Teknisk isolering

Teknisk isolering anvendes bl.a. ved isolering af kanalsystemer / ventilationskanaler således at korrekte temperatur i ventilationsluften opretholdes, samtidig med at der undgås kondensdannelse. Teknisk isolering dækker over flere isoleringsbegreber som eksempelvis brandisolering, rørisolering og ventilationsisolering. Ved teknisk isolering bør den passive brandsikring altid være med i overvejelserne - Ligesom isoleringen bør/skal følge den nyeste isoleringsstandard DS 452.3. Lav beregninger på strømmende medier, varmetab, temperatur i tanke, udvendig og indvending kondens, frostbeskyttelse, lyddæmpning og økonomi - Formler, formelsamlinger og teknisk viden

Leverandører af og viden om teknisk isolering:


Accu-Dan A/S

Jernet 33C
6000 Kolding
Tlf.: 74 84 18 00
E-mail: mail@accu-dan.dk

www.accu-dan.dk

Kompetencer: Akustik løsninger, Akustik, Støjdæmpning, Akustik loft, Sandwichpaneler, Lyddæmpende vægge, Lydisolering, Støj væg, Nedsænket akustikloft , Støjvæg, Maskinstøj, Støjindkapsling, Hygiejne akustik til fødevareindustrien, Bafler, Flytbare vægge, Støjkabiner, Teknisk Isolering, Skillevægge, Skum – vi kommer og hjælper hvor der er unødig støj.

Læs mere om Accu-Dan A/S


HVACgrossisten A/S

Industrivej 8
6560 Sommersted
Tlf.: 31571385
E-mail: info@hvacgrossisten.dk

www.hvacgrossisten.dk

Kompetencer: Blindnitter, Brandlukning, Fastgørelse, Håndværktøj, Teknisk isolering

Læs mere om HVACgrossisten A/S


Hotpaper

hotpaper

Agerhatten 9
5220 Odense Sø
Telf: 70 277 699
E-mail: info@hotpaper.dk

www.hotpaper.dk

Kompetencer: Indeklima, hulmursisolering,  loftisolering,  papirisolering, efterisolering, efterisolering hulmur, ventilation

Læs mere om Hotpaper


LITSEN ApS

Speditørvej 7
9000 Aalborg
Tlf.: 53 38 30 00
E-mail: info@litsen.dk

web

Kompetencer: Isolering, teknisk isolering, varmeisolering, køleisolering, brandisolering, aluprofiler

Læs mere om LITSEN ApS


Norisol A/S

Mileparken 20E
2740 Skovlunde
Tlf.: 70 11 77 44
E-mail: info@norisol.dk

www.norisol.com

Kompetencer: Teknisk isolering, isolering, isoleringsmaterialer, energioptimering, varmeisolering, støjdæmpning, tankisolering, marineisolering, HVAC isolering, stilladser, rullestilladser, hængestilladser, inddækninger, brandisolering

Læs mere om Norisol A/S


Panelbyg ApS

Industriparken 16
6880 Tarm
Tlf.:88 32 17 70
E-mail: info@panelbyg.dk

www.panelbyg.dk

Kompetencer: sandwichpaneler, isolering, hulmursisolering, galvaniseret rionet, befæstelse, skruer, vakuumlifte, gitter, teknisk skum, ståltage, panelskruer, stållåse, stålplader

Læs mere om Panelbyg ApS


Persolit Entreprenørfirma A/S

Lindøalléen 103A
5330 Munkebo
Tlf.: 65 97 44 50
E-mail: persolit@persolit.dk

web

Kompetencer: Teknisk isolering til industri og HVAC, tyndplade- og pudefremstilling, endebunde, brandlukninger, brandisolering, isolering af rør på skibe, tank – og beholderisolering, lydisolering, energioptimeringer, facadeløsninger til industri og byggeri, stilladser, droneinspektion, offshore, isoleringsmaterialer, isoleringspuder

Læs mere om Persolit Entreprenørfirma A/S


Poly-Cap

Vintapperbuen 22
4070 Kirke Hyllinge
Tlf.: 46 40 47 51 / 22 64 55 41
E-mail: Poly-Cap@mail.dk

www.poly-cap.dk

Kompetencer: Teknisk isolering, isolering, isoleringsmaterialer, tyndpladebearbejdning, plasmaskæring, klipning, bukning, sikning, isolering af ventilation

Læs mere om Poly-Cap


SKANACID A/S

Lunikvej 7
2670 Greve
Tlf: 39 40 13 14
E-mail: mail@skanacid.dk

www.skanacid.dk

Kompetencer: Vakuumisolering, Aerogel isolering, Højtemperaturisolering, Foamglas isolering, Renrum-isolering, T-FIT, TechLite, Korrosion under isolering, CUI, Keramisk isolering, Beregning af isolering, Superwool, Brandisolering, Afstandsisolering, Glasklæde, Mica, Vacupor, Varmevekslere, Beskyttelse mod strålevarme, Isoleringsteknik, Afstandsringe, Isolering marine

Læs mere om SKANACID A/S


Sundolitt A/S

Krog Skolevej 3
7190 Billund
Tlf.: 70 11 10 20
E-mail: sundolitt.kundeservice@sundolitt.com

www.sundolitt.com/da

Kompetencer: Radon, radonspærre, radonsikring, perler, vintermåtter, pladeprodukter, EPS isolering, XPS isolering, trinlydplade, fundering, gulve, gulvvarme, vægge, kældervægge, hulmursisolering, tage, anlæg og let fyld

Læs mere om Sundolitt A/S


Dan-iso – Fra affald til teknisk isolering


04.apr 2022


Løsningen er fundet - stift PUR-skum kan nu genanvendes

Dan-iso A/S ved Aars, der producerer rørisolering i PUR, har skabt unikke resultater med genvinding af overskudsmateriale fra produktionen. Dan-iso har udviklet en konstruktiv produktionsmetode, hvor 45 % af vægten på det færdige emne består af regenerat. Regenerat i form af rigid PUR, hvor Dan-iso kan genvinde produktionsspildet, der således skaber værdi i stedet for at forlade fabrikken som affald. CO2-udledning og olieforbrug reduceres samlet set, når regenerat føres tilbage i nye produkter og bidrager til en mere bæredygtig produktion.

Tidligere har det været forbundet med meget store tekniske udfordringer at genvinde rigidt polyuretanskum på en måde, hvor materialets vigtigste tekniske egenskaber bliver bevaret. Industriel genvinding af PUR har været minimal og de bedste nyheder fra branchen har tidligere lydt på indhold af regenerat på 2-10 %.

Dan-isos succes med upcycling er resultatet af en intensiv udviklingsproces, hvor reduktion af restprodukter og nyt liv til affald har været det primære formål. Dan-iso har i processen arbejdet med 2 metoder, som har givet gode resultater. Den ene teknologi er nu moden til at blive implementeret i produktionen og levere grønnere isolering. Med de nyeste resultater, er det således lykkedes at støbe produkter med høj grad af genbrug, der samtidigt besidderfuldt tilsvarende isoleringsværdi og materialeegenskaber som almindeligt formstøbt PUR.

Har du spørgsmål?

Kontakt direktør Erik H. Møller på 29479433

Fakta:

Dan-iso A/S, der primært producerer isolering til industrien og fjernvarmebranchen, arbejder mod en mere cirkulær økonomi. Konkret arbejdes med tiltag, der lægger sig op ad FNs verdensmål 12: Ansvarligt forbrug og produktion, mål 9: Industri innovation og infrastruktur - med fokus på bæredygtig innovation og mål 7: Bæredygtig energi - med fokus på energieffektivitet.


Førende Isoleringsvirksomhed rykker ind i Esbjerg


17.jan 2022


Norisol A/S har oprettet en afdeling i Esbjerg, som et led i strategien om at ekspandere geografisk og har nu 9 afdelinger i hele Danmark.

Norisol udvider i Esbjerg og supplerer dermed vores Region Syd med en ny afdeling tæt på kunderne. Åbningen er et led i en langsigtet plan, som skal styrke Norisols landsdækkende tilstedeværelse for at kunne imødekomme en stigende efterspørgsel på totalløsninger inden for teknisk isolering, energioptimering og skibsaptering.

”At valget netop er faldet på Esbjerg, er langt fra tilfældigt. Det er en del af vores strategi om at være så tæt på kunderne som overhovedet muligt, og vi har allerede en række gode kunder i og omkring Esbjerg, som vi ønsker at komme endnu tættere på. Der er stor vækst på Esbjerg havnefront og den omsluttende industri og dermed er der et stort potentiale for Norisol. Med udgangspunkt i Esbjerg vil Norisol nu være i stand til at kunne levere lokal arbejdskraft, så vi kan tilbyde en bedre service til konkurrencedygtige priser.”, udtaler direktør for Region Syd, Daniel Lowe.

Norisol har pr. 1.1. ansat Michael Johansen som leder af den nye Esbjerg-afdeling. Michael har stor erfaring inden for teknisk isolering og kommer senest fra en stilling som projektleder hos Nytech Isolering A/S og kender derfor markedet i Esbjerg rigtig godt.

”Jeg ser meget frem til at være med til at udvikle Norisol og understøtte den gode service til de kunder her i området, som jeg kender så godt. ”, siger Michael Johansen, der bor i byen sammen med sin hustru og to børn. ”Jeg har allerede fået en fantastisk start i den nye Esbjerg-afdeling, hvor vi både oplever en god efterspørgsel hos kunderne og har formået at tiltrække dygtige og erfarne medarbejdere fra lokalområdet.”

Lokalt nærvær og forankring baseret på medarbejdere med dybe lokale rødder og stor lokal viden udgør en hjørnesten i Norisol. Vi tror, at god service skabes gennem tætte menneskelige relationer. Og netop medarbejderne er nøglen til, at det nu er muligt at indtage et større geografisk marked i Jylland. Vi har allerede tiltrukket flere erfarne montører til afdelingen og modtager gerne flere ansøgninger.

Hertil tilføjer Daniel Lowe: ”Norisol er kendt for kvalitet, fleksibilitet og kundetilfredshed. Og derfor har vi også langvarige kunderelationer, som har fulgt os i de 45 år vi har været i branchen. Vi ser meget frem til at vedligeholde og etablere nære kunderelationer i Esbjerg. For os handler det om at have et godt partnerskab, hvor vi er fælles om projekterne og tager ansvar for at de bliver gennemført bedst muligt.”

Vores værksted i Fredericia står for fremstilling af aluminiums- og stålbeklædninger, som oftest leveres fra dag til dag, men i afdelingen i Esbjerg vil der også kunne fremstilles og bearbejdes lettere opgaver.  Vi råder over alt moderne udstyr til forarbejdning af alle typer tyndplade.

Vi foretager også udskærings- og tilpasningsopgaver, som ikke kan klares mekanisk. Her træder vores dygtige medarbejdere på værkstedet til med en imponerende håndværksmæssig tilgang.

Norisol er også totalleverandør til marinebranchen og udfører alt apteringsarbejde – lige fra teknisk isolering til skotter, lofter og dørk, samt komplet indretning og montering af faste og løse møbler. Vi leverer store og små materialepakker til skibsfartøjer inden for blandt andet fiskeri, offshore og passagerfærger. Det er typisk den høje kvalitet og muligheden for fleksibelt design, som gør disse materialepakker attraktive for kunderne.

Vi tilbyder løsninger, hvor mange års erfaring kombineres med faglig nytænkning. Vores erfaring indenfor produktion og montage sikrer en robust og holdbar kvalitet.

Esbjerg-afdelingens adresse er: Lillebæltsvej 9, 6715 Esbjerg N.