DAN-doors leverer stor ordre til islandsk fiskerivirksomhed

Islandske Eskja handler ikke med hvemsomhelst.

Til en større udbygning på fiskerivirksomheden Eskja har DAN-doors i samarbejde med Kælismidjan Frost leveret en lang række forskellige døre og porte til virksomhedens frostrum.

3 krav til leverandøren

Eskja er en værdidrevet virksomhed, der arbejder kompromisløst med ansvarlighed i alle afkroge af deres organisation, og valget af samarbejdspartner var ikke ligegyldigt.

Christian Kiledal var projektleder på opgaven, og han fortæller, at Eskja havde forskellige krav, som fik entreprenøren, Kælismidjan Frost, til at vælge DAN-doors som dørleverandør:

Der skulle leveres både brandtillempede skydedøre, rulleporte, højisolerede rulleporte, røgventilationsdøre og hængslede døre – alle sammen til frost – så det var et ønske at finde én leverandør til alle løsninger. Samtidig var det vigtigt, at dørene var af så god kvalitet, at de ville have en meget lang levetid. Selvfølgelig både af økonomiske hensyn, men i lige så høj grad for at modsvare Eskjas værdisæt. Og endelig skulle både døre og porte hjælpe til at minimere Eskjas energiforbrug, hvilket i sagens natur er svært, når du mange gange dagligt åbner til frostrum med minus 25°.

Kvalitetsløsninger i en krisetid

Find stanghængsler her

Der er ingen tvivl om, at energiforbruget er blevet et vigtigt parameter for vores kunder, fortsætter Christian Kiledal. – De nuværende energipriser presser vores kunder voldsomt, men faktisk har vi arbejdet med at udvikle energibesparende løsninger siden 80’erne. Når man arbejder i køle- eller frostrum, er der et energitab, hver gang, døren eller porten åbnes, og det er vores opgave at minimere det energitab. Vi har arbejdet meget med at optimere isoleringsevnen, så dørene minimerer kuldetabet mest muligt, og vi arbejder målrettet med at tilpasse åbne- og lukkehastighederne, så dørene lukkes så hurtigt som muligt, når personer eller trucks har passeret osv.

DAN-doors har 40 års erfaring med udvikling og produktion af døre og porte i rustfri stål, og de er i branchen kendt for at levere løsninger af meget høj kvalitet og med meget lang levetid.

Mange af de døre og porte, vi satte op for 25-30 år siden, er stadig i brug og fuldt funktionsdygtige i dag, siger Christian Kiledal og fortsætter – DAN-doors er en virksomhed med ”gammeldags” værdier, og vores produktion er en kombination af topmoderne metoder og manuelle processer. Det betyder, at hver eneste dør og port er produceret af vores dygtige medarbejdere, som har haft øjne og hænder på alt fra stålforstærkninger, isolering, føring af varmetråde og pakninger. Det er en af årsagerne til, at vores produkter er så robuste og holder i så mange år, siger han.

Ansvarlighed er ikke til diskussion

Eskja blev grundlagt i 1944 og har taget deres grundværdier som respekt, ansvarlighed og ordentlighed med i deres udvikling til en topmoderne og højteknologisk virksomhed.

De er en del af Iceland Sustainable Fisheries (ISF), som arbejder for et bæredygtigt fiskeri og beskyttelse af fiskebestanden biodiversiteten i havene omkring Island, og deres anlæg er et af de mest avancerede og miljøvenlige i hele Nordatlanten.

Både fiskemelsanlæg og frysere drives 100% ved hjælp af islandsk elektricitet fra vedvarende energikilder, og emballage, materialer og forbrugsstoffer er miljøvenlige i det omfang, det kan lade sig gøre. Herudover tilbyder de uddannelse og omskoling af deres personale og har en ligelønspolitik, som skal sikre, at der ikke er nogen kønsbestemt lønforskel i virksomheden.

DAN-doors A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger