

Hovborgvej 17
6623 Vorbasse
E-mail: jvk@jvk.dk
Tlf nr: 70 10 90 99

www.jvk.dk

Kompetencer: Døre, Vinduer, Tagvinduer, Trapper, Udestuer

Læs mere om Jydsk Vindueskompagni


Elfa lancerer tophængte skydedøre – åbner dit hjem og frigiver dit gulv
I takt med at boligpriserne stiger i de fleste dele af landet, er vi nødt til at optimere vores boligareal.

Vores behov øges i hjemmet for at udnytte hver en centimeter. Vi skal have plads til hele familien og alle vores ting og sager. Derfor er det ekstra vigtigt at finde en smart løsning.

For eksempel skydedøre, der enten deler eller gemmer – eller begge dele. Tophængte skydedøre løfter dørene fra gulvet og åbner dit hjem. Med årets nyheder er der skabt en luftig følelse, hvor grænsen mellem, hvor skabet er lukket og, hvor rummet begynder, er væk. Tophængte døre åbner op for nye muligheder for at dekorere hjemmet.

Tophængte skydedøre giver en fornemmelse af, at de flyver over gulvet, hvilket giver en luftig atmosfære i hjemmet. Uden gulvskinne er det ingen grænse mellem de forskellige overflader, hvilket giver plads i rummet og gør det nemmere at rengøre. Ved at udnytte overfladen fra væg til væg og fra gulv til loft – føles hjemmet aldrig overfyldt.

-Vi ser, at forbrugere i dag har brug for skydedøre, der frigiver overfladen i hjemmet og gør rengøring nemmere. Vi har løst dette ved at tilbyde tophængte skydedøre uden gulvskinne, ¨siger Johanna Cahné, Category Developer BA Doors.

Tophængte skydedøre er premium i den forstand, at Elfa kan tilbyde;
Måltilpasset – Alle skydedøre er måltilpasset, også det tophængte alternativ.
Ekstra sikkerhed og stabilitet – Da løsningen er monteret i loftet, vil vores ekstra sikringsbeslag, som fastgøres til væggene, sikre at skydedørene kun glider nedad til gulvet og stoppe funktionen, hvis loftmonteringen fejler. En lille ¨styrepind¨ fastgøres til gulvet og sørger for at holde skydedørene stabile, når dørene åbnes og lukkes.

Soft Close – Sikrer at skydedørene lukkes stille og roligt i begge sider.
Tophængte skydedøre findes i to modeller. Artic og Estetic, hvor begge modeller tilbydes i dørbredde 700-1600mm og en dørhøjde på 1800-2700mm. Artic findes i fire rammefarver og Estetic i 8 rammefarver. Begge modeller findes med alle Elfa´s dørfyldninger: melamin, træ melamin, træ finér, glas, spejl, perlesporet og enhver NCS-farve