GPA – Ny generation membranventiler, mindre men større

DK er det seneste nye indenfor membranventiler og er designet med de nyeste designværktøjer.
DK ventilen har markant forbedret flow-egenskaber med et fordoblet flow i forhold til tidligere modeller. Kv-værdierne er nu blandt de bedste på markedet. Med en ny moderne designteknologi er selv ventilhusets størrelse blevet reduceret, samtidig med at indbygningsmålene er de samme som tidligere de modeller af membranventiler, derved kan man nemt opgradere en eksisterende installation.

Foruden flow-egenskaberne, er aktuator og håndhjul på den nye type membranventil blevet opgraderet. Den nye type håndhjul kommer nu med integreret låsefunktion. DKLock® betyder, at man kan låse det i 300 forskellige positioner og med en hængelås kan man ligeledes undgå utilsigtet betjening. Sammen med de forbedrede flow-egenskaber, som giver en lineær flowhastighed er ventilen velegnet til regulering. Håndhjulet er også forsynet med en integreret markeringsbrik, som kan anvendes til for eksempel, at beskrive mediet der er i røret eller f.eks. ventilens nummer.

Ventilen kan også mærkes med et ID-tag, der fastgøres i et forsænket hul på ventilhuset.
Levetiden på membranen er blevet forlænget takket være det unikke, patenteret genvindtilslutning, ”Floating pin”. Takket være ”Floating pin” systemet bliver membranen ikke udsat for unormale belastninger hvor den er fastgjort, men aflastes i både åben og lukket tilstand.

Ventilen fås i dimensionerne DN15-DN65 og i materialerne PVC, CPVC, PP og PVDF, med membran i EPDM, VITON eller PTFE/EPDM.

Aktuatorhuset og håndhjul er i glasfiberforstærket PP for maksimal kemisk resistens.
Membranventilen er velegnet til applikationer, hvor det skal være let og tilgængeligt, at rengøre eller hvis man ønsker at minimere risikoen for at partikler eller mediet samles på døde steder som f.eks. bag kuglen i en kugleventil. Ventilen er også velegnet hvor man ønsker at være i stand til at regulere flowet uden for meget begrænsning.

Eksempler på applikationer hvor DK membranventiler er velegnet, er i farmaceutisk og biotek produktion og maling og lak produktion samt kemiske krævende applikationer, hvor du vil være i stand til at regulere et flow, f.eks. syredosering i den farmaceutiske industri

LÆS også: Plastmo – Ventil begrænser oversvømmede kloakker under skybrud
GPA – Ny generation membranventiler, mindre men større's Firmaprofil
Cookie-indstillinger