Sikkerhedsinterface

Sikkerhedsinterface er en afbryder som lukker et givent system, hvis nødvendigt. Sikkerhedsinterface er et produkt på linje med eksempelvis sikkerheds PLC og sikkerheds controller. Sikkerhedsinterface er et elektronisk produkt.

Leverandører af og viden om Sikkerhedsinterface:


Schneider Electric Danmark A/S


Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Tlf.: 88 30 20 00

www.schneider-electric.dk

Kompetencer: Alarmanlæg, Antenneanlæg, Batterier, Belysning, El - og elforsynings produkter, El anlæg, El- og styretavler, El-installation, Elektriske isolationssystemer, Elektromotorer, Generatorer, Elektronikmontage, Elektronikudvikling, Elforsyningsprodukter, Energibesparelser, Energiprojekter, Energisektor - service og vedligehold, EX-udstyr, Flugtvejsarmaturer, Frekvensomformere, Installationsmateriel, Invertere, Ladere, Omformere, strømforsyninger, Kabel- og rørgennemføringer, Kabelrør, Kabelskabe, Kabinetter, Kabler, Koblingskabe, Luftledningsmateriel, Målere, måleinstrumenter, Montage, Muffer, Projektering af energianlæg, Relæer, Samtaleanlæg, Sikkerhedsbelysning, Sikringer, Styringer, Teknisk dokumentation, Tele og svagstrøm, Transformere, Transformerstationer

Læs mere om Schneider Electric Danmark A/S


UniPoint A/S

Industriparken 19, Lind
7400 Herning
Tlf.: 97 17 57 77

www.unipoint.dk

Kompetencer: Flugtvejsskilte, Nødstrømsanlæg, Panikarmaturer, Lysrørsarmaturer, Sikkerhedsbelysning, Nødbelysning, Nødstrømsanlæg, Talevarslingsanlæg, kalibrering

Læs mere om UniPoint A/S


Wieland Electric A/S

Vallørækken 26
4600 Køge
Tlf.: 70 26 66 35
E-mail: sales@wieland-electric.dk

www.wieland-electric.dk

Kompetencer: Rækkeklemmer, Stikbar bygnings installations system, Printklemmer, Sikkerheds teknologi, Installations automation, Industristik, Elektronik og interface til styreskabet, Power bus system for bygninger, lndustrielt Powerbus-system, Network og fieldbus systemer, Stiksystem, Stiksystem til industrien, Stiksystem til solceller

Læs mere om Wieland Electric A/S


SICK – Sikkerhedsnetværk til dynamisk integration af Robotter og AGV‘er


31.mar 2020


Det nye sikre EFI-pro-system er et Ethernet-baseret sikkerhedsnetværk til integration af dynamisk beskyttelse i automatiserede produktions- og logistikmiljøer med et sikkerhedsniveau op til SIL 3/PLe. EFI-pro-systemet gør maskinsikkerhed enklere og mere produktivt, særlig i forhold til autonome køretøjer og til samarbejde mellem mennesker og robotter.

>> Et EFI-pro system består af SICK’s sikkerhedscanner MicroScan3 EFI-Pro og sikkerhedsPLC’en Flexi Soft med EFI-Pro gateway der understøtter CIP Safety. Flexi Soft EFI-pro Gateway forenkler systemintegration via EtherNet/IPTM CIP Safety og EFI-pro. Systemet gør det muligt både at tilslutte SICK’s EFI-pro-enheder såsom microScan3 og tredjeparts CIP-Safety enheder som robotcontrollere, eksterne I/O-moduler og sikkerheds-PLC'er. SICK's modulære sikkerhedscontroller Flexi Soft, giver systemet mulighed for en skalerbarhed, hvilket forenkler integreringen af enkodere for en sikker bevægelse, enheder med analoge udgange, hardwired I/O samt yderligere gateways til en ikke-sikker kommunikation for ethvert andet netværk som f.eks. PROFINET eller EtherCAT.

MicroScan3 EFI-Pro
MicroScan3 EFI-Pro sikkerhedsscanner muliggør simultane feltevalueringer og mulighed for at overvåge op til otte beskyttelsesfelter samtidigt via samme enhed. Brugere kan også konfigurere op til 128 overvågningsopgaver pr. scanner. Med SICK’s robuste og sikre HDDM-scanningsteknologi, minimerer microScan3 EFI-pro maskinens driftsstop, selv under meget udfordrende industrielle forhold såsom svejsning, refleksioner, fremmed lys, snavs og støv.

Med Sicks nye gratis software, Safety Designer, er konfigurationen af det sikre EFI-pro-system lettere med en intuitiv ”drag and drop” brugerflade. Via adgang til alle netværkskomponenter sikres det, at idriftsættelsen er let, og med de tilgængelige diagnoseinformationer får man mulighed for at optimere processerne, som f.eks. til analyse af maskinens nedetid.

Med SICK’s sikre EFI-pro koncept tilbydes et åbent og kraftfuldt system, der muliggør et sikkert samarbejde mellem mennesker og robotter med en minimal indsats. Specielt hvor hastighed og afstand er problemet, giver systemet en intelligent og hurtig situationsafhængig robotbeskyttelse. Integration af robotstyringer i sikkerhedssystemet er enkel og ligefrem via EtherNet/IP CIP Safety.

Med det sikre EFI-Pro system, kan automatisk styrede køretøjer og vogne arbejde hurtigere, mere intelligent og sikkert. Simultan overvågning af flere sikkerhedsfelter betyder mindre behov for at skifte mellem overvågningsopgaver, så dynamiske beskyttelsesfelter kan være kortere og derfor mere effektive.

Navigationsdata
MicroScan3 kan også levere nøjagtige Ethernet-baserede måledata til navigation - en "ikke-sikker" funktion, der sparer behovet for yderligere scannere. Data er tilgængelige som en del af UDP enten på forespørgsel eller ved kontinuerlig transmission. Ud over data som antal stråler, afstand, status og remission for hver stråle, kan yderligere data sendes, som f.eks. feltafbrydelse, applikation I/O, enhedsstatus og konfiguration.


Leuze – Simpelthen sikker!


24.sep 2019


Med RSL 400 PROFIsafe med PROFINET interface præsenterer Leuze electronic en udgave af en lasersikkerhedsskanner, der meget nemt kan integreres i industrielle netværk

Sikkerhedslaserscanneren RSL 400 PROFIsafe med PROFINET interface kan integreres meget enkelt i industrielle netværk. Udover sikker kommunikation gør dette nem diagnosticering og konfigurering mulig via centrale adgangspunkter. PROFINET afbryderen er integreret i den flytbare opkoblingsenhed. Dette muliggør udskiftning af scanneren uden afbrydelse af netværket, så tilgængeligheden til systemet øges. Opkoblingsenheden er udstyret med standardiseret forbindelsesteknologi med M12 stik.

Takket være kabeltilslutning i siden har RSL 400 kun brug for en lav højde til installeringen. Alternativt kan modeller, der overholder AIDA, med push-pull forbindelser til kobber- og fiberoptiske kabler, leveres. Den integrerede 2-port afbryder understøtter PROFINET Conformance Class C og Isochronous Real Time communication (IRT). Derfor er RSL 400 især egnet til anvendelse i linie- og ringtopologier, samt til stjernetopologier. Derudover tillader den parallel tilgang af standard- og sikkerheds plc'er, hvor data belastningen kan minimeres gennem sikkerheds plc'en.


SICK – Sikkerhedsscanner med 8 sikkerhedsfelter til både Ethernet/IP og PROFINET interface
Den kompakte sikkerhedsscanner microscan3 udkommer nu i EtherNet/IP og PROFINET versioner. De nye versioner tilbyder seks ekstra felter så man nu har hele 8 sikkerhedsfelter til sin rådighed.

Scanneren er med sine 80.000 individuelle pulser per scan særdeles robust og immun overfor det omgivende lys. Selv de sværeste opgaver som svejselys, sollys på selvkørende vogne, objekter der næsten ikke kaster lys tilbage og miljøer med store mængder støv kan håndteres sikkert.

Sikkerhedslaserscanneren microScan3 giver pålidelig sikring af personfarlige områder. Den innovative scanningsteknologi safeHDDMtm forener kompakt design og lang rækkevide i ét produkt. SafeHDDMtm er mere end bare en ny teknologi.

MicroScan3 udsender 80.000 individuelle pulser per scan, hvilket sikrer at mængden af evalueringsdata der er til rådighed er mange gange større end i konventionelle målingsprocesser. Scanneren udnytter mange individuelle pulser til kontinuerligt at udregne 700 sikre målingsværdier. Nye filtre og algoritmer sikrer at scanneren kan detektere mørke objekter helt ned til kun 1.8 % remission - altså emner, der næsten ikke kaster lys tilbage. Teknologien giver samtidig store landvindinger inden for pålidelig detektion. Dette kommer tydeligst frem i svære applikationer, som for eksempel i miljøer med meget støv eller kraftig fremmedlys.

Microscan3 er ikke blot kompakt, men er også i stand til at overvåge op til 73 m2.

En anden signifikant fordel er evnen til overvåge to sider af en maskine. I teorien burde en scanningsvinkel på 270 grader kunne klare denne opgave, men der kan let opstå huller i sikkerheden, hvis en scanner er monteret men den mindste mangel på præcision. MicroScann3 er den første laserscanner med scanningsvinkel på hele 275 grader og de 5 ekstra grader løser problemet en gang for alle.

Standardiserede interfaces sparer tid og omkostninger i forbindelse med fortrådningen. Ved at bruge softwaren Safety Designer er det muligt intuitivt at konfigurere scanneren, hvilket gør idriftsættelse let og ubesværet. Når den er idriftsat kan den aktuelle driftsstatus tydeligt aflæses på farvedisplayet


Sikkerhed til træindustrien
B&R præsenterede økonomiske sikkerhedsløsninger på Ligna.

Programmerbar sikkerhedsteknologi er ikke længere dyrere end et konventionelt sikkerhedsrelæ. Med nye sikkerheds I/O-moduler gør B&R programmerbar sikkerhedsteknologi rentabelt selv for simple applikationer i træindustrien. Dette og andre innovationer blev udstillet af B&R på Ligna messen midt i maj.
En anden måde, hvorpå B&R kan hjælpe med at holde omkostningerne nede i træindustrien, er ved at tilbyde pladsbesparende og omkostningseffektive Compact controllere. Hertil kommer, at B&R's web terminal (Power Panel T-serien) og terminal med integreret controller (Power Panel C-serien) er ideelle til brug i træindustrien. De barske produktionsmiljøer er ikke noget problem, takket være deres IP65 beskyttelse.
Plast ekspertise til WPC
Træ-plast kompositter (WPC) udgør et lovende marked for træindustrien. WPC er dog produceret med metoder, der er utraditionel for træindustrien f.eks. sprøjtestøbning og ekstrudering. B&R's kunder i træ industrien vil kunne drage fordel af B&R's mangeårige dybdegående erfaringer inden for plast forarbejdning