Ejektorer

Ejektorer fungerer ved at de forsynes med trykluft hvorved der genereres et vakuum i selve forbindelsen og hvis luftforsyningen afbrydes, afbrydes produktionen af vakuum i ejektoren. Ejektorer bruges i flere forskellige industrier og til en lang række applikationer. Ejektorer anvendes for eksempel til at skabe transport eller dosering af væsker og faststoffer, vakuum, samt til beluftning af vand og spildevand

Leverandører af og viden om ejektorer:

 


Busch Vakuumteknik A/S

Parallelvej 11
8680 Ry
Tlf.: +45 87880777
E-mail: Info@busch.dk

www.buschvacuum.com

Kompetencer: Vakuumpumper, Systemer, Service, Kapselblæsere Sidekanalblæsere, Væskeringspumper, Lamelvakuumpumper, Rootspumper, Pneumatisk transport, Klovakuumpumper, Skruevakuumpumper, Vakuumboostere, Scrollvakuumpumper, Vakuumejektorer, Vakuum teknik

Læs mere om Busch Vakuumteknik A/S


Metal Work Danmark A/S

Korskildelund 1
2670 Greve
Tlf.: 70 22 23 11
E-mail: metalwork@metalwork.dk

www.metalwork.dk

Kompetencer: Magnetventiler, pneumatiske cylindre, luftbehandling, fittings, lynfittings, drøvleventiler, vakuum ejektorer, sugekopper, pneumatiske aktuatorer, rustfri cylindre, drejecylindre, kompaktcylindre, lineære aktuatorer, vakuumløftere, støddæmpere, reguleringsventiler, trykregulatorer, sikkerhedsventiler, vakuumpumper, dyser, messingfittings, vakuumtransport, vakuumstik, vakuumstater, vakuumspeeder, sugeplader, sugekopper, spiralslanger, snapkoblinger, rotationsdæmpere, regulatorer, PUR slanger, plastslanger

Læs mere om Metal Work Danmark A/S


P.D. Lyftteknik AB

Mörsaregatan 11A
254 66 HELSINGBORG, Sweden
Tlf.: 0046-42-20 15 10
E-mail: info@pdlyftteknik.se

www.pdlyftteknik.se

Kompetencer: Løftegrej, løfteudstyr, automatkroge, sikkerhedskroge, wirespændingsmålere, vakuumpumper, sugekopper, ejektorer, gribere, cellegummi, pneumatiske koblinger, kraner, svingkraner, løfteborde, reservedele

Læs mere om P.D. Lyftteknik AB


Mere viden om Ejektorer:

Den helt store fordel ved ejektorer er, at ejektoren ingen bevægelige dele indeholder, hvilket gør vedligeholdelse og service er minimal.


Bondy – Ny ultralet vakuumejektor fra Piab giver nye muligheder i produktionen


18.aug 2021


Piab VGS 4005 er en nyudviklet ultralet vakuumejektor med en egenvægt på kun 66 gram.

Den nye vakuumejektor er målrettet blandt andet pakke, logistik emballeringsapplikationer – hvor der er behov for en kompakt ejektor med et lavt vakuum og stort flow, og som kan arbejde non stop uden at blive påvirket af barske miljøer omkring applikationen – som f.eks. høje niveauer af støv, fugt og temperatursvingninger.

Den direkte montering af sugekoppen i G3/8” porten betyder, at når sugekoppen og vakuumejektoren sidder så tæt – er resultatet en meget kort reaktionstid til gavn for produktionsflowet.

VGS 4005 ejektoren udvider Piab’s eksisterende sortiment af vakuumejektorer i VGS-serien, som giver et kosteffektivt og pålideligt decentraliseret vakuumsystem.

5 stærke fordele ved Piab VGS 4005:

  • Kompakt størrelse og ultra lav vægt på kun 66 gram.
  • Integreret lyddæmper giver reduceret støjniveau.
  • Kompatibel med alle sugekopper med G3/8” port.
  • Kan arbejde i barske miljøer med meget støv, fugt m.m.
  • Kosteffektiv, pålidelig og nem brugervenlig opsætning.

5 gode eksempler på brug af Piab VGS 4005:

  • Plukning, åbning og lukning af poser.
  • Formning, aflæsning og ilægning af bakker.
  • Håndtering af kasser og emballage.
  • Håndtering af produktion i keramik og fliser m.m.
  • Håndtering ved produktion i træ af f.eks. møbler og gulve.

Ring gerne direkte til mig og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe jer med at reducere nedetid, driftstop og udgifter til komponenter i jeres produktionen – det er rent faktisk muligt, og I kan tjene flere penge fra dag ét og samtidigt øge produktionen.


Enkelthed er styrken i Piab’s nye serie af vakuumejektorer


08.jul 2021


Piab’s bredde program af vakuumejektorer bliver nu udvidet med en ny serie af små og kompakte ejektorer under navnet Piab Vacuplus.
Vacuplus ejektorerne henvender sig til kunder som har brug en pålidelig og simpel vakuumejektor – og hvor der ikke er behov for avancerede vakuumejektorer med mange funktioner.

Fordele:
Let og kompakt i forhold til kapacitet, som gør at passer ind i de fleste applikationer.

Nem installering og opsætning, og du er derfor hurtig igang med produktion.

Simpel og robust konstruktion, giver færre utilsigtede stop og nemmere fejlfinding.

Økonomisk i drift og indkøb.


Vakuum nyhed – kraftig og smart ejektor fra Coval


29.jun 2021


COVALs GVMAX HD-serie Heavy Duty-kommunikerende vakuumpumper er resultatet af mange års observation, diskussioner og feedback fra producenter, maskinbyggere og brugere fra bil-, luftfarts- og emballeringsindustrien.

GVMAX HD-serien kombinerer robusthed, kraft, modularitet og kommunikation for at tilpasse sig flere applikationer. De er takket være IO-Link-teknologien fuldt forbundet til fremtidens industri.

IO-Link og Nfc, forenklet kommunikation

IO-Link-interfacet til Coval GVMAX HD vakuumpumper muliggør en hurtig og økonomisk installation, kontinuerlig diagnosticering, centraliseret opsætning og effektiv kommunikation med højere niveau-protokoller (EtherNet / IP, PROFINET, EtherCAT ...).

Derudover er alle funktioner til opsætnings og diagnostik tilgængelige og kan tilgås via mobile enheder (Android og IOS) takket være NFC-teknologien i GVMAX HD og den dedikerede app COVAL Vacuum Manager.

Brugervenlighed

GVMAX HD er designet til at muliggøre hurtige og nemme vedligeholdelsesinterventioner og samtidig minimere produktionsbegrænsninger. Det patenterede Smart Swap hurtigskiftesystem, en Coval-nyhed, gør det muligt at skifte pumper uden værktøj og under tryk.

Derudover gør det modulære design af GVMAX HD det muligt at målrette vedligehold på hver pumpe, hvilket reducerer både omkostninger og interventionstid.

Ydeevne, robusthed og energibesparelser

GVMAX HD-vakuumpumpen er udstyret med en et-trins venturi og giver store sugehastigheder og reducerede tømningstider til at gribe, overføre eller fastspænde dele i forskellige størrelser og masser.

For eksempel, maks. vakuum: 85%, sugehastighed optil 230 l/min og 0,4 sekunder for at tømme et volumen på 1 liter ved 75% vakuum. Hver komponent er designet og testet i virkelige situationer for at imødekomme de sværeste miljøer. Således er pumperne IP65 og garanteret i mere end 50 millioner aktiveringer.

Ejektoren GVMAX HD fra Coval kan købes hos OEM Automatic Klitsø.


VMECA præsenterer i samarbejde med Metal Work Danmark den nye Magic Pump Ejektor
Ejektoren kaldes Magic Pump, og den udmærker sig blandt andet ved at være meget let sammenlignet med andre pumper med samme kapacitet på både flow- og vakuumsiden.
Pumpen kan samles således, at man selv vælger på hvilken side man vil have sine vakuumporte, sin udblæsnings- og indgangsport. Pumpen har 8 direkte vakuumporte som kan bruges enkeltvis eller sammen. Pumpen er selvfølgelig monteret med VMECA vakuum system Det integrerede filter har en selvrensende funktion, som hjælper til at pumpen virker optimalt hele tiden. Ydermere er pumpen udført i et materiale som i modsætning til jern eller aluminium ikke kan ruste eller irre.