Afstandsmålere

Afstandsmålere findes som helt små sensorer, der måler i mikrometer-området, til større positioneringssystemer, der måler op til store afstande. Principperne for afstandsmålere kan eksempelvis være faseforskydning, time-of-flight og magnetbaserede systemer.

Leverandører af og viden om afstandsmålere:


Elma Instruments A/S

Ryttermarken 2
3520 Farum
Telf.: 70 22 10 00
E-mail: info@elma.dk

www.elma.dk

Kompetencer: Afstandsmålere & lasere, Blowerdoors, Datalogning, Drift & Service, El, Elektronik, Endoskoper, Forsyning og industri, Gods- & lagtykkelse, Kabelsøgere, Kalibratorer, Kemi, Køl, Lydmålere, Lysmålere, Lækagesporing, Prøveledninger, Røgprodukter, Småtestere, Softwareløsninger, Solcellemåling, Tele & data, Temperatur og fugt, Termografering, Tryk, TV, Sat og feltstyrke, Ventilation & Klima, VVS, X-tra tilbehør

Læs mere om Elma Instruments A/S


pro-måling

Brombærhaven 28
3400 Hillerød
Tlf.: +45 21 670 036
Email

www.pro-maaling.dk

Kompetencer: Lasermåleudstyr, 3D DISTO, Afstandsmålere, Digital vinkelmålere og vaterpas, Endoskopkameraer, Fugtighedsmålere, GeoSLAM 3D scanning, GIS produkter, GNSS systemer, Kabelsøgere, Maskinstyring/sensorer, Metalsøgere, Trådløs Monitorering, Målehjul, Niveller Instrumenter, Rotationslasere, Rørlægningslasere, 3D Scannere, Streg- og Punktlasere, Teodolitter, Termometre, Totalstationer, Tilbehør til opmåling m.m.

Læs mere om pro-måling


Mere viden om afstandsmålere:

En afstandsmåler er en enhed, der måler afstanden fra brugeren til et mål, med henblik på opmåling, navigation, bestemme fokus i fotografering, eller lignende. Nogle afstandsmålere bruger aktive metoder til at måle (såsom sonar, laser eller radar), andre afstandsmålere måler distance ved hjælp trigonometri (stadiametric afstandsmålere og parallakse eller tilfældighed afstandsmålere). Ældre metoder til måling af afstand, bruger et sæt af kendte oplysninger, som regel afstande eller målstørrelse, for at foretage målingen, har været i regelmæssig brug siden det 18. århundrede.


Elma præsenterer Elma Laser
Nu introducerer vi Elma Laser, en helt ny serie af smarte Bluetooth afstandsmålere med fokus på brugervenlighed

To nye laser afstandsmålere i lommestørrelse hjælper til hurtig opmåling og dokumentation. Men hvorfor nu laser afstandsmålere med Bluetooth? Er det egentlig ikke bare en gimmick der bruger ekstra batteri? Det mener vi ikke det er. Tag et billede af døren, vinduet, facaden eller hvad du ønsker at opmåle med din telefon og ”træk og slip” let alle mål, taget med Elma Laser, til billedet. Slut med håndskrevne noter og misforståelser. Da alle mål står direkte på billedet, kan fejl og forkerte beregninger nu let undgås. Og med nyeste Bluetooth teknologi ”BLE”, er batteriforbruget forsvindende lille, så du har stadig altid en afstandsmåler der er klar til brug med dig.

Elma Lasere findes i 2 modeller. Elma Laser 1 passer lige i brystlommen og måler op til 30 meter og beregner automatisk f.eks. areal og rumfang mens Laser 3, som måler helt op til 80 meter, endvidere er udstyret med vinkelmåler/vaterpas og avancerede funktioner som f.eks. indirekte højdemåling. Instrumenterne er i en handy og robust udførsel og med kapslingsklasse IP54 beskyttet mod det danske vind og vejr.

Elma Link er en smart og gratis APP til både iOS og Android telefoner, der med intuitiv brugerflade hurtigt og let påfører mål, vinkler, arealer eller rumfang i kombination med Elma laser afstandsmålere. Del på sekunder via mail eller andre medier, så beregneren hjemme på kontoret kan starte arbejdet med det samme, eller indkøberen kan bestiller vinduerne med nøjagtig billeddokumentation uden at du skal hjem på kontoret med noterne. Det sparer både tid og fejl hos mange faggrupper allerede i dag.

For yderligere oplysninger kontakt Elma Instruments på 70 22 10 00 eller se mere på www.elma.dk