Sikkerhedsinterface

Sikkerhedsinterface er en afbryder som lukker et givent system, hvis nødvendigt. Sikkerhedsinterface er et produkt på linje med eksempelvis sikkerheds PLC og sikkerheds controller. Sikkerhedsinterface er et elektronisk produkt.

Leverandører af og viden om Sikkerhedsinterface:


Schneider Electric Danmark A/S


Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Tlf.: 88 30 20 00

www.schneider-electric.dk

Kompetencer: Alarmanlæg, Antenneanlæg, Batterier, Belysning, El - og elforsynings produkter, El anlæg, El- og styretavler, El-installation, Elektriske isolationssystemer, Elektromotorer, Generatorer, Elektronikmontage, Elektronikudvikling, Elforsyningsprodukter, Energibesparelser, Energiprojekter, Energisektor - service og vedligehold, EX-udstyr, Flugtvejsarmaturer, Frekvensomformere, Installationsmateriel, Invertere, Ladere, Omformere, strømforsyninger, Kabel- og rørgennemføringer, Kabelrør, Kabelskabe, Kabinetter, Kabler, Koblingskabe, Luftledningsmateriel, Målere, måleinstrumenter, Montage, Muffer, Projektering af energianlæg, Relæer, Samtaleanlæg, Sikkerhedsbelysning, Sikringer, Styringer, Teknisk dokumentation, Tele og svagstrøm, Transformere, Transformerstationer

Læs mere om Schneider Electric Danmark A/S


UniPoint A/S

Industriparken 19, Lind
7400 Herning
Tlf.: 97 17 57 77

www.unipoint.dk

Kompetencer: Flugtvejsskilte, Nødstrømsanlæg, Panikarmaturer, Lysrørsarmaturer, Sikkerhedsbelysning, Nødbelysning, Nødstrømsanlæg, Talevarslingsanlæg

Læs mere om UniPoint A/S


Wieland Electric A/S

Vallørækken 26
4600 Køge
Tlf.: 70 26 66 35
E-mail: sales@wieland-electric.dk

www.wieland-electric.dk

Kompetencer: Rækkeklemmer, Stikbar bygnings installations system, Printklemmer, Sikkerheds teknologi, Installations automation, Industristik, Elektronik og interface til styreskabet, Power bus system for bygninger, lndustrielt Powerbus-system, Network og fieldbus systemer, Stiksystem, Stiksystem til industrien, Stiksystem til solceller

Læs mere om Wieland Electric A/S


Leuze – Simpelthen sikker!


24.sep 2019


Med RSL 400 PROFIsafe med PROFINET interface præsenterer Leuze electronic en udgave af en lasersikkerhedsskanner, der meget nemt kan integreres i industrielle netværk

Sikkerhedslaserscanneren RSL 400 PROFIsafe med PROFINET interface kan integreres meget enkelt i industrielle netværk. Udover sikker kommunikation gør dette nem diagnosticering og konfigurering mulig via centrale adgangspunkter. PROFINET afbryderen er integreret i den flytbare opkoblingsenhed. Dette muliggør udskiftning af scanneren uden afbrydelse af netværket, så tilgængeligheden til systemet øges. Opkoblingsenheden er udstyret med standardiseret forbindelsesteknologi med M12 stik.

Takket være kabeltilslutning i siden har RSL 400 kun brug for en lav højde til installeringen. Alternativt kan modeller, der overholder AIDA, med push-pull forbindelser til kobber- og fiberoptiske kabler, leveres. Den integrerede 2-port afbryder understøtter PROFINET Conformance Class C og Isochronous Real Time communication (IRT). Derfor er RSL 400 især egnet til anvendelse i linie- og ringtopologier, samt til stjernetopologier. Derudover tillader den parallel tilgang af standard- og sikkerheds plc'er, hvor data belastningen kan minimeres gennem sikkerheds plc'en.


SICK – Sikkerhedsscanner med 8 sikkerhedsfelter til både Ethernet/IP og PROFINET interface
Den kompakte sikkerhedsscanner microscan3 udkommer nu i EtherNet/IP og PROFINET versioner. De nye versioner tilbyder seks ekstra felter så man nu har hele 8 sikkerhedsfelter til sin rådighed.

Scanneren er med sine 80.000 individuelle pulser per scan særdeles robust og immun overfor det omgivende lys. Selv de sværeste opgaver som svejselys, sollys på selvkørende vogne, objekter der næsten ikke kaster lys tilbage og miljøer med store mængder støv kan håndteres sikkert.

Sikkerhedslaserscanneren microScan3 giver pålidelig sikring af personfarlige områder. Den innovative scanningsteknologi safeHDDMtm forener kompakt design og lang rækkevide i ét produkt. SafeHDDMtm er mere end bare en ny teknologi.

MicroScan3 udsender 80.000 individuelle pulser per scan, hvilket sikrer at mængden af evalueringsdata der er til rådighed er mange gange større end i konventionelle målingsprocesser. Scanneren udnytter mange individuelle pulser til kontinuerligt at udregne 700 sikre målingsværdier. Nye filtre og algoritmer sikrer at scanneren kan detektere mørke objekter helt ned til kun 1.8 % remission - altså emner, der næsten ikke kaster lys tilbage. Teknologien giver samtidig store landvindinger inden for pålidelig detektion. Dette kommer tydeligst frem i svære applikationer, som for eksempel i miljøer med meget støv eller kraftig fremmedlys.

Microscan3 er ikke blot kompakt, men er også i stand til at overvåge op til 73 m2.

En anden signifikant fordel er evnen til overvåge to sider af en maskine. I teorien burde en scanningsvinkel på 270 grader kunne klare denne opgave, men der kan let opstå huller i sikkerheden, hvis en scanner er monteret men den mindste mangel på præcision. MicroScann3 er den første laserscanner med scanningsvinkel på hele 275 grader og de 5 ekstra grader løser problemet en gang for alle.

Standardiserede interfaces sparer tid og omkostninger i forbindelse med fortrådningen. Ved at bruge softwaren Safety Designer er det muligt intuitivt at konfigurere scanneren, hvilket gør idriftsættelse let og ubesværet. Når den er idriftsat kan den aktuelle driftsstatus tydeligt aflæses på farvedisplayet


Sikkerhed til træindustrien
B&R præsenterede økonomiske sikkerhedsløsninger på Ligna.

Programmerbar sikkerhedsteknologi er ikke længere dyrere end et konventionelt sikkerhedsrelæ. Med nye sikkerheds I/O-moduler gør B&R programmerbar sikkerhedsteknologi rentabelt selv for simple applikationer i træindustrien. Dette og andre innovationer blev udstillet af B&R på Ligna messen midt i maj.
En anden måde, hvorpå B&R kan hjælpe med at holde omkostningerne nede i træindustrien, er ved at tilbyde pladsbesparende og omkostningseffektive Compact controllere. Hertil kommer, at B&R's web terminal (Power Panel T-serien) og terminal med integreret controller (Power Panel C-serien) er ideelle til brug i træindustrien. De barske produktionsmiljøer er ikke noget problem, takket være deres IP65 beskyttelse.
Plast ekspertise til WPC
Træ-plast kompositter (WPC) udgør et lovende marked for træindustrien. WPC er dog produceret med metoder, der er utraditionel for træindustrien f.eks. sprøjtestøbning og ekstrudering. B&R's kunder i træ industrien vil kunne drage fordel af B&R's mangeårige dybdegående erfaringer inden for plast forarbejdning