Udtræksskinner

Udtræksskinner, også kendt som teleskopskinner eller skydeskinner, er en type beslag eller mekanisme, der tillader lineær bevægelse og udtrækning af en genstand eller et element fra en indlejret position. De bruges i forskellige applikationer og industrier, hvor der er behov for nem adgang, opbevaring eller arbejde med genstande, der normalt er skjult eller placeret i et utilgængeligt område.

Leverandører af og viden om Udtræksskinner:


Elektro Gruppen A/S

Maltvej 16-20
9700 Brønderslev
Tlf.: +45 98 82 07 00
E-mail: info@elektro.dk

www.elektro.dk

Kompetencer: Automation, Elektromotorer, Gasfjedre, Kompressor service, Pumpeservice, Robotter, Styretavler, Svejsning, Trykluft service, Værkstedsindretning, Kompressorer, Trykluft, Eltavler, Gearmotorer, Pumper

Læs mere om Elektro Gruppen A/S


Nomo Transmissioner

Nomo 2 logo

Kong Svends vej 65
2765 Smørum
Tlf.: +45 44208600
E-mail: info@nomo.dk

www.nomo.dk

Kompetencer: Drejekranse, lejer, kuglelejer, glidelejer, nålelejer, rullelejer, Sporkuglelejer, vinkelkontakt kuglelejer, sfæriske kuglelejer, sfæriske rullelejer, cylindriske rullelejer, koniske rullelejer, aksiale kuglelejer, aksiale rullelejer, nålelejer og tilbehør, støtteruller, kamruller, friløbslejer, inderringe, nålelejetætninger, lejehuse, glidelejer, ledlejer, ledstangshoveder, miniaturelejer, tætnede lejer, højpræcisionslejer, tyndsektionslejer, snekkedrevne drejekranse, selvfæstende lejer, speciallejer, kuglespindler, gevindspindler, linear skinner, udtræksskinner, splitlejer, kugler, transmissioner, tætninger, industrismøremidler, monteringsværktøj, induktionsvarmere, smøremidler, smørekopper

Læs mere om Nomo Transmissioner


Mere viden om Udtræksskinner:

Udtræksskinner anvendes steder hvor udtræk af skuffer, hylder og lign. gøres nemmere og mere tilgængelig. Samtidig vil arbejds stillingen oftere være mere ergonomisk ved brug af udtræksskinner.

Her er nogle eksempler på anvendelser af udtræksskinner:

  1. Skuffesystemer: Udtræksskinner bruges ofte i skuffesystemer i køkkener, kontormøbler, værktøjskasser, medicinsk udstyr og opbevaringsenheder. De giver mulighed for glat og let bevægelse af skufferne, så de kan trækkes ud og give adgang til indholdet.
  2. Opbevaringsløsninger: Udtræksskinner bruges også i opbevaringssystemer som reoler, skabe og skabe, hvor de gør det muligt at trække hylder eller kurve ud for bedre synlighed og nemmere adgang til opbevarede genstande.
  3. Præsentations- og displayenheder: Udtræksskinner anvendes i udstillings- og præsentationssystemer, hvor de gør det muligt at trække produkter, brochurer eller prøver ud for bedre synlighed og fremvisning.
  4. Teknisk udstyr og maskiner: Udtræksskinner bruges i industrien til at muliggøre adgang og service af teknisk udstyr og maskiner. De kan bruges til at trække ud og give adgang til elektroniske komponenter, ledninger eller rørledninger, der er placeret bag paneler eller i trange rum.

Udtræksskinner findes i forskellige typer og designs afhængigt af applikationen og belastningskravene. De kan være fremstillet af materialer som stål, aluminium eller plast og kan have forskellige mekanismer som kuglelejer eller rullebaner for at sikre glat bevægelse og holdbarhed.

Udtræksskinner er nyttige i mange sammenhænge, hvor der er behov for nem og pålidelig bevægelse eller adgang til genstande. De forbedrer funktionaliteten og effektiviteten af forskellige systemer og hjælper med at optimere opbevaring, præsentation og arbejde med genstande.


Klee – Nyhed – E+G rustfaste kompaktskinner
Så er der igen en masse spændende nyheder fra Elesa+Ganter. Denne gang nyheder inden for rustfaste kompaktskinner.

Serien indeholder profiler, rullevogn, lejer og endestykker. Disse pladsbesparende enheder bruges for eksempel i maskin- og byggeindustrien, i transport- og bygnings industrien til skydedøre eller til at muliggøre lineær bevægelse på produktions- og fabriksmateriel.

Leverandører af udtræksskinner

Enhederne kan grundet deres materiale, benyttes i ekstremt barske miljøer, som f.eks. kemikalie-, lægemiddel-, medicinal- eller fødevareindustrien.


Cookie-indstillinger