Antistatisk udstyr

Antistatisk udstyr - af antistatisk udstyr kan nævnes antistatisk blæser med speed kontrol inkl. strømforsyning, Antistatisk ioniserings ventilator med variabel hastigheds kontrol, antistatisk pistol med antistatisk generator, lydløs luftkompressor og et antistatisk apparat som ioniserer luften fra kompressoren og meget mere

Leverandører af og viden om antistatisk udstyr:


EL-SUPPLY ELEKTRONIK

Industrivej 2
3730 Nexø
Tlf.: 56494444
E-mail: salg@el-supply.dk

www.el-supply.dk

Kompetencer: Afbrydere, Aluminiumelektrolytkondensatorer, Antistatisk udstyr, Dioder, Elektronikkomponenter, Elektronikproduktion, Elektronikudvikling, Halvledere, Krympeflex, Loddespidser, Printlayout, Printmontage, Printplader, Printproduktion, Stik, Strømforsyninger

Læs mere om EL-SUPPLY ELEKTRONIK


RAJA PACK

Tlf.: 44 58 77 00
E-mail: info@rajapack.dk

www.rajapack.dk

Kompetencer: Emballage, tape

Læs mere om RAJA PACK


Mere viden om Antistatisk udstyr:

Antistatisk udstyr dækker over en række produkter og materialer som anvendes til at forhindrer statiske ladninger i at opstå, og samtidig er med til at aflade den statiske elektricitets ladning til jord.

Hvad er Statisk elektricitet? det er elektriske ladninger på enten hele eller en del af en overflade, som specielt ses ved et tørt indeklima og anvendelse af flere syntetiske materialer, f.ex. fra fodtøj, alm. tøj eller mikofiber-klude.


In-line afelektrificeringsapparat til asr-anlæg. Effektiv eliminering af elektrostatisk spænding
PVC-fluff kan indeholde en meget stor mængde elektrostatisk spænding. Dette kan skyldes produktionsmetoden, fx i forbindelse med produktion af tape.

Tapen forlænges ved hjælp af en stretch-funktion som normalt udføres af roterende strammere der via friktion introducerer en stor mængde elektrostatisk spænding. Men det samme problem kan opstå ved belægningsprocesser hvor der ofte bruges et specifikt MFI-plastmateriale for at opnå den korrekte smelte-flydeevne. Endelig kan det skyldes at produktionshastigheden øges med det resultat at den elektrostatiske spænding stiger i takt med hastig¬heden.

Strenometer er således glade for at kunne introducere Process Controls nyudviklede in-line afelektrificeringsapparat til asr®-anlæg.

Apparatet installeres nemt ved hjælp af 2 små spændebånd på transportbåndet lige foran RMX-refeederens centrifugaludskiller hvor fluffet kommer ud. Det er ikke nødvendigt at foretage justeringer efter installeringen.
 Afelektrificeringsapparatet fungerer ved at det blæser luft gennem en indbygget luftdyse. Dysens runde form afgiver præcis den rette luftmængde så man opnår den mest effektive afelektrificering med en lille blæser. Når der arbejdes i døgndrift, er dette væsentligt billigere end at bruge trykluft.

Yderligere information om afelektrificeringsapparatet kan hentes hos
Strenometer ApS, Kongevejen 213, 2830 Virum, 45 95 07 00, salg@strenometer.dk.

Strenometer ApS er et førende specialfirma indenfor instrumenter og testapparater til farve- og lakindustrien, kunststofindustrien samt tekstilindustrien. Vi har en bred og veldokumenteret viden, og vores rådgivende personale har relevant markedserfaring og derfor et godt kendskab til den praktiske anvendelse af vores produkter.