Industricomputere

Industricomputere - Leverandører af industricomputere finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end industricomputere, så brug søgefeltet under denne boks.

 

Leverandører af og viden om industricomputere:


Instrumeter A/S

Toftebakken 7
3460 Birkerød
​Tlf.: +45 45 50 58 10
E-mail: mail@instrumeter.dk

www.instrumeter.dk

Kompetencer: Elektronikproduktion, Elektronikudvikling, Industricomputere, Industri PC, Panel PC

Læs mere om Instrumeter A/S


S-CONNECT ApS

Voldbjergvej 12A, ST
8240 Risskov
Tlf: 86 99 79 96
Mail: info@s-connect.dk

www.s-connect.dk

Kompetencer: Panel PC, Embedded PC, industri monitors, in-vehicle PCs, switches, device servers, routers, gateways, LoRa, media players, industri antenner, Cloud Gate, smart IoT gateways, touch PC, converters, I/O moduler, KVM extenders, console management server, intelligent PDU

Læs mere om S-CONNECT ApS


Sensor ECS Danmark A/S

Priorparken 355, 3.sal
2605 Brøndby
Tlf.: 43 75 44 80

www.sensorecs.dk

Kompetencer: Panel PC, Industri monitors, Marine computers, PDA & tablets, TFT - LCD, Motherboards, Box PC, Storage, Switches, Routers and Hubs, Touch, Network Video Recorder

Læs mere om Sensor ECS Danmark A/S


Vidste du at Sensor ECS har leveret industrielle computer løsninger til kunderne i Danmark igennem mere end 10 år
Sensor ECS A/S er en af de absolut førende distributør af industriel computing hardware

Vores sortiment er stort og spænder over bl.a. touchs skærme og monitorer, all-in-one computere, BOX PC`er og Industriel storage.

Vi er kendt for at levere standardprodukter af høj kvalitet samt skræddersyede og designede løsninger, der passer lige ind i kundernes behov.

Anvendelsesområderne af vores computerløsninger er utallige og du har med sikkerhed anvendt vores løsninger i det offentlige rum

Vore industrielle computerprodukter sidder i løsninger, der bl.a. sørger for:

  • at bilisterne kan passere sikkert over Storebælt
  • at der er nem betjening af brugergrænseflader inden for automation
  • at processer i forarbejdningsindustrien optimeres og overvåges
  • at parkerings billetter kan udskrives på parkeringsautomaterne
  • at udendørs skiltningen vejleder og informerer gæsterne i forlystelsesparker og dyreparker
  • at der skabes dataopsamling mellem diverse IOT sensorer i transportsektoren 

Se mere om vores primære anvendelsesområder her: https://www.sensorecs.dk/anvendelsesomraader

Fabrikkerne som vi repræsenterer, er veletablerede på det europæiske integrerede marked og er nøje udvalgt til at opfylde vores kunders høje forventninger til :

  • Kvalitet, driftssikkerhed og lang levetid
  • En service der rækker længere, da vores specialister bestræber sig nøje på at levere det helt rigtige produkt til opgaven
  • Levering til tiden
  • Rimelige priser 

Innovation og produktudvikling

Innovation, produktudvikling og kvalitetssikring er nøgleordene hos Sensor ECS. Vi går selv i front og sammen med fabrikkerne og sørger for at vi altid har markedets mest innovative produkter.

Kontakt os på telefon: 43 75 44 80 og lad os rådgive dig om dit projekt.

Besøg vores nye hjemmeside på www.sensorecs.dk og se vores seneste nyheder


Multitouch-indbygningspanel-PC´er CP27xx med Intel-Celeron- eller -Atom-processor
Blæserfri PC-power og multitouch kombineret i én indbygningsenhed

For at kunne leve op til de mange krav, der stilles i forbindelse med styring, betjening og overvågning af maskiner, kræves der stadig mere computerydelse. I den forbindelse gives der hyppigt afkald på blæsere til køling af maskinerne med henblik på at gøre dem vedligeholdelsesfrie. Med den nye panel-PC-serie CP27xx, der forener effektiv IPC-teknik i blæserfrit design med et moderne multitouch-panel i én enhed til montering direkte i kontaktskabet, er der skabt en optimal løsning.

Indbygnings-panel-PC´er i serien CP27xx er blæserfrie og kompakte og byder på multitouch i forbindelse med høj computerydelse i form af en 1,4-GHz-Intel®-Celeron®-processor eller en Intel®-AtomTM-CPU med op til 4 kerner. Der kan vælges 7 displaystørrelser fra 12-24 tommer (i landskabs- eller portrætformat) til realisering af dualtouch eller op til 5-finger multitouch applikationer afhængigt af hvilket operativsystem der arbejdes med.

Frontsidens IP 65-kapsling (bagside IP 20) og det brede driftstemperaturområde fra 0-55°C åbner for et bredt anvendelsesspektrum. Anvendelsen er gjort nemmere ved at alle tilslutninger befinder sig nederst på bagsiden. Desuden er alle komponenter på PC´en, der åbnes på bagsiden, let tilgængelige, de 2 slots til CFast-kortene er f.eks. tilgængelige udefra. Et stikpanel giver mulighed for at føre motherboard-grænseflader ud i tilslutningsområdet. Udklappelige klemarme sørger herudover for hurtig installation uden løse dele. Størstmulig fleksibilitet opnås med et valgfrit PCIe-modulslot, der kan benyttes til at integrere f.eks. yderligere 2 uafhængige Ethernet- eller EtherCAT-porte.

CP27xx-serien er udstyret med 2 GB DDR3-RAM (kan udvides til GB), CFast-kort (2 GB, kan udvides til 32 GB; udvidet temperaturområde), On-Board-Dual-Ethernet-adapter med 10/100/1000Base-T-forbindelse og On-Board-SATA-RAID-1-controller (Intel® Rapid Storage Technology). På grund af de to uafhængige Ethernet-grænseflader egner Panel-PC´erne sig fint som kompakt centralenhed i en EtherCAT-styring. Desuden tilbydes en 3. uafhængig Ethernet-grænseflade. 4 USB-2.0-porte står til rådighed for tilslutning.