Operatørpaneler

Operatørpaneler er i familie med displays og farveskærme og har til formål at vise en automationsproces på skærm, herunder PLC, SCADA mv. Leverandører af operatørpaneler finder du i listen på denne side

Leverandører af og viden om operatørpaneler:


Beijer Electronics A/S

Betonvej 10
4000 Roskilde
Tlf.: +45 46757666
E-mail: info@beijer.dk

www.beijerelectronics.dk

Kompetencer: Automation, Operatørpaneler, HMI CODESYS, HMI Marine, iX HMI software, Distribuerede I/O, Styresystemer, Datakommunikation, Frekvensomformere, Servomotorer, Servodrives

Læs mere om Beijer Electronics A/S


Elmatech ApS

Hvilehøjvej 7
4550 Asnæs
Tlf.: +45 3332 6024
E-mail: aut@elmatech.dk

www.elmatech.dk

Kompetencer: Automation, I/O-moduler, Industri PC, Operatørpaneler, PLC, PLC systemer, PLC udstyr, SCADA, Styretavler

Læs mere om Elmatech ApS


Schneider Electric Danmark A/S


Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Tlf.: 88 30 20 00

www.schneider-electric.dk

Kompetencer: Alarmanlæg, Antenneanlæg, Batterier, Belysning, El - og elforsynings produkter, El anlæg, El- og styretavler, El-installation, Elektriske isolationssystemer, Elektromotorer, Generatorer, Elektronikmontage, Elektronikudvikling, Elforsyningsprodukter, Energibesparelser, Energiprojekter, Energisektor - service og vedligehold, EX-udstyr, Flugtvejsarmaturer, Frekvensomformere, Installationsmateriel, Invertere, Ladere, Omformere, strømforsyninger, Kabel- og rørgennemføringer, Kabelrør, Kabelskabe, Kabinetter, Kabler, Koblingskabe, Luftledningsmateriel, Målere, måleinstrumenter, Montage, Muffer, Projektering af energianlæg, Relæer, Samtaleanlæg, Sikkerhedsbelysning, Sikringer, Styringer, Teknisk dokumentation, Tele og svagstrøm, Transformere, Transformerstationer

Læs mere om Schneider Electric Danmark A/S


Seritronic A/S

Juelstrupparken 8
9530 Støvring
Tlf.: 96 86 86 00
E-mail: seritronic@seritronic.dk

www.seritronic.dk

Kompetencer: Betjeningspaneler, folietastaturer, silikonetastaturer, frontpaneler, TFT displays og touchskærme, akrylfronter, box-build / mekatronikløsninger, kabinetter, og OCA-bonding

Læs mere om Seritronic A/S


Siemens – Arbejder du med Simatic HMI Comfort-paneler?


16.maj 2019


Option+ applikation tilbyder dig en hel række nye funktioner til Simatic HMI Comfort Panel
Med en applikation, som installeres på panelet, er det muligt via skærmbilledet at tilgå fx: Serienummer, enhedsnavn, typenummer og driftstimer – det er også muligt at ændre i interface-konfigurationen. Det kan være:
 • Indstilling af IP-adresser
 • Aktivering/deaktivering af netværksadapter inklusiv SD- og USB-lagermedier
 • Tilslutning/afbrydelse af netværksdrev
 • Visualisering af hukommelseslagring
 • Brugergodkendelse med RFID-kort
 • Nem håndtering af OPC UA-certifikater
 • Support af Simatic MV320/MV325 QR/stregkodelæsere med skrivning direkte i tags
 • Mulighed for at skjule Windows CE desktop-ikoner
 • Sm@rtService Monitor application udvidet – logout af lokale brugere, hvis remote connection er aktiv
 • Enklere håndtering af Simatic logon-certifikater
 • Håndtering af OPC UA-certifikater

Phoenix – Nye Visu+ paneler til basisapplikationer


29.maj 2018


Phoenix Contact tilføjer en ny klasse til programmet af operatørpaneler. Den nye HMI serie, BTP 2000, består af touch paneler til basisapplikationer til en overkommelig pris

Panelerne programmeres med Visu+ Express, der er tilpasset operatørpanelerne. Visu+ Express kan downloades gratis. Visu+ findes også som en SCADA software med yderligere funktioner, men da det er den samme basissoftware kan man opnå en stor lighed på paneler og Scada løsninger. SCADA softwaren Visu+ er ikke en free ware.

HMI enheden fås med 4", 7" og 10" display og tilbyder høj fleksibilitet sammen med kontrolsystemer takket være integrationen af 45 forskellige drivere med seriel- og Ethernet baseret kommunikation.


Beijer Electronics – lancerer rugged 7 tommer iX HMI operatørpanel
Beijer Electronics er stolte af at præsentere iX T7BR, et robust 7” operatørpanel, designet til drift i krævende miljøer. Det nye panel er testet og certificeret til at modstå vind, regn og sne, og fungerer i både krævende udendørsapplikationer og i offshore maskinrum, med meget damp og vibrationer.

Testet til ekstremer
Det robuste operatørpanel iX T7BR, styrker Beijer Electronics' samlede rugged-sortiment, der også omfatter panelet 15" iX T15BR. Begge HMI'er er certificeret af store klassifikationsselskaber for farlige miljøer (UL, IECEx, ATEX) samt standard marineklassifikationerne (ABS, DNV, GL, LR, KR) til brug på skibe og offshore installationer. Det robuste iX HMI-panel er designet til en driftstemperatur på -30°C to 70°C og i overensstemmelser med NEMA 4X og IP66-standarder.

Smart iX HMI Software
Softwaren til iX HMI, indeholder unikke kommunikationsværktøjer. Det kombinerer førsteklasses vektorgrafik og smartere funktioner, det giver intuitiv betjening. Ydermere, er der næsten ubegrænsede tilslutningsmuligheder til andet udstyr, via den omfattende driverliste.

Funktioner:
• Lysstærkt 7" operatørpanel, 800 × 400 pixels, 500 eller 1,000 cd/m2 læsbar i sollys
• Driftstemperatur: -30 til 70°C
• Certificeringer til farlige områder: UL Class I Div 2 og ATEX/IECEx Zone2
• Marinecertificeringer: DNV, ABS, GL, LR, KR
• NEMA 4X/IP66 kapsling
• Konstrueret til drift i udfordrende miljøer
• 2 × Ethernet, 2 × serial, 3 × USB standard, 2 × CiX CAN porte valgfri
• iX HMI-software med universel tilslutningsmulighed

Komplet panelprogram
Vælg også blandt vores populære iX HMI industripaneler, eller paneler med integreret CODESYS PLC-styring, eller soft motion.

Uanset hvad du vælger, anvender du samme iX HMI software, der kan løse alt fra enkle stand-alone applikationer til store panelnetværk, med avanceret funktionalitet.

Udviklet til de, der ønsker at være et skridt foran
iX HMI er en brugervenlig HMI-løsning, der har alt hvad du kan forvente, og mere til. Alle tekniske detaljer er baseret på den nyeste gennemtestede teknologi. Robuste og kraftfulde, leveres operatørpanelerne med imponerende grafik og solid ydeevne, der giver "wow" til ethvert projekt.

Vores tekniske specialister står altid klar med hjælp og rådgivning, så du opnår den helt rigtige løsning.

Kom ind på stand G5860, og se vores operatørpaneler - eller læs mere på www.beijer.dk