Fiberoptiske kabler

Fiberoptiske kabler - Efterspørgelsen af fiberoptiske kabler bliver større og større, da fiberkabling vinder mere om mere indpas i vores infrastruktur. Leverandører af fiberoptiske kabler finder du i listen på denne side. Få mere at vide om jordfejlstrømme her - Formler, formelsamlinger og teknisk viden

Leverandører af og viden om fiberoptiske kabler:


2test ApS

Rørmosevej 2B
3450 Allerød
Tlf.: 44 61 00 62
E-mail: info@2test.dk

www.2test.dk

Kompetencer: Fiberoptiske kabler, datakommunikation", fejlsøgning på kabler, el-dokumentation

Læs mere om 2test ApS


EFB-Elektronik Nordic A/S

Naverland 22
2600 Glostrup
Tlf.: +4544662911
E-mail: info(at)efb-nordic.dk

www.efb-elektronik.de/da

Kompetencer: 19" kabinetter, Fiberoptik, Industriskabe, Kabinetter, Kobberkabler, Racks, Vægkabinetter, Server Rack, IP55 Rack, Vægrack, Dataudtag, Patchpaneler, Rj45 stik, Fiberbokse, Fiberkabler, Testinstrumenter, Adgangskontrol, USB kabler, HDMI kabler, Videokabler, DVI kabler, DisplayPort kabler, Media converter, Transciever, SFP moduler, Ledningskonfektionering

Læs mere om EFB-Elektronik Nordic A/S


Mekoprint A/S

Hermesvej 2
9530 Støvring
Telf.: 99 36 56 00
E-mail: info@mekoprint.dk

www.mekoprint.dk

Kompetencer: Anodisering, Tastaturløsninger, Grafiske løsninger, Metalskilte, Touchfolier, Sensorer og elektroder, Frontfolier, Kabler og ledninger, Aluminiumsprofiler, Tyndepladeemner, Fræsede metalemner, EMC-afskærmninger, Faconætsning, CNC-drejning, Drejning, Spåntagning, Laserskæring, MIG Svejning, TIG svejsning, Robot svejsning, Lasersvejsning, Afgratning, Aluminium bearbejdning, Boring, Lavtryksstøbning, Højtryksstøbning, Finmekanik, Kantbukning, Maskinbearbejdning, CNC bearbejdning, Overfladebehandling, Spåntagende bearbejdning

Læs mere om Mekoprint A/S


Pepperl+Fuchs A/S

Kirkebjerg Allé 90
2605 Brøndby
Tlf.: 70 10 42 10
info@dk.pepperl-fuchs.com

www.pepperl-fuchs.dk

Kompetencer: Sensorer, induktive sensorer, kapacitive sensorer, magnetiske sensorer, fotoelektriske sensorer, ultralyds sensorer, enkodere, automation, kabler, konnektorer, laserscannere, fotoceller

Læs mere om Pepperl+Fuchs A/S


RODAN Technologies A/S

Vassingerødvej 6
3540 Lynge
Telefon: +45 45821294
E-mail: sales@rodantech.com

www.rodantech.com/da

Kompetencer: Konnektorer Kabler og tilbehør Kabelmontage  Apparat montage Flexible flexprint Højtrykstøb / Lavtrykstøb / PCB Indstøbning Antenner Elektromekanik Site Solutions (RF) Fiberoptik Kundedesign

Læs mere om RODAN Technologies A/S


Schneider Electric Danmark A/S


Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Tlf.: 88 30 20 00

www.schneider-electric.dk

Kompetencer: Alarmanlæg, Antenneanlæg, Batterier, Belysning, El - og elforsynings produkter, El anlæg, El- og styretavler, El-installation, Elektriske isolationssystemer, Elektromotorer, Generatorer, Elektronikmontage, Elektronikudvikling, Elforsyningsprodukter, Energibesparelser, Energiprojekter, Energisektor - service og vedligehold, EX-udstyr, Flugtvejsarmaturer, Frekvensomformere, Installationsmateriel, Invertere, Ladere, Omformere, strømforsyninger, Kabel- og rørgennemføringer, Kabelrør, Kabelskabe, Kabinetter, Kabler, Koblingskabe, Luftledningsmateriel, Målere, måleinstrumenter, Montage, Muffer, Projektering af energianlæg, Relæer, Samtaleanlæg, Sikkerhedsbelysning, Sikringer, Styringer, Teknisk dokumentation, Tele og svagstrøm, Transformere, Transformerstationer

Læs mere om Schneider Electric Danmark A/S


Wieland Electric A/S

Vallørækken 26
4600 Køge
Tlf.: 70 26 66 35
E-mail: sales@wieland-electric.dk

www.wieland-electric.dk

Kompetencer: Rækkeklemmer, Stikbar bygnings installations system, Printklemmer, Sikkerheds teknologi, Installations automation, Industristik, Elektronik og interface til styreskabet, Power bus system for bygninger, lndustrielt Powerbus-system, Network og fieldbus systemer, Stiksystem, Stiksystem til industrien, Stiksystem til solceller

Læs mere om Wieland Electric A/S


Hans Følsgaard – Én af Danmarks største bruger (også) EXFO!


11.feb 2020


I ny og næ har vi mulighed for at bringe små historier fra vores kunder - enten teknikere, projektledere eller virksomhedsejere. Denne gang har vi talt med Daniel Friderichsen, der er fibertekniker hos Fibia.

Hvem er Daniel?
Fibia er navnet på NRGis og SEAS-NVEs fælles fibernetselskab, der er blandt Danmarks største. Daniel har arbejdet med fiberoptik i mange år med ansvar for drift og installation af Fibias erhvervskunder samt hele Fibias backbone og nye IP-net. Derudover står han for at koordinere og udføre omlægninger - typisk weekendarbejde.

Daniel har tidligere været ansat hos Glenco, Lindpro og Eltel Networks, men siden 2012 har han været en del af Fibia og refererer til kontoret i Haslev. Fibia har også en lokation i Tilst og hovedkontor i Svinninge.

Der er fiber overalt – og krav om høje hastigheder
Fibia generelt og dermed også deres fiberteknikere kan godt mærke, at der er godt gang i fiberudrulningen i øjeblikket! Danskernes behov for høje down- og uploadhastigheder er eksplosivt stigende i takt med eks. mere UHD-streaming og low-latency gaming, online videosamtaler osv. Denne tendens gør, at Daniels dagligdag er fyldt med nye installationer til kunder, der ønsker en høj hastighed via en fiberforbindelse. Travlheden har betydet, at Fibia de seneste år har vækstet betydeligt på antal teknikere og underleverandører. Der er travlt på det meste af Sjælland, Øerne og Østjylland og det kræver mandskab at være tilstede i et område der er så stort.

HF som samarbejdspartner
Fibia er en vigtig kunde hos HF Telecomi Hans Følsgaard A/S. Store mængder blæsefiber, brønde, vejskabe og aktive komponenter sendes ud fra lageret i Køge hvert år og er med til at bygge Fibias infrastruktur.

Hver gang Fibia ansætter en ny fibertekniker er der en dialog med HF. Alle teknikere skal have det helt rigtige udstyr til at udføre deres opgaver.

Daniel er ofte med i dialogen omkring hvad en fibertekniker har brug for og skal udstyres med, og HF har med produkter fra bl.a. EXFO, løsninger til både små og store fiberopgaver.

Jeg har arbejdet med udstyr fra EXFO i mange år og det er det bedste og mest seriøse testudstyr man kan få på markedet, fortæller Daniel. Der findes godt nok billigere løsninger, mender er tre grunde til at Fibia holder fast i EXFO:

EXFO har et brugervenligt og intuitivt brugerinterface på alle instrumenter, som gør det let at anvende Specielt EXFOs patenterede iOLM teknologi gør fejlfinding med OTDR super nemt.

HF’s medarbejdere hjælper altid med at finde den mest optimale pakke til vores teknikere, og så får de alle introduktion og træning i det udstyr de får i hånden..

Jeg har aldrig oplevet et EXFO-produkt, der fejlede, men opstår der udfordringer, tekniske spørgsmål eller andet der kræver support, ved jeg, at jeg altid kan henvende mig.


Fibernet – Kommunikation i barske miljøer
Vedvarende energi er fremtiden, og her er vindmølleindustrien langt fremme. Havvindmølleparker skyder frem, og det barske miljø og de store afstande stiller særlige krav til datatransmissionen. Fibernet ApS og MICROSENS har i fællesskab udviklet en enkel men yderst effektiv fiberoptisk bypass switch, der forhindrer eventuelle nedbrud grundet manglende strøm til netværket.

Vindmøller er fremtiden, men de er ofte spredt over større områder fx off-shore, og det gør tilgangen svær - både økonomisk og fysisk. Et nedbrud i en turbine kan sætte en større del af produktionen ud og vigtige data til kontrol af anlægget udebliver, så man ikke kan sende nye SET-punkter og regulere strømmen. Pludselig er mølleparken ude af kontrol, må lukke ned og det koster i tabt produktion. Hidtil har man sikret sig ved at installere alt to gange, fra kabler til kontakter og bufferbatterier, hvilket er både dyrt og omstændelig i installation og administration

Løsning: Pålidelig fiber og optisk bypass sikrer mod fejl
Fiberoptiske kabler er de mest sikre og pålidelige til transmission af data og kommunikation - også i energisektoren.Transmissionsafstanden og datamængden sammenholdt med fremtidens stigende krav til "oppetid" gør det nødvendigt, at de installerede løsninger er af højeste kvalitet.
Fibernet ApS har sammen med Microsens udviklet en enkel men yderst effektiv fiberoptisk bypass switch, der forhindrer eventuelle nedbrud grundet manglende strøm til netværket.
Det tilsikrer at produktionen opretholdes og muliggør, at kommunikationen til produktionsenheden er intakt, så vigtig information og overvågning ikke mistes.

Systemet er kun sårbart, hvis der er opstår fejl på selve den optiske bypass-switch. Derfor er switchen designet til at være så simpelt og robust som muligt. Der er ingen programmering, konfiguration eller firmware, der kræver, at man installerer opdateringer, som kan give systemnedbrud. Den automatiske bypass-switch lader alle data passere, når knudepunktet virker, og er der fejl eller strømsvigt, lukkes kontakten og kommunikationen føres udenom. Alt i alt en løsning, der er skabt til fremtiden. Ved anvendelse af en fiberoptisk bypass switch er omkostningerne til installation af UPS anlæg reduceret væsentligt.

Yderligere oplysninger hos Fibernet ApS, tlf. 70278050


Installatører sparer tid og penge med pretermineret fiberløsning
Schneider Electric er nu klar med plug & play-løsning til datainstallationer med preterminerede fiberkabler, som gør det hurtigere og nemmere for installatører at gennemfører effektive fiberinstallationer uden risiko for fejl.

Installation af fiberkabler er ofte en tidskrævende opgave, som kræver specialviden og specialværktøj. Samtidig er der altid en vis risiko for fejl. Men nu bliver det nemt for installatøren at installere fiber - hurtigt og uden risiko for tidskrævende, kostbare fejl.

Schneider Electric udvider nemlig sit brede sortiment af Actassi-netværksprodukter med en serie preterminerede fiberkabler. De færdige kabler har 12 fiberforbindelser i en enkelt konnektor og kommer i udvalgte standardlængder til både multimode og singlemode.

Foruden de nye fiberkabler introducerer Schneider Electric et antal preterminerede paneler og kassetter. De fås i flere forskellige størrelser og konfigurationer, så der altid er en færdig plug & play-løsning til en lang række installationsbehov.

Den preterminerede Actassi-fiberløsning er forberedt til fremtidens 40 og 100 GB netværk og understøtter effektiv MAC (moves, adds & changes). Resultatet er en fremtidssikret netværksinstallation med kort installationstid og færre anlægs- og driftsudgifter.


Fibernet sikrer produktiviteten i energisektoren
Vedvarende energi er fremtiden, og her er vindmølleindustrien langt fremme. Havvindmølleparker skyder frem, og det barske miljø og de store afstande stiller særlige krav til datatransmissionen. Fibernet ApS og MICROSENS har udviklet en fiberoptisk bypassløsning, der sikrer fortsat kommunikation og ydeevne ved fejl.

Udfordring
Kommunikation i barske miljøer
Vindmøller er fremtiden, men de er ofte spredt over større områder fx off-shore, og det gør tilgangen svær - både økonomisk og fysisk. Et nedbrud i en turbine kan sætte en større del af produktionen ud og vigtige data til kontrol af anlægget udebliver, så man ikke kan sende nye SET-punkter og regulere strømmen. Pludselig er mølleparken ude af kontrol, må lukke ned og det koster i tabt produktion. Hidtil har man sikret sig ved at installere alt to gange, fra kabler til kontakter og bufferbatterier, hvilket er både dyrt og omstændelig i installation og administration.

Løsning
Pålidelig fiber og optisk bypass sikrer mod fejl
Fiberoptiske kabler er de mest sikre og pålidelige til transmission af data og kommunikation - også i energisektoren. Transmissionslængden og datamængden sammenholdt med fremtidens stigende krav til "oppetid" gør det nødvendigt, at de installerede løsninger er af højeste kvalitet.
Fibernet ApS har sammen med Microsens udviklet en enkel men yderst effektiv fiberoptisk bypass switch, der forhindrer eventuelle nedbrud grundet manglende strøm til netværket.
Det tilsikrer at produktionen opretholdes og muliggør, at kommunikationen til produktionsenheden er intakt, så vigtig information og overvågning ikke mistes.

Systemet er kun sårbart, hvis der er opstår fejl på selve den optiske bypass-switch. Derfor er switchen designet til at være så simpelt og robust som muligt. Der er ingen programmering, konfiguration eller firmware, der kræver, at man installerer opdateringer, som kan give systemnedbrud. Den automatiske bypass-switch lader alle data passere, når knudepunktet virker, og er der fejl eller strømsvigt, lukkes kontakten og kommunikationen føres udenom. Alt i alt en løsning, der er skabt til fremtiden.
Ved anvendelse af en fiberoptisk bypass switch er omkostningerne til installation af UPS anlæg reduceret væsentligt.

Kontakt
Fiber har mange fordele og anvendelsesmuligheder, og kan også fejl- og fremtidssikre din kommunikation. Har du spørgsmål, eller ønsker rådgivning om fremtidens fiberløsning, er du naturligvis altid velkommen til at tage fat i os på tlf. 7027 8050

Faktaboks:
Fakta om Fiber Protection Switch
• Baseret på DIN monterbar 10 port profi line design
• Integreret optisk bypass relæ
• Bypass ved strømsvigt
• Fuld Automatisk - simpel og pålidelig
• Certificeret i forhold til UL 60950-1
• Opretholder datakommunikationen ved strømsvigt