PLC-udstyr

PLC-udstyr - Leverandører af PLC-udstyr finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end PLC-udstyr, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om PLC-udstyr:


CM Automation ApS

Strølillevej 32
3320 Skævinge
Tlf.: 22 21 18 25
​E-mail: cm-info@cm-automation.dk

www.cm-automation.dk

Kompetencer: PLC, PLC-programmering, SCADA, SCADA-programmering

Læs mere om CM Automation ApS


ConTechPro ApS

Valbyvej 64
4200 Slagelse
Tlf.: 26 16 50 18

www.contechpro.dk

Kompetencer: Automation, Robotter, Vision, Inspektion, Kvalitetskontrol, PLC-styring, HMI-brugerflade

Læs mere om ConTechPro ApS


Dueholm Technology A/S

Hovedgårdvej 7
8660 Skanderborg
Tlf.: +4575661861
E-mail: contact@dh-tech.dk

www.dh-tech.dk

Kompetencer: Separatoranlæg til savsmuld, gylle, dåser etc., Automation, Transportanlæg, Robotløsninger, Mekanisk udvikling/konstruktion, PLC styringer, Beregninger/simulering

Læs mere om Dueholm Technology A/S


ELTECHNO

Knøsgårdsvej 99A
9440 Aabybro
Tlf.: 77 34 15 55
E-mail: mail@eltechno.dk

www.eltechno.dk

Kompetencer: PLC/HMI-programmering, SCADA

Læs mere om ELTECHNO


Frontmatec A/S

Østerbro 5
7800 Skive
Tlf: 97 52 50 22
E-mail: info@frontmatec.com

www.frontmatec.com

Kompetencer: Automation, SCADA, El-tavler, SRO, PLC, Dataopsamling, Dataindsamlingssystemer, Styringsteknik, Maskinsikkerhed, Softwareudvikling

Læs mere om FRONTMATEC


Fredslund Automation ApS

Gl. Skovvej 110, Søby
4300 Holbæk
Tlf.:  59 18 44 00
E-mail: lfl@fredslund.net

www.fredslund.net

Kompetencer: Automation, Bygningsautomatik, PLC

Læs mere om Fredslund Automation ApS


Picca Automation A/S

Gladsaxevej 382
2860 Søborg
Frichsvej 21
8600 Silkeborg
Øst: +45 39 53 73 00
Vest: +45 87 20 14 00
E-mail: info@picca.dk

www.picca.dk

Kompetencer: Automation, PLC, SCADA

Læs mere om Picca Automation A/S


Siemens A/S

Borupvang 9
2750 Ballerup
Telefon: +45 44775555
E-mail: ind-presales.dk@siemens.com

web

Kompetencer: Automation, eltavler, kontroltavler, effekttavler, styringsteknik, elektronikmoduler, embedded systemer, scada, rfid, procesoptimering, industri PC, sensorer, strømforsyninger, bygningsautomatik

Læs mere om Siemens A/S


Techmatic

Marktoften 9B
8464 galten
Tlf.: 21 64 21 38
E-mail: techmatic.jbr@gmail.com

Kompetencer: Styretavler, automation, PLC, HMI, servodrev, frekvensomformere, robotprogrammering

Læs mere om Techmatic


Tricon International A/S

Gejlhavegård 1,
6000 Kolding
Tlf.: 79 33 00 00
E-mail: sales@tricon.dk

www.tricon.dk

Kompetencer: El-tavler, Styretavler, PLC, Industriel software, Elektronik

Læs mere om Tricon International A/S


Tag Virtual Commissioning til et højere niveau med Summ Systems og Siemens


14.jan 2020


PLM-software partnerskab I Danmark har Siemens indgået et strategisk samarbejde med Summ Systems inden for Virtual Commissioning, hvor Summ Systems store viden og erfaring inden...

PLM-software partnerskab

I Danmark har Siemens indgået et strategisk samarbejde med Summ Systems inden for Virtual Commissioning, hvor Summ Systems store viden og erfaring inden for bl.a. Mechatronic Concept Designer (MCD) kombineres med Siemens viden inden for simulering, automation og drevteknologi.

Salgsdirektør fra Siemens Digital Industries, Frank Faurholt udtaler: ”Det er denne unikke kombination, der gør at vi i fællesskab kan tage en dialog med fx danske maskinbyggere omkring hvordan de via simulering og Virtual Commissioning kan optimere både deres egnineerings- og idriftsættelsfaser betydeligt.

Vi har allerede set de første konkrete resultater af dette samarbejde og yderligere fælles projekter er undervejs. Jeg ser frem til dette samarbejde med Summ Systems, og jeg er sikker på, at det også vil komme endnu flere danske virksomheder til gavn, at vi har etableret dette samarbejde i Danmark.”

Om Summ Systems

Skanidinaviske Summ Systems, der er platin partner for Siemens PLM-software og specialistpartner inden for produktionsområdet, tilbyder lige fra enkle plug-ins til brugere der ønsker en enkel, skalerbar CAD-løsning til at starte op med og op til et komplet verdensklasse PLM-system.

Om Virtual Commissioning

Ordet virtuel dækker over, at fx maskine, styring, sensorer og evt. produkter er repræsenteret som modeller eller digitale tvillinger, der kan afvikles på en computer. Ved at arbejde med virtuel idriftsættelse fremfor på traditionel vis har man mulighed for at foretage alle de nødvendige forberedelser, gøre sig de vigtige erfaringer og lave de dumme fejl, før man står på produktionsgulvet, og det er alvor. Det understøtter også mere effektiv genbrug fra en maskine til den næste. Da integrationen mellem mekanik og styring håndteres digitalt, kan standardisering foretages på et højere niveau. Således kan biblioteker opbygges med standardtilfælde af maskinoperationer fx Pick&Place, som er transportbånd, der indeholder modeller af mekanik, akser, sensorer, drevprotokoller og programlogik.


Summ Systems
Langebjergvænget 18
4000 Roskilde
+46 (0)10-209 98 00
info@summsystems.com


Phoenix – Standardiseret automation optimerer systemdesign


18.jun 2019


Smart Production tavlen fra Phoenix Contact automatiserer systemer til produktion og materialehåndtering utrolig effektivt lige fra overvågning til kompleks systemkontrol

Denne standardiserede automationsløsning kan udvides med ekstra moduler; brugeren kan konfigurere de præcise funktioner, der ønskes, hvilket giver adgang til en række mulige applikationer. Da det involverer meget mindre udviklingsarbejde, og softwarepakker samtidig er inkluderet, er Smart Production tavlen meget hurtigere at sætte op og nemmere at tage i drift end skræddersyede løsninger. Det reducerer ikke blot omkostninger men optimerer også projektets varighed.

Den indbyggede PLCnext controller og udviklingssoftwaren, der er med, hjælper med at gøre idrifttagelse enkel: eksempelvis kan brugeren frit vælge sit foretrukne programmeringssprog som IEC 61131 eller højniveau sprog. Cloud-forbindelsen, der er integreret i controlleren, muliggør anvendelse af smart devices, hvis man ønsker det, således at forebyggende vedligeholdelse og big data analyser kan udnyttes til at gøre processer endnu mere effektive.


Ny, stærk controller fra Schneider Electric med indbygget sikkerhed


26.apr 2018


Modicon M580s fra Schneider Electric er både ePAC og sikkerheds-PLC i én og samme enhed

Controlleren optimerer integrationen af sikkerhedsfunktioner i industrielle applikationer og giver bedre totaløkonomi.

Schneider Electric hæver endnu en gang niveauet for ydelsen af sine industrielle controllere. Med den nye sikkerheds-ePAC Modicon M580s får maskinbyggere og systemintegratorer et stærkt kort på hånden til at levere endnu mere effektive løsninger, hvor optimal drift går hånd i hånd med maksimal sikkerhed for mennesker, processer og maskiner.

  • Modicon M580s er en ePAC og en kraftfuld sikkerheds-PLC, bygget sammen i én enhed. Den er den seneste tilføjelse til Schneider Electrics sortiment af prisvindende M580 ePAC'er - Programmable Application Controllere.
  • Serien er bl.a. kendetegnet ved høj ydelse og Ethernet indbygget direkte i kernen. Det giver stærke kommunikations- og netværksegenskaber og gør M580-serien perfekt til IIoT-applikationer.

Økonomiske fordele

Med tilføjelsen af avancerede sikkerhedsfunktioner i den nye M580s bliver det nemmere at integrere avancerede sikkerhedsfunktioner i industrielle applikationer. Flere steder er det muligt at "spare" en selvstændig sikkerhedscontroller, og det giver både driftsmæssige, sikkerhedsmæssige og økonomiske fordele.

Flemming Hansen, segmentchef for industri i Schneider Electric Danmark, forklarer:

"I industrien er systemerne til kontrol af produktion og processer traditionelt adskilt fra sikkerhedssystemerne. Det øger både kompleksiteten og omkostningerne til hardware, installation og vedligeholdelse. Med M580s integrerer vi teknologier og funktionalitet i ét system, som understøtter IIoT og samtidig sparer tid og penge."

IIoT-platform

Modicon M580s er en del af Schneider Electrics EcoStruxure™ Plant IIoT platform og bruger de samme softwareværktøjer, kabling, tilbehør og X80 I/O-arkitekturen som de øvrige M580-controllere.

Den nye sikkerheds-ePAC er dobbelt TÜV-certificeret (både til processikkerhed og maskinsikkerhed), lever op til de fleste standarder for ild og gas og er desuden certificeret på cybersikkerhedsniveau Achilles 2.

"Industrien er ikke kun fokuseret på at optimere driften og reducere energiforbruget. Sikkerheden er lige så vigtig, og det gælder både cybersikkerhed og sikkerhed for mennesker og maskiner. M580s imødekommer de behov ved at integrere alle aspekter af sikkerhed med produktions- og processtyring," siger Flemming Hansen.


Schneider Electric lancerer tre kraftfulde PLC’er
Ny serie med tre PLC'er i Schneider Electrics Modicon-familie dækker en lang række behov fra helt enkle applikationer til store, komplekse maskiner. Det giver stor fleksibilitet og bedre muligheder for skræddersyede applikationer og maskiner med øget performance og kommunikation.

Schneider Electric lancerer en ny version af MachineStruxure, som er en totalløsning dedikeret til at øge maskinbyggernes konkurrenceevne. I den nye version er der tilføjet en softwareopdatering af programeringssoftwaren SoMachine samt tre kraftige PLC'er med masser af nye features. De tre PLC'er Modicon M221, M241 og M251 er udviklet specifikt til maskinbyggere og dækker hver især de forskellige tekniske krav og behov, der findes inden for automation og OEM.
Hurtige, fleksible og mulighed for fjernadgang
Modicon M221, M241 og M251 opfylder alle specifikke behov, men har en række fællestræk, der tilgodeser maskinbyggernes generelle ønsker. De er alle meget kraftige, hvilket gør dem i stand til at levere korte cyklustider og håndtere store kommunikationsopgaver. De er alle lette at konfigurere og via en webserver er der mulighed for fjernadgang via tablet, smartphone og PC.  Derudover kan PLC'ernes hurtige kommunikationsporte nemt benyttes sammen med Schneider Electrics udvidelsesmoduler TM3 og TM4, der har integreret sikkerhed. Programmering af PLC'erne foregår i en opdateret version af softwaren SoMachine. Sproget er baseret på standarden IEC 61131-3, og alle programmer kan frit transporteres mellem de forskellige Modicon PLC'er.
Schneider Electric har udviklet PLC-serien, så de opfylder en lang række af markedets behov, ønsker og forventninger.
Modicon M251 til distribuerede og modulopbyggede maskiner
M251, som er udstyret med en ethernet-switch og to ethernet-interfaces, udmærker sig særligt ved at kunne kommunikere simultant via det indbyggede ethernet i maskinen samt det ethernet, der er på netværksniveau. M251 kommer også til CANopen.
PLC'en har via en webserver mulighed for fjernadgang via tablet, smartphone og PC. Der er masser af udvidelsesmuligheder og PLC'en kan tilpasses et hav af krævende kommunikationsopgaver. I højre side sidder en I/O-ekspansionsbus, der er ti gange hurtigere end traditionelle løsninger. Med det nye Modicon TM3-udvidelsesmodul er der således mulighed for fleksibel ekspansion af op til 14 terminaler uden brug af værktøj. I venstre side kan PLC'en via Modicon TM4-bussen udvides med yderligere kommunikationsmoduler. Program- og firmwaredata gemmes nemt på SD-kort, men kan også tilføjes via PC, eksempelvis når PLC'en er slukket og endnu i emballagen.
Modicon M241 til modulopbyggede maskiner
Modicon M241 er designet til kommunikation via CANopen, men har derudover et bredt sortiment af grænseflader herunder USB, Ethernet, to serielle interfaces, samt webserver til fjernadgang via tablet, smartphone og PC.
M241 har mange udvidelsesmuligheder og kan tilpasses forskellige og krævende kommunikationsopgaver.
I/O-ekspansionsbussen i højre side er ti gange hurtigere end traditionelle løsninger, og sætter man det nye Modicon TM3-udvidelsesmodul til, er der mulighed for fleksibel ekspansion af op til 14 terminaler uden brug af værktøj.

En række standardiserede sikkerheds- og funktionsmoduler kan tilføjes via enten TM3 I/O-bussen eller standard I/O-moduler. Modulerne er designet til specifikke applikationer og gør det muligt for maskinbyggeren at forkorte installationstiden og reducere pladsbehovet.
Yderligere kommunikationsmoduler kan tilføjes på venstre side ved hjælp af TM4-bussen, og Modicon M241 har således kapacitet og tilpasningsmuligheder nok til at håndtere selv krævende kommunikationsopgaver.
Program- og firmwaredata gemmes på SD-kort, men kan også tilføjes via PC.
Modicon M221 - prisbevidst og kompakt PLC
Modicon M221 er designet til maskiner med hårdtfortrådet PLC-arkitektur. PLC'en, der er en af de hurtigste i sin klasse, kommer i en standardudgave og i en ultra kompakt bogformat-udgave.
M221 kommer i standardkonfigurationen med et integreret ethernet-interface til kommunikation, samt highspeed ind- og udgange til tilslutning af servodrev.
Standardformatet har 24 I/O-terminaler og den kompakte model har 16. Begge versioner kan udvides og er ti gange hurtigere end traditionelle PLC'er. Med Schneider Electrics nye TM3-udvidelsesmodul kan man tilføje op til 14 terminaler uden brug af værktøj, heriblandt sikkerhedsmoduler