Skydedøre

Skydedøre er først og fremmest en elegant og pladsbesparende løsning, da der ikke kræves areal ud i rummet. Skydedøre kommer i mange varianter og både manuelt og automatisk styret. Skydedøre anvendes også til frostrum, kølerum og renrum, samt generelt i industrien.

Leverandører af og viden om Skydedøre:


DAN-doors A/S

Industrivej 19
8660 Skanderborg
Tlf.: +45 87 93 87 00
E-mail: dd@dan-doors.dk

www.dan-doors.dk

Kompetencer: Branddøre, Brandgardiner, Brandskydeporte, Bændelgardiner, Hurtigporte, Hængslede døre, Industriporte, Porte, Profildøre, Skydedøre, Ståldøre, Svingdøre, Thermoporte

Læs mere om DAN-doors A/S


Door System A/S

Doorsystem

Hovvejen 148
8361 Hasselager
Tlf.: 8692 1171
E-mail: info@doorsystem.dk

www.doorsystem.dk

Kompetencer: BranddøreHurtigporte, Rulleporte, Skydedøre

Læs mere om Door System A/S


KRONE VINDUER A/S

Aalborgvej 576, Harken
9760 Vrå
Tlf.: 96 24 28 60
E-mail: info@krone.as

www.krone.as

Kompetencer: Døre, Indeklima, Naturlig ventilation, Vinduer, Branddøre, Ventilationsvinduer, Skydedøre, Glashjørner, Fleksibilitet, Store størrelser

Læs mere om KRONE VINDUER A/S


MX Door ApS

Messevej 12
9600 Års
Tlf.: 97 99 17 00
E-mail: info@mxdoor.dk

www.mxdoor.dk

Kompetencer: Branddøre, brandskydeporte, sikkerhedsdøre, brandporte, ståldøre, glaspartier, rammedøre, ledhejseporte, brandjalousier, vertikale brandporte, brandgardiner

Læs mere om MX Door ApS


NASSAU A/S

Krogagervej 2
5750 Ringe
Tlf.: 63 62 23 46
E-mail: info@nassau.dk

www.nassau.dk

Kompetencer: Porte, industriporte, ledhejseporte, lavenergiporte, hurtigporte, portåbner, garageporte, facadedøre, aludøre, termodøre, economydøre

Læs mere om NASSAU A/S


DAN-doors leverer stor ordre til islandsk fiskerivirksomhed
Islandske Eskja handler ikke med hvemsomhelst.

Til en større udbygning på fiskerivirksomheden Eskja har DAN-doors i samarbejde med Kælismidjan Frost leveret en lang række forskellige døre og porte til virksomhedens frostrum.

3 krav til leverandøren

Eskja er en værdidrevet virksomhed, der arbejder kompromisløst med ansvarlighed i alle afkroge af deres organisation, og valget af samarbejdspartner var ikke ligegyldigt.

Christian Kiledal var projektleder på opgaven, og han fortæller, at Eskja havde forskellige krav, som fik entreprenøren, Kælismidjan Frost, til at vælge DAN-doors som dørleverandør:

Der skulle leveres både brandtillempede skydedøre, rulleporte, højisolerede rulleporte, røgventilationsdøre og hængslede døre – alle sammen til frost – så det var et ønske at finde én leverandør til alle løsninger. Samtidig var det vigtigt, at dørene var af så god kvalitet, at de ville have en meget lang levetid. Selvfølgelig både af økonomiske hensyn, men i lige så høj grad for at modsvare Eskjas værdisæt. Og endelig skulle både døre og porte hjælpe til at minimere Eskjas energiforbrug, hvilket i sagens natur er svært, når du mange gange dagligt åbner til frostrum med minus 25°.

Kvalitetsløsninger i en krisetid

Find stanghængsler her

Der er ingen tvivl om, at energiforbruget er blevet et vigtigt parameter for vores kunder, fortsætter Christian Kiledal. - De nuværende energipriser presser vores kunder voldsomt, men faktisk har vi arbejdet med at udvikle energibesparende løsninger siden 80’erne. Når man arbejder i køle- eller frostrum, er der et energitab, hver gang, døren eller porten åbnes, og det er vores opgave at minimere det energitab. Vi har arbejdet meget med at optimere isoleringsevnen, så dørene minimerer kuldetabet mest muligt, og vi arbejder målrettet med at tilpasse åbne- og lukkehastighederne, så dørene lukkes så hurtigt som muligt, når personer eller trucks har passeret osv.

DAN-doors har 40 års erfaring med udvikling og produktion af døre og porte i rustfri stål, og de er i branchen kendt for at levere løsninger af meget høj kvalitet og med meget lang levetid.

Mange af de døre og porte, vi satte op for 25-30 år siden, er stadig i brug og fuldt funktionsdygtige i dag, siger Christian Kiledal og fortsætter – DAN-doors er en virksomhed med ”gammeldags” værdier, og vores produktion er en kombination af topmoderne metoder og manuelle processer. Det betyder, at hver eneste dør og port er produceret af vores dygtige medarbejdere, som har haft øjne og hænder på alt fra stålforstærkninger, isolering, føring af varmetråde og pakninger. Det er en af årsagerne til, at vores produkter er så robuste og holder i så mange år, siger han.

Ansvarlighed er ikke til diskussion

Eskja blev grundlagt i 1944 og har taget deres grundværdier som respekt, ansvarlighed og ordentlighed med i deres udvikling til en topmoderne og højteknologisk virksomhed.

De er en del af Iceland Sustainable Fisheries (ISF), som arbejder for et bæredygtigt fiskeri og beskyttelse af fiskebestanden biodiversiteten i havene omkring Island, og deres anlæg er et af de mest avancerede og miljøvenlige i hele Nordatlanten.

Både fiskemelsanlæg og frysere drives 100% ved hjælp af islandsk elektricitet fra vedvarende energikilder, og emballage, materialer og forbrugsstoffer er miljøvenlige i det omfang, det kan lade sig gøre. Herudover tilbyder de uddannelse og omskoling af deres personale og har en ligelønspolitik, som skal sikre, at der ikke er nogen kønsbestemt lønforskel i virksomheden.


Elfa lancerer tophængte skydedøre – åbner dit hjem og frigiver dit gulv
I takt med at boligpriserne stiger i de fleste dele af landet, er vi nødt til at optimere vores boligareal.

Vores behov øges i hjemmet for at udnytte hver en centimeter. Vi skal have plads til hele familien og alle vores ting og sager. Derfor er det ekstra vigtigt at finde en smart løsning.

For eksempel skydedøre, der enten deler eller gemmer – eller begge dele. Tophængte skydedøre løfter dørene fra gulvet og åbner dit hjem. Med årets nyheder er der skabt en luftig følelse, hvor grænsen mellem, hvor skabet er lukket og, hvor rummet begynder, er væk. Tophængte døre åbner op for nye muligheder for at dekorere hjemmet.

Tophængte skydedøre giver en fornemmelse af, at de flyver over gulvet, hvilket giver en luftig atmosfære i hjemmet. Uden gulvskinne er det ingen grænse mellem de forskellige overflader, hvilket giver plads i rummet og gør det nemmere at rengøre. Ved at udnytte overfladen fra væg til væg og fra gulv til loft – føles hjemmet aldrig overfyldt.

-Vi ser, at forbrugere i dag har brug for skydedøre, der frigiver overfladen i hjemmet og gør rengøring nemmere. Vi har løst dette ved at tilbyde tophængte skydedøre uden gulvskinne, ¨siger Johanna Cahné, Category Developer BA Doors.

Tophængte skydedøre er premium i den forstand, at Elfa kan tilbyde;
Måltilpasset – Alle skydedøre er måltilpasset, også det tophængte alternativ.
Ekstra sikkerhed og stabilitet – Da løsningen er monteret i loftet, vil vores ekstra sikringsbeslag, som fastgøres til væggene, sikre at skydedørene kun glider nedad til gulvet og stoppe funktionen, hvis loftmonteringen fejler. En lille ¨styrepind¨ fastgøres til gulvet og sørger for at holde skydedørene stabile, når dørene åbnes og lukkes.

Soft Close – Sikrer at skydedørene lukkes stille og roligt i begge sider.
Tophængte skydedøre findes i to modeller. Artic og Estetic, hvor begge modeller tilbydes i dørbredde 700-1600mm og en dørhøjde på 1800-2700mm. Artic findes i fire rammefarver og Estetic i 8 rammefarver. Begge modeller findes med alle Elfa´s dørfyldninger: melamin, træ melamin, træ finér, glas, spejl, perlesporet og enhver NCS-farve