Vakuum nyhed – kraftig og smart ejektor fra Coval

COVALs GVMAX HD-serie Heavy Duty-kommunikerende vakuumpumper er resultatet af mange års observation, diskussioner og feedback fra producenter, maskinbyggere og brugere fra bil-, luftfarts- og emballeringsindustrien.

GVMAX HD-serien kombinerer robusthed, kraft, modularitet og kommunikation for at tilpasse sig flere applikationer. De er takket være IO-Link-teknologien fuldt forbundet til fremtidens industri.

IO-Link og Nfc, forenklet kommunikation

IO-Link-interfacet til Coval GVMAX HD vakuumpumper muliggør en hurtig og økonomisk installation, kontinuerlig diagnosticering, centraliseret opsætning og effektiv kommunikation med højere niveau-protokoller (EtherNet / IP, PROFINET, EtherCAT …).

Derudover er alle funktioner til opsætnings og diagnostik tilgængelige og kan tilgås via mobile enheder (Android og IOS) takket være NFC-teknologien i GVMAX HD og den dedikerede app COVAL Vacuum Manager.

Brugervenlighed

GVMAX HD er designet til at muliggøre hurtige og nemme vedligeholdelsesinterventioner og samtidig minimere produktionsbegrænsninger. Det patenterede Smart Swap hurtigskiftesystem, en Coval-nyhed, gør det muligt at skifte pumper uden værktøj og under tryk.

Derudover gør det modulære design af GVMAX HD det muligt at målrette vedligehold på hver pumpe, hvilket reducerer både omkostninger og interventionstid.

Ydeevne, robusthed og energibesparelser

GVMAX HD-vakuumpumpen er udstyret med en et-trins venturi og giver store sugehastigheder og reducerede tømningstider til at gribe, overføre eller fastspænde dele i forskellige størrelser og masser.

For eksempel, maks. vakuum: 85%, sugehastighed optil 230 l/min og 0,4 sekunder for at tømme et volumen på 1 liter ved 75% vakuum. Hver komponent er designet og testet i virkelige situationer for at imødekomme de sværeste miljøer. Således er pumperne IP65 og garanteret i mere end 50 millioner aktiveringer.

Ejektoren GVMAX HD fra Coval kan købes hos OEM Automatic Klitsø.

Se Leverandører af Ejektorer her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger