Fancoils

Fancoils er enkle og robuste konstruktioner, som reelt “blot” er en køle- og / eller varmeflade samt en ventilator, men som er yderst effektiv, hvor man har stor køle- / varmebelastning. Fancoils anvendes eksempelvis til køling af bygninger, hoteller og kontorer

Leverandører af og viden om Fancoils:


2K Klima- og Køle Distributøren

Odensevej 128
4700 Næstved
Tlf. 28 88 66 74
E-mail: jens@2k.dk

www.2k.dk

Kompetencer: Vandkølingsanlæg, køleanlæg, varmepumper, fancoil & fancoils, chillere, Downflow & Upflow & Inrow & bagdørskøle & EDB fancoil, affugtere, lufttæpperKølebaffel & kølebafler, Tørkølere (frikølere), Kondensatorer (Luft- & Vandkølede), On-Rak (EDB Køling), Luftkølere (Køle- & Frostrum), Ventilationscentraler (AHU), Rooftop, Pladevarmevekslere (Loddede og pakninger), varmevekslere, Kølekompressorer, SABIANA fancoils, Kalorifere

Læs mere om 2K Klima- og Køle Distributøren


Dansk Køl & Klima ApS

Lundeborgvej 16
9220 Aalborg Øst
Tlf.: +45 70 20 38 00
E-mail: info@dkk-cool.dk

www.danskkoel.dk

Kompetencer: Køleteknik, Airconditionanlæg, Chillere, Chiller køleanlæg, Klimaanlæg, Fancoils, 4-vejs loftkassetter, Køleanlæg, Fryseanlæg, Frostanlæg, Køletårne, Vandkøleanlæg, Varmepumper, Frikøling, Tørkøling, Kondensatorer, Industrielle fordampere, Kølerum, Fryserum, Frostrum, Kompressorer, CO2 Køleanlæg, ismaskiner til industri, Proces køling, Komfortkøling, Indeklima, Kølemontør, Køletekniker

Læs mere om Dansk Køl & Klima ApS


2K – stort udvalg i fancoils , til bl.a. hoteller, serverrum, kontorer mv.
Fancoilen er en del af et HVAC-system og findes i bolig-, erhvervs- og industribygninger. En fancoil er en mangfoldig enhed, der sommetider er en del af et kanalsystem, og bruges til at styre temperaturen i det rum, hvor den er installeret. Fancoilen styres enten af ​​en manuel tænd / sluk-kontakten eller af en termostat, som styrer gennemstrømningen af ​​vand til varmeveksleren ved hjælp af en ventil og / eller blæserhastigheden.

På grund af deres enkelthed og fleksibilitet, kan fancoils være mere økonomisk at installere end rørførte 100% frisk luft systemer (VAV) eller centralvarmeanlæg med ventilationsaggregater eller kølebafler. Forskellige onfigurationer er tilgængelige, herunder horisontal (loftmonteret) eller lodret (gulvmonteret).

Ydelsen af en FCU kan bestemmes ved at se på temperaturen af luften der kommer ind i enheden og temperaturen af den luft, der forlader enheden, kombineret med mængden af luft, der bevæges gennem enheden.

Ydelsen af en FCU kan bestemmes ved at se på temperaturen af luften der kommer ind i enheden og temperaturen af den luft, der forlader enheden, kombineret med mængden af luft, der bevæges gennem enheden.

Dette er en forenklet måde at bestemme ydelsen på. Der er yderligere materiale tilgængeligt om sensibel ydelse og luftens specifikke varmekapacitet, som begge har en virkning på den termiske ydelse.

Læs mere om vores udvalg af Fancoils her


2K ApS er blevet distributør for italienske SABIANA (af deres fancoil til aircondition)
SABIANA er europas største og førende fabrikat af fancoils, og alle deres fancoil er EUROVENT certificerede

Sabiana startede i 1929 med at opbygge luftkonditioneringssystemer til de første fabrikker i det moderne industrielle miljø, de kørselsfirmaer, der skulle implementere bedre og mere komfortable arbejdsbetingelser.

Kun en visionær eller drømmer kunne danne et firma i 1929

Den store depression var lige kommet fra Amerika med Wall Street-nedbruddet -Slet ikke det bedste tidspunkt at oprette et firma. Men Franco Binaghi og Benvenuto Anatrella mødtes i Milano og besluttede ikke at opgive deres projekt og drøm – fremstilling af produkter til opvarmning af boliger og arbejdspladser. En ægte utopi, da næsten ingen fabrikker blev opvarmet på det tidspunkt.. Fabrikker var ikke særlig dejlige steder at tilbringe mange timer om dagen i.

Men alene af den grund, troede Franco og Benvenuto på deres projekt endnu mere – De forstod, hvor vigtigt det var at forbedre arbejdsvilkårene og kvaliteten af ​​folks liv

Der var behov for at genoverveje opvarmning, og det gjorde de….

Sabiana’s grundlæggere, Francos og Benvenutos innovative ideer videreføres i dag af den tredje generation af deres familier. Resultatet ? En 100% italiensk virksomhed, der er det førende europæiske firma, inden for branchen og en af ​​de største på verdensplan, og opererer uafhængigt, inden for en stor international gruppe.

Sabiana er et firma, der består af mennesker, der sigter mod det samme mål

Dette er denne firmaånd, der deles af hele Sabiana-teamet

Læs meget mere om SABIANA, fancoils og 2K her