Racks

Racks - Det er vigtigt, at det elektroniske materiel er kapslet korrekt. Dette gælder datarum og servere, men også mange andre elektriske opbygninger. Der kan her nævnes nogle af de mere udbredte rack-typer; 19" racks, gulvracks, serverracks, PC-racks, LAN-racks, dataracks og Fiberracks.

Leverandører af og viden om racks:


Cabinet System

Platanvænget 14
8990 Fårup
Tlf.: 7027 3626

www.cabinetsystem.dk

Kompetencer: 19” Kabinetter, Racks, Teknikskabe

Læs mere om Cabinet System


EFB-Elektronik Nordic A/S

Naverland 22
2600 Glostrup
Tlf.: +4544662911
E-mail: info(at)efb-nordic.dk

www.efb-elektronik.de/da

Kompetencer: 19" kabinetter, Fiberoptik, Industriskabe, Kabinetter, Kobberkabler, Racks, Vægkabinetter, Server Rack, IP55 Rack, Vægrack, Dataudtag, Patchpaneler, Rj45 stik, Fiberbokse, Fiberkabler, Testinstrumenter, Adgangskontrol, USB kabler, HDMI kabler, Videokabler, DVI kabler, DisplayPort kabler, Media converter, Transciever, SFP moduler, Ledningskonfektionering

Læs mere om EFB-Elektronik Nordic A/S


Freenet Danmark ApS

Jernbane Allé 95, Baghuset 10
2720 Vanløse
Tlf.: 47 16 22 24
E-mail: freenet@freenet-danmark.dk

www.freenet-danmark.dk

Kompetencer: 19" kabinetter, Kabinetter, Racks

Læs mere om Freenet Danmark ApS


LH Laboratorie Service A/S

Lyngsiesvej 14B
8210 Aarhus
Tlf.: 86 92 37 71
E-mail: info@lhlab.dk

www.lhlab.dk

Kompetencer: Klimaskabe, kummefrysere, skabsfrysere, plasmafrysere, blodbankskøl, køleinkubatorer, rysteinkubatorer, racks, fryseæsker, centrifuger

Læs mere om LH Laboratorie Service A/S


S-CONNECT ApS

Voldbjergvej 12A, ST
8240 Risskov
Tlf: 86 99 79 96
Mail: info@s-connect.dk

www.s-connect.dk

Kompetencer: Panel PC, Embedded PC, industri monitors, in-vehicle PCs, switches, device servers, routers, gateways, LoRa, media players, industri antenner, Cloud Gate, smart IoT gateways, touch PC, converters, I/O moduler, KVM extenders, console management server, intelligent PDU

Læs mere om S-CONNECT ApS


Sindal Stålindustri ApS

W Brüels Vej 10
9800 Hjørring
Tlf.: 98904220
E-mail: info@sindalsteel.dk

www.sindal-steelindustry.dk

Kompetencer: Kapslinger, specialskabe, gulvskabe, klemmekasser, hygiejneløsninger, pulte, rackskabe, 19" rackskabe, tilbehør

Læs mere om Sindal Stålindustri ApS


Det nye IT-racksystem fra Rittal er ankommet! Verdens hurtigste IT-rack


04.aug 2020


Med sit nye VX IT-racksystem præsenterer Rittal et nyudviklet modulsystem til server- og netværksracks. Det giver mulighed for opsætning af IT-infrastrukturer med hidtil uhørt hastighed – spændende fra individuelle netværksracks til komplette datacentre. VX IT tilbyder maksimal konfigurationsfrihed. Konfigurationen gennemføres enkelt og hurtigt ved hjælp af et online-værktøj – fuldt certificeret med alle komponenter. Det er unikt.

Herborn, 5. maj 2020 – en ny generation af IT-racks – i form af Rittals VX IT – introduceres. VX IT er designet som et universelt modulsystem til alle almindelige applikationer. Dets alsidighed gør det meget velegnet til brug som netværks- og serverrack. Det store udvalg spænder fra 15 til 52 U i højden. Brugerne kan dermed implementere edge-installationer, virksomhedsdatacentre med rækkekøling, modulbaserede IT-containere, energieffektive colocation-datacentre samt kæmpestore hyperscale-datacentre.

"Alle de erfaringer, vi har høstet fra talrige IT-projekter over hele verden, har bidraget til udviklingen af det nye IT-rack. VX IT står for hastighed, fleksibilitet og modulopbygning. Men også sikkerhed for, at vores kunder er optimalt udstyret til ethvert fremtidigt IT-scenarie", forklarede Uwe Scharf, adm. dir. for forretningsenhederne IT, Industri og Marketing hos Rittal.

Hurtigere udvælgelse og bestilling

Hurtigere, enklere og sikrere med digitalisering: En online-konfigurator vejleder brugeren trin for trin gennem udvælgelsen af komponenter, og den udfører endvidere en plausibilitetskontrol: www.rittal.com/vx-it

Med VX IT udnytter Rittal det fulde digitaliseringspotentiale til gavn for kunderne. Hele processen fra udvælgelse og konfiguration over bestilling til levering er transparent og digitalt understøttet. Under konfigurationsprocessen opbygges der gradvist en 3D-model komplet med tilbehør. Den færdige 3D-model kan frit benyttes af kunden. Den individuelt designede version af IT-racket fremstilles med ekstremt høj kvalitet på vores ultramoderne produktionsanlæg. Takket være optimeret logistik bliver det leveret hurtigt og rettidigt.

En anden stor fordel for kunden er, at alle VX IT-varianter designet med konfiguratoren allerede er testet og certificeret sammen med alle deres komponenter i overensstemmelse med internationale standarder såsom UL 2416, IEC 60950 og IEC 62368. Derfor behøver kunden ikke yderligere certificeringer for det færdigkonfigurerede system. Det betyder maksimal frihed og sikkerhed ved opbygning af nye IT-infrastrukturer. Med denne løsning kan IT-chefer spare værdifuld tid til planlægning og indkøb, samtidig med at de kan være sikre på, at alle komponenter passer perfekt sammen.

Maksimal kompatibilitet og fremtidssikring

Vigtigt for eksisterende kunder: VX IT tilbyder kompatibilitet med eksisterende Rittal RiMatrix-systemer og andre IT-infrastrukturer implementeret med Rittal-komponenter. På denne måde er det både muligt at udskifte individuelle komponenter i eksisterende datacentre samt at udvide datacentre efter behov. For eksempel kan virksomheder udvide eksisterende RiMatrix-installationer med det nye VX IT og endvidere anvende VX IT-specifikke komponenter til køling, UPS eller overvågning. Det tilbyder investeringssikkerhed for eksisterende Rittal-datacentre.

Hurtig montage uden værktøj

Alle, der arbejder i et datacenter, ønsker intelligent designede og brugervenlige løsninger. Rittal har konsekvent fulgt dette princip ved udvikling af VX IT. IT-racket installeres stort set uden brug af værktøj takket være den tidsbesparende "klik"-teknologi. Højdeenheder og hulafstande er markerede, hvilket gør det lettere at opsætte afstanden på 19 tommer mellem niveauerne.

Alle fladdele såsom side- eller toppaneler monteres hurtigt og enkelt ved hjælp af klikbefæstigelser og positioneringsanordninger. Takket være de nye lodret opdelte sidepaneler, der fås som ekstra tilbehør, opnår brugerne forbedret adgang, således at installations- og servicearbejde kan udføres hurtigere. De lodret opdelte sidepaneler er udstyret med simple hængsler, hvilket betyder, at de kan åbnes ligesom døre, men stadig er lette at tage af. Endvidere fås vandret opdelte sidepaneler, som også forenkler adgangen, eksempelvis til servere.

Belastningsevne helt op til 1.800 kg

En anden vigtig egenskab ved VX IT er dets store stabilitet: Takket være et forbedret 19" rammedesign har IT-racket mere vertikal stabilitet end sine forgængere. Belastningsevnen er dokumenteret gennem interne afprøvninger hos Rittal, men også via ekstern certificering udført af Underwriters Laboratories (UL). To varianter er tilgængelige: VX IT standardvarianten tillader en statisk belastning på 1.500 kg i henhold til Rittals testprocedure, eller 1.200 kg i henhold til UL-certificeringen. Den dynamiske variant af VX IT tillader en statisk belastning på 1.800 kg i henhold til Rittals testprocedurer, eller 1.500 kg i henhold til UL-certificeringen.

Alt hvad et rack har brug for

Et bredt udvalg af tilbehør fås til VX IT, så det kan konfigureres individuelt. Dette omfatter tilbehør til døre og sidepaneler, top og bund samt innovationer som f.eks. en ny LED-skinne til statusvisning. Yderligere tilbehør omfatter udtræks- og kabelstyringsværktøjer samt løsninger til overvågning, strømforsyning og asset management i IT-racket. Endvidere fås komponenter som PDU'er, UPS-systemer, IT-kølesystemer og overvågningsløsninger til intern installation, og det samme gælder moduler til tidlig branddetektering og -slukning.


Schneider Electric tilbyder skræddersyede rack PDU’er


25.mar 2019


Nye muligheder for tilpasning letter installationsarbejde i rackskabe og datacentre - og mindsker risikoen for fejl

Der er flere fordele ved at konfigurere rack PDU'er i datainstallationer specifikt til de konkrete behov, uanset om der er tale om et enkelt rackskab eller et stort datacenter. Men hidtil har det været forbeholdt store kunder med store ordrer at få skræddersyet de livsvigtige PDU'er (Power Distribution Units.)

Nu gør Schneider Electric det nemt og hurtigt at få leveret kundetilpassede APC rack PDU'er, også i mindre antal, fortæller Johnny Robertson, salgsansvarlig i Schneider Electrics Secure Power-division:

"Vores nye, kundetilpassede PDU'er kan bestilles i antal helt ned til 20 stk. Det gør de skræddersyede løsninger langt mere tilgængelige, så flere kunder kan få en optimal PDU-løsning, der passer til deres specifikke behov," siger han.

Og der er adskillige valgmuligheder indeholdt i Schneider Electrics nye service:

  • PDU fremstilles efter nøjagtige mål til ønsket rackhøjde
  • Ni forskellige farvemuligheder på selve PDU'en
  • Strømkabler fås i fire forskellige farver
  • 100 procent kundetilpasset kabellængde
  • Valgfrihed mellem flere forskelige typer udtag, fx C13, C19 og Schuko i samme PDU
  • Mulighed for at vælge den præcise placering af forskellige typer udtag på PDU'en

"Farvemærkning af PDU'er og kabler letter installationsarbejdet, sparer kostbar tid og mindsker risikoen for fejl. Og når hvert enkelt kabels længde passer perfekt, slipper man for kabel-rod i skabet. Det betyder også mindre risiko for fejl, og det er ikke mindst godt for gennemstrømningen af kølende luft i rackskabet," forklarer Johny Robertson.

Produktionen af de skræddersyede APC rack PDU'er er placeret i Frankrig. Det betyder, at ordrer kan leveres hurtigt til danske installatører, datacenterejere og andre slutkunder.

Bestilling sker gennem Schneider Electrics distributører, men Schneider Electrics PDU-eksperter hjælper gerne med rådgivning og konfiguration - og med at henvise til distributør. Interesserede kunder kan kontakte Schneider Electrics Secure Power-division.


Interxion og Schneider Electric i tæt parløb om fremtidens datacentre
Globale megatrends som Internet of Things og Big Data får virksomhedernes brug af data til at eksplodere

Alt og alle er konstant forbundet, og resultatet er et umætteligt behov for flere applikationer, mere computerkraft, mere lagerplads og adgang til data, hvor som helst og når som helst. For Interxion, der er Europas førende udbyder af colocation services med 43 datacentre i 11 lande, er strategien krystalklar: Fremtiden ligger i hybride cloud-løsninger.
"Virksomhederne har brug for stadigt mere plads til at opbevare de voksende datamængder, og de vælger i stigende grad en kombination af public og private cloud. Det vil sige, at nogle data og applikationer flytter op i skyen hos en eller flere cloud-leverandører, mens andre, ofte mere kritiske, data og systemer bliver på virksomhedens egne servere," forklarer Peder Bank, der er administrerende direktør for Interxion i Norden.

Udviklingen betyder, at behovet vokser for en kombination af direkte, sikre forbindelser til anerkendte cloud-services og adgang til en fleksibel infrastruktur, hvorfra den enkelte virksomhed selv kan kontrollere sit hybride set-up.

Fleksibilitet og skalerbarhed er afgørende
Interxion er leverandør af både adgang til cloud-platforme og sikre, effektive datacentre. For Peder Bank er der ingen tvivl om, at større fleksibilitet og skalerbarhed i infrastrukturen er afgørende parametre i kampen om fremtidens kunder. Derfor arbejder Interxion tæt sammen med Schneider Electric om at optimere og fremtidssikre infrastrukturen i Interxions datacentre.
"Vores kunder skal kunne koble direkte til nye services hurtigere, og de skal kunne skalere deres egne set-ups hurtigere. Derfor skal vi kunne skalere vores infrastruktur hurtigere. Det er ganske enkelt ikke godt nok, hvis der går tre måneder fra en kunde henvender sig til os, til vi kan levere varen," siger Peder Bank.

På forkant med udviklingen
Partnerskabet mellem Schneider Electric og Interxion har især fokus på at designe og udstyre Interxions nuværende og kommende datacentre, så infrastrukturen lever op de nye krav, colocation-udbydere står overfor.

Charlie Timmermann, vice president for Schneider Electrics IT-division i Norden og Baltikum, kalder samarbejdet for et skoleeksempel på, hvordan partnerskaber kan skabe mere forretningsmæssig værdi:
"Vores samarbejde om nye løsninger skal sikre, at Interxion altid er på forkant med udviklingen. Interxion er markedsledende, og når de udfordrer os, bliver vi skarpere og bedre rustet til at beholde vores førerposition. Vores tætte forhold til Interxion bringer os tættere på udviklingen og på at imødekomme markedets nye krav," siger Charlie Timmermann.

Værdi for begge parter
Hos Interxion mener Peder Bank, at den langvarige relation skaber værdi for begge parter, og giver Schneider Electric og Interxion et godt udgangspunkt for at definere infrastruktur-rammerne for fremtidens datacenter.
"Vi kender hinanden rigtig godt og er, så at sige, vokset op sammen. Det gør, at vi kan definere konkrete ønsker og krav, som Schneider Electric finder en teknisk løsning på, så vi hele tiden udvikler os gennem innovation," siger Peder Bank.

Schneider Electrics leverancer omfatter stort set alle aspekter af infrastruktur til Interxions datacentre i hele Europa, fra sparring og serviceydelser til hardware og software. For eksempel elektrisk distribution, beskyttelsesudstyr, UPS, køling, skabe og racks, software til overvågning og optimering, service og vedligeholdelse af udstyr samt strategisk indkøb af strøm.


Eaton – Ny Rack-model giver større fleksibilitet i Eatons 5SC UPS-sortiment
Eaton har udvidet serien af line-interaktive UPS-enheder for at tilbyde IT-chefer den bedste mulighed for at sikre pålidelig energibeskyttelse til mindre virksomhedsservere

5SC-serien indeholder nu Rack-modeller og Rack/Tower-modeller (RT), foruden Tower-modeller, og dækker effektområdet fra 500 VA til 3 kVA. Den fleksible serie tilbyder kompakt, pålidelig og prisbillig beskyttelse, der giver sikker drift inden for et bredt udvalg af IT- og industrielle applikationer såsom servere, netværks- og lagringsenheder samt bankautomater.

"I installationer med begrænset plads kan det være vanskeligt at få plads til en UPS-enhed til at levere pålidelig energibeskyttelse. Derfor har Eaton udviklet 5SC-serien, så den passer til selv de mindste rack-skabe: 1000/1500-rack-modellerne kan være i små rack-skabe på kun 500 mm. De kompakte Tower-modeller er også velegnede til integrerede løsninger, såsom billetautomater og pengeautomater, hvor adgang til pålidelig energi er afgørende for, at en igangværende transaktion kan gennemføres sikkert. Derfor implementerer serien CE- og CTUV-US-certificeringer for at gøre global installation nemmere for MOEM-partnere og integratorer", udtaler Tom Bøjland, Project Sales Manager hos Eaton.

5SC-serien er designet med henblik på effektiv styring og overvågning: Alle modeller har en LCD-skærm, der fungerer som en personlig startside, og som videregiver værdifuld information om realtidsstatus for UPS-enheden, belastningen og batteriniveauet samt forskellige andre justerbare parametre. Sinusbølge-output sikrer, at den er kompatibel med nutidens mest følsomme IT-udstyr, og den justerbare følsomhed for input gør, at UPS-enheden kan tilpasses specifikke miljøer.

Alle modeller har USB-indgange og serielle porte, der muliggør automatisk integration med alle større operativsystemer. Desuden har Rack- og RT-modellerne (hvor UPS-enheden enten er rackmonteret eller anvendes som en selvstændig enhed) også en valgfri port, som er kompatibel med et netværksadministrations- eller serielt/relækort for bedre kommunikation. Implementeringen af denne port gør Rack- og RT-modellerne kompatible med alle Eatons løsninger for netværksadministration samt førende virtuelle miljøer såsom VMware, RedHat, Citrix og HyperV.

For at minimere omkostninger og optimere produkternes levetid anvender 5SC-serien Eatons patenterede ABM-teknologi, som forlænger batteriets levetid med op til 50 procent og kun oplader batteriet, når det er nødvendigt


Rittal – Unik fæstning til IT-rack
Tidskrævende montage og positionering er snart fortid

Komponenter kan nu hurtigt og enkelt installeres og fjernes fra 19"-profilen i et IT-rack med denne simple løsning.

Den smarte løsning er baseret på et plug & play-princip. En 19"-fæstning til en højdeenhed (1 HE) kan enkelt trykkes på skinnen indefra og derefter låses. 19"-fæstningen er lavet af forzinket pladestål, så den kan monteres og afmonteres igen og igen, uden brug af værktøj. Løsningen tilbyder samtidig integreret kontakt for at opnå den nødvendige potentialudligning.

Fæstningselementet fra Rittal løser derved opgaven at montere komponenter og udbygge dit IT-rack helt enkelt, sammenlignet med de traditionelle clipsmøtrikker. 


Eaton – Nye Strømfordelingsløsninger forbedrer Mindre IT-installationers Fleksibilitet
Eaton har lanceret et nyt sortiment af strømfordelingsenheder (ePDU) til 1U og 2U-rackskabe, som er designet specifikt til at hjælpe it-chefer med at optimere intelligent strømfordeling i konvergerede og hyperkonvergerede infrastrukturer samt mindre it-applikationer

Den nye ePDU-serie giver brugere af mindre it-rackskabe  mange fordele, som man tidligere kun forbandt med Eatons vertikale 0U-ePDU’er, herunder forbedret effektivitet, reducerede omkostninger og større forretningskontinuitet.

"Effektiv strømfordeling er afgørende i vore dages krævende it-miljøer," siger Matthieu Jaeger, Eaton EMEA Product Manager for ePDU. "Men indtil nu har det været svært at sikre fleksibel strømfordeling i mindre rackskabe. Vores nye 1U og 2U-ePDU’er tilbyder en praktisk og omfattende løsning til disse applikationer. De er forsynet med de samme innovative funktioner, der har gjort vores seneste vertikale ePDU’er så populære, herunder låse-bøjlen til fastholdelse af standard IEC-stik, så de ikke utilsigtet falder ud. . Vi er overbeviste om, at disse nye ePDU’er vil eliminere mange problemer med rackintegration for it-fagfolk."

De nye ePDU’er leverer løsninger til intelligent strømfordeling i rack, der ikke er tilstrækkeligt høje til at kunne anvende 0U-ePDU’er. De er ligeledes perfekte til brug i vægmonterede rackskabe, hvor der ikke er adgang via bagsiden. Alle nye ePDU’er har låse-bøjle til sikring af stik  og er egnede til drift ved op til 60 ºC, hvilket gør det muligt at anvende dem i it-miljøer med høje temperaturer. Basis- og Metered modellerne er på markedet nu, mens Switched, Metered Outlet og Managed modellerne  vil blive lanceret  senere på året.

For at minimere netværksomkostninger kan op til otte ePDU’er serieforbindes fra en enkelt IP-port og IP-adresse. Kontrolpanlerne har hot-swap funktion og kan derfor nemt  udskiftes eller opdateres, uden at strømforsyningen til det tilsluttede udstyr afbrydes. Metered-versioner  af de nye ePDU’er tilbyder ± 1 % faktureringsnøjagtighed, hvilket gør det nemt at holde styr på energiforbruget. Det nye sortiment understøtter massekonfiguration og masseopgradering, hvilket reducerer administrationstiden og forbedrer effektiviteten generelt.

Sammen med Eatons virtualiseringskompatible Intelligent Power Manager (IPM)-software kan de nye ePDU’er nemt overvåges og administreres fra et virtualiserings-dashboard. Når ePDU’erne anvendes sammen med valgfrie sensorer, såsom Eaton Environmental Monitoring Probe (EPM), kan de udløse advarsler om miljømæssige forhold, såsom usædvanligt høj temperatur eller luftfugtighed, samt starte disaster recovery procedurer , herunder automatisk migrering af virtuelle servere til et backupsted eller blød nedlukning af systemet, for at beskytte forretningskritisk udstyr.


Schneider – Nyt mikrodatacenter imødekommer fremtidens krav til decentrale datacentre
Danske virksomheders brug af data eksploderer

Det samme gør behovet for båndbredde og processorkraft tæt på de lokale netværk. Derfor introducerer Schneider Electric nu en serie unikke mikrodatacentre, som gør det nemt og omkostningseffektivt for virksomheder at sikre og optimere driften af deres lokale servere.

"Kort sagt handler det om at bygge bro mellem cloud computing og edge computing. Det handler om at sikre virksomhedernes lokale it-installationer og gøre optimal båndbredde og processorkraft tilgængelig tæt på deres egne netværk," siger Johnny Robertson, Partner Account Manager i Schneider Electric Danmark.

Mens virksomheder i alle størrelser i stadig højere grad flytter deres data til store, centraliserede datacentre, opstår der samtidig behov for mere kraft på 'kanten af netværket'. Forklaringen er enkel, mener Johnny Robertson:

"Stadig flere intelligente enheder og applikationer bliver koblet til virksomhedernes netværk. Det lægger pres på båndbredden, det kan betyde højere latency på netværket og der opstår behov for mere processorkraft tæt på brugerne og enhederne."

Det er de behov, Schneider Electric imødekommer med de nye mikrodatacentre Smart Bunker.

Professionel drift helt ud i serverrummet
Med Smart Bunker flytter Schneider Electric professionel datacenterdrift helt ud i serverrummene i mindre virksomheder - til en konkurrencedygtig pris.

Et Smart Bunker mikrodatacenter kan leveres i flere forskellige størrelser og konfigurationer. Fælles for alle er, at Smart Bunker leveres med hele den indvendige infrastruktur, som normalt kun findes i større, kommercielle datacentre.

• Indkapsling
• Racks
• PDU
• Køling
• UPS
• Software til overvågning af driften

Og fordelene er mange, påpeger Johnny Robertson. Når en virksomhed sikrer sin decentrale it-drift med et Smart Bunker mikrodatacenter, opnår den en række fordele:
• Højere driftssikkerhed
• Lavere latency på netværket
• Bedre udnyttelse af båndbredde
• Fleksibilitet og fremtidssikring
• Kort installationstid
• Minimale omkostninger til drift og vedligeholdelse

Et rack eller to i kosteskabet
En typisk udfordring for mange mindre og mellemstore virksomheder er, at de færreste har afsat de nødvendige ressourcer og investeret i et professionelt setup til at drive deres lokale servere med køling og UPS.

"I stedet har man et rack eller to med nogle servere stående nede i kælderen eller i et kosteskab, som de færreste kender til. Ansvaret er ofte delegeret til en enkelt eller to trofaste og velvillige it-medarbejdere - selv om hverken deres arbejdsbyrde eller kompetencer tillader dem at fokusere helhjertet på effektiv administration af driften," siger Johnny Robertson.

Den arbejdsbyrde løfter Schneider Electric nu væk med Smart Bunker, der gør det nemt at sikre effektiv drift af mindre datacentre.

Plug & play
Smart Bunker er en komplet, køreklar plug & play-løsning, som frigør ressourcer i virksomheden til mere forretningsskabende aktiviteter.

"Det er meget nemt at komme i gang, fordi kunden køber et færdigt skab, sætter udstyret i racket og slutter det til. Den integrerede UPS giver maksimal driftssikkerhed og beskyttelse af data ved strømafbrydelser, og Smart Bunker er designet for at sikre optimal udnyttelse af energi til den indbyggede køling og distribution af strøm til serverne i racket, så det kører optimalt og energieffektivt", forklarer Johnny Robertson.

Smart Bunker lanceres på det danske marked i størrelser, som svarer til hhv. et mindre køleskab og et stort, amerikansk køleskab. Skabene kan rumme fra 23 til 42 enheder, alt efter model. Mikrodatacentret tilbydes desuden i en lydisoleret udgave.


Eatons RE serie af IT racks er en løsning med mange muligheder – til en overkommelig pris
Eaton har lanceret RE serien af IT racks som en del at sit sortiment til IT infrastruktur løsninger. Disse racks, der tilbyder mange muligheder til en overkommelig pris, er designede til applikationer med netværksskabe og små serverrum.

I et markedssegment, der traditionelt set ikke byder på ret mange muligheder, har RE racks et væld af muligheder, der omfatter hjul til nem flytning af skabet, kit til etablering af jordforbindelse, trinløs positionering af skinner, U markeringer og quick-release, låsbare sider som standardudstyr.

Med 27U og 42U højde og 800 mm og 1.000 mm dybde kan kabinetterne passes ind på små områder eller de kan indeholde store mængder af IT udstyr og kabling.

RE serien kan leveres med glasdøre, eller perforerede døre med høj luftgennemstrømning, og de kan leveres med et omfattende udstyr til fuld styring af luftgennemstrømningen, samt styring af kabler.

For at få mere at vide om Eatons løsninger til strømkvalitet, besøg venligst www.eaton.eu/powerquality.
For få alle de seneste nyheder: Følg os på Twitter via @Eaton_UPS eller find vores Eaton EMEA LinkedIn  hjemmeside.

Eatons elektriske virksomhed er global leder med ekspertise inden for effektfordeling og strømkredsbeskyttelse, backup strømbeskyttelse, kontrol og automatisering, belysning og sikkerhed, løsninger til infrastruktur og kabling, løsninger til barske og farlige miljøer samt ingeniørydelser. Eaton er gennem sine globale løsninger i stand til at møde nutidens mest afgørende udfordringer inden for styring af elektrisk energi.

 Eaton er en Power Management virksomhed med et salg i 2013 på 22 milliarder dollars. Eaton leverer energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med effektivt at styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi på en mere effektiv, sikker og bæredygtig måde. Eaton har omkring 101.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 175 lande. Du kan finde flere oplysninger på www.eaton.eu.
 

Eaton Power Quality
Generatorvej 8C
2730 Herlev
Denmark
GRONBERG Jette
Phone : +45 36 867 910
Fax : +45 36 867 921
JetteGronberg@Eaton.com