Industristøvsuger

En Industristøvsuger har større sugeevne i forhold til den man kender fra hjemmet, så man vil kunne suge stort set alt op fra industrigulvet, hvilket endda også inkluderer væsker, men samtidig er der også mulighed for at suge mere tunge affaldstyper op fra gulvet

 

Leverandører af og viden om Industristøvsuger (Industrielle støvsugere):


Anteco Mobile Units A/S / Anteco Thermo Trade A/S

Lucernemarken 7-9
5260 Odense S
Tel. 70 26 83 26
Fax. 70 26 84 26
E-mail: info@anteco.dk

www.anteco.dk

Kompetencer: Affugtning, Affugtningsanlæg, Centralstøvsuger, Decentral ventilation, Energioptimering, HVAC, Industristøvsuger, Kalorifere, Loftventilatorer, Lufttæpper, Stålskorstene, Varmegenvinding, Varmekanoner, Varmesparere, Varmluftaggregater, Varmeventilatorer, Ventilationsanlæg

Læs mere om Anteco Mobile Units A/S / Anteco Thermo Trade A/S


Billig-stoevsugerposer.dk

Klokkestøbervej 35-37
8800 Viborg
Tlf: +45 51 37 82 25
E-mai: linfo@billig-stovsugerposer.dk

www.billig-stovsugerposer.dk

Kompetencer: Støvsuger, støvsugerposer og tilbehør, Industri støvsugerposer, Støvsugerposer

Læs mere om Billig-stoevsugerposer.dk


Curant Teknik ApS

Egestubben 4C
5270 Odense N
Tlf.: +45 9292 1453
E-mail: salg@curantteknik.dk

www.curantteknik.dk

Kompetencer: Gulvvaskemaskiner, støvsugere, rengøringsmaskiner, kemi, rengøringsmiddel, rygstøvsugere, doseringsanlæg, service og reparation, tæpperenser, desinfektion

Læs mere om Curant Teknik ApS


Elektro-Nico I/S

Elektronico

Vandværksvej 8
8940 Randers SV
Tlf.: 86422311
E-mail: kontakt@elektronico.dk

www.elektronico.dk

Kompetencer: CentralstøvsugerDykpumper, Gasfjedre, Skruemaskine, Højtryksrenser

Læs mere om Elektro-Nico I/S


Nederman Danmark A/S

Ryttermarken 3
3520 Farum
Tlf.: 70200302
E-mail: gert.schytt@nederman.dk

www.nederman.com

Kompetencer: Centralstøvsuger, Energispareventilator, Industristøvsuger, Industriventilation. Kanalsystemer, Laboratorieventilation, Punktsug, Punktudsugning, Spjæld - Ventilation, Spånsugningsanlæg, Sugearme, Udsugning, Ventilation, Ventilation installation og vedligeholdelse, Ventilationsanlæg, Ventilatorer

Læs mere om Nederman Danmark A/S


FlexAir leverer byggepladsstøvsugere


16.feb 2021


FlexAir har leveret 20+ byggepladsstøvsugere til en af Danmarks store entreprenører til brug ved renovering af boligejendomme. Støvsugerne kan opstilles centralt i boligopgangen, og der etableres sugeudtag på de enkelte etager hvorfra slange kan trækkes med ind i lejligheder til brug for afsugning ved rilleskæring, fræsning, slibning osv. Støvsuger starter og stopper via disse udtag. Støvsugeren er med støvsikret opsamling og monteret med HEPA-filter, klasse H14, så sikkerheden er i orden.

Interesseret - kontakt os for nærmere information!


Ardex – Den effektive vej til støvfrie arbejdsdage
Mange byggepladser døjer med støvgener, og to af de mest udsatte faggrupper er murere og gulvlæggere. ARDEX har derfor udviklet den mekaniske løsning Dustfree -

- der forbindes til støvsugeren og monteres på murerspanden eller blandekarret. På den måde elimineres risikoen for generende støv under blandeprocesserne til gavn for arbejdsmiljøet.

Støv er en udfordring på mange danske byggepladser. I november konkluderede BAT-kartellet oven på 70 byggepladsbesøg landet over, at bl.a. manglende sug på maskiner og mangelfuld brug af maske er udbredte problemer. Også mangelfuld rengøring og tørfejning er mange steder medvirkende til, at støv på gulvet gentagne gange hvirvles op i stedet for at blive fjernet.

Murere og gulvlæggere er særligt udsatte
To af de udførende faggrupper, der er i størst risiko for at opleve støvgener under arbejdet, er murere og gulvlæggere. De arbejder nemlig ofte med støvende tilskæringsopgaver, afslibninger og blandeprocesser på byggepladsen.
- Støv er ofte en udfordring, der både kræver brug af de rette personlige værnemidler og tekniske hjælpemidler som f.eks. støvsugere og afskærmning. Arbejdsprocesserne bør desuden tilrettelægges, så man så vidt muligt tager hensyn til både sig selv, kollegerne og de udførende fra andre firmaer på byggepladsen.
Det fortæller teknisk chef Carsten Rasmussen fra ARDEX, der fra fabrikken i Hedensted leverer hurtigt tørrende og hurtigt hærdende materialer til bl.a. murere og gulvlæggere.

Støv kan elimineres effektivt, billigt og miljøvenligt
For at minimere risikoen for støvgener i forbindelse med byggepladsens blandeprocesser har ARDEX udviklet den patentanmeldte og mekaniske løsning Dustfree. Den forbindes til støvsugeren og monteres derefter på murerspanden eller blandekarret. Dermed sikres en blandeproces uden risiko for, at støvet havner steder, hvor det skaber gener for de udførende.
- Fra producenternes side er der forskellige måder at håndtere støvet på. Mange tilsætter eksempelvis planteolie til deres produkter for at opnå en støvfri blandeproces. Men når der skal tilsættes op til 425 g planteolie pr. 25 kg spartelmasse for at opnå den ønskede effekt, bliver det hurtigt til mange tons planteolie på landsplan, der koster i ekstra udgifter og miljøbelastning, fortæller Carsten Rasmussen.
- Vi har i stedet udviklet Dustfree, der både er utroligt effektiv, billigere at bruge og samtidig gavner miljøet. På den måde er de udførende sikret et støvfrit arbejdsmiljø, når materialerne skal blandes, og Dustfree virker sammen med alle vores produkter, ikke kun en del af dem, slutter han.


FlexAir A/S – også leverandør af transportable støvsugere til Industrien.
Vi har lavet et par kampagne tilbud på 2 af vores bestsellere af transportable Industristøvsugere.
Priserne som er nævnt nedenfor indeholder: Industri støvsuger Rengøringssæt til gulve med 10 meter slange og 450mm gulvmundstykke Frit leveret uanset antal Kampagne tilbud 1: KEVAC støvsuger model KMB2. All round støvsuger til almen rengøring af produktions gulve i alle typer produktioner. Samlet pris for Industristøvsuger model KMB2 incl. udstyr og lev.        Kr. 10.995,00 Kampagne tilbud 2: KEVAC støvsuger model KB4P. Super stærk Industri støvsuger som kan benyttes til rengøring af industrigulve i mange forskellige miljøer dog ikke vådområder. Støvsugeren kan ligeledes benyttes til afsug direkte fra håndværktøjer. Samlet pris for Industristøvsuger model KB4P incl. udstyr og lev.         Kr. 21.995,00 Priser er excl. moms - Frit leveret FlexAir A/S leverer alle typer for procesanlæg og rumventilation til spånsugning, centralstøvsuger, transportable støvsugere samt til svejsning/ slibning, filtrering osv. Find alle vores referencer på vores website flexair.dk

10,8 V-nyheder: handy støvsuger og kraftigt LED-arbejdslys
Bosch udvider deres sortiment af akku-værktøj i 10,8 V-klassen med to nyheder med et optimalt forhold mellem vægt og størrelse. Nemlig den nye kompakte og kraftfulde håndholdte støvsuger GAS 10,8 V-LI Professional og det alsidige arbejdslys GLI DeciLED Professional, der sammen sikrer håndværkeren et mere rent og bedre oplyst arbejdsområde.

• Ny kompakt støvsuger rengør arbejdsområdet hurtigt og effektivt
• Med 10 LED-pærer og to lysindstillinger sikrer en ny alsidig arbejdslampe optimale lysforhold under arbejdet
• Batterier kan benyttes til alle Bosch' professionelle 10,8 V-værktøjer

Kraftfuld og kompakt akku-støvsuger

Den nye akku-støvsuger GAS 10,8 V-LI Professional fra Bosch er særligt velegnet til hurtigt og effektivt at fjerne støv og løst materiale, når håndværkeren fx skal rydde op ved et afsluttet job. Med en vægt på kun 700 g og et kompakt design tilbyder maskinen et optimalt forhold mellem vægt og størrelse. Akku-støvsugeren er fleksibel og handy for installatører eller køkken- og vinduesmontører. Dens mikrofilter har en filtrering på næsten 100 procent og samler således effektivt støv fra arbejdet med fliser, træ, metal eller plastic. Håndværkeren kan anvende fugemundstykket, der kommer med værktøjet, til at rengøre svært tilgængelige områder eller huller. Et 2,0 Ah CoolPack-batteri giver tilstrækkelig kapacitet til brug ved sugeopgaver, der tager lidt længere tid. Støvsugeren kan køre op til 15 min. på en enkelt opladning med et 2,0 Ah-batteri og 30 min. med et 4,0 Ah-batteri. GAS 10,8 V-LI Professional er udstyret med en transparent støvbeholder, som kan tømmes og rengøres meget let. Den har desuden et ergonomisk greb med softgrip for komfortabel håndtering.

En let vej ud af mørket - ny alsidig arbejdslampe

Arbejdslampen GLI DeciLED Professional har 10 LED-pærer og to lysstyrker for at sikre ordentlige lysforhold i enhver arbejdssituation og -position. Den nye arbejdslampe er særligt alsidig takket være de forskellige mekanismer til fastgørelse og indstilling af belysningsvinklerne. Dens sammenfoldelige fod giver stor stabilitet og en indstillelig vinkel på 200 grader, så håndværkeren kan få lyset ind fra den ønskede position. Akku-lampen kan let hænges på stiger eller stilladser takket være den integrerede krog, sættes fast i arbejdstøjet ved hjælp af en karabinhage eller fastgøres til metalliske overflader med en stærk magnet. Lampen har også et 1/4-tomme gevind, så den kan sættes på en trefod. Det gør det muligt for håndværkeren hurtigt og let at indstille den rigtige belysningsvinkel og således have begge hænder fri til at arbejde. De robuste og langtidsholdbare LED-pærer er med til at gøre GLI DeciLED Professional til en effektiv arbejdslampe, som desuden er kompakt og let.

Brug samme batteri til alle 10,8 V-værktøjer

De kompakte og kraftfulde maskiner i 10,8 V-klassen gør det muligt at arbejde hurtigt og effektivt. Det kompakte design betyder endvidere, at håndværkerne vil opleve arbejdet med maskinerne som mindre trættende. Specielt når de bruges på trange og svært tilgængelige områder og i forbindelse med arbejde over hovedhøjde. Takket være Bosch' Flexible Power System kan det samme batteri og den samme lader benyttes til alle de professionelle maskiner inden for samme voltklasse. Dette gælder således også 10,8 V-serien.

Den nye støvsuger og arbejdslampe fås som soloversioner uden batteri og lader hos førende forhandlere af professionelt værktøj fra 14. oktober 2014. Den vejledende udsalgspris for GAS 10,8 V-LI Professional og GLI DeciLED Professional er henholdsvis 748 kr. og 398 kr. ekskl. moms.