Klimatilpasning

Klimatilpasning omhandler de tiltag som vi tager for at imødekommende de klimaforandringer vi står overfor. Klimatilpasning dækker over alt fra at tænke på miljøforbedring, men også ved at beskytte mod oversvømmelser og skybrud.

Leverandører af Klimatilpasning:


Aquastop.nu

Strøvej 77
3320 Skævinge
Tlf.: 4828 4711
E-mail: info@aquastop.nu

www.aquastop.nu

Kompetencer: Dykpumper, Klimatilpasning, Skybrudssikring, Stormflodssikring, Vandbarrierer

Læs mere om Aquastop.nu


Ugens produkt – Smarte Vandbarrierer i aluminium
Fremstillet specifikt til dør eller vindue i dit hus
Acquastop har udviklet et vandbarrieresystem, hvor en enkelt profileret aluminiumsplade sat i døren på et øjeblik kan beskytte din bolig eller virksomhed mod oversvømmelse.

Kun to dele
Systemet er ligeså enkelt, som det er stærkt. Det består i princippet kun af to dele - selve barrierepladen og et aftageligt håndtag, som bruges når vandbarrieren skal klemmes på plads i dørnichen. Når håndtaget derefter tages af, er barrieren overordentlig svær at fjerne for en eventuel 'pilfinger' - og den kan blive så godt som umulig at flytte på, hvis man forsyner den med en lille hængelås. Når truslen om oversvømmelse er drevet over, og du vender tilbage til din Acquastop Vandbarriere med klemhåndtaget, tager det dig få sekunder at fjerne barrieren og atter skabe fri passage til bygningen.

Beskyt en del af eller hele døren/vinduet
En Acquastop Vandbarriere kan tilpasses til at modstå vand et stykke op ad en dør eller et vindue eller hele dør-/vindueshullet. Systemet findes fx. som løs plade (Classic/Extesa/Integra), som hængslet låge (Basic Swing) eller heldækkende dør (Integra Swing). Et system til automatisk aktivering af Basic Swing ved oversvømmelse er under udvikling.

Flugtvej
En Acquastop Classic vil give efter for et meget let tryk indfra, når vandpresset på ydersiden er aftaget. Den vil derfor i de fleste tilfælde kunne anvendes i en flugtvejsdør.

Se mere her