Pumpeservice hos ARMATEC A/S

For at sikre både driftssikkerheden og driftsøkonomien er det vigtigt at forebygge eventuelle unødige driftsstop. Hvad enten der køres med planlagt vedligehold eller der løbende bliver serviceret på anlæggets pumper skal serviceintervaller respekteres og overholdes.

Armatec har mere end 25 års erfaring!
Hos Armatec udfører vi service på pumper i alle størrelser, uanset pumpetype eller fabrikat. Med mere end 25 års erfaring findes der ingen opgaver der er for komplicerede. Vi udfører både service on-site og på vores serviceværksted. I pumpeafdelingen sidder vi altid klar til at kunne rådgive, hjælpe og servicere vores kunder. Med vores kompetencer og brede viden indenfor pumpeteknik kan vi forebygge at anlægget rammes af uhensigtsmæssige driftsstop, sikre levetiden og dermed få anlæggets life-cycle-cost optimeret. Vores servicefolk kører rundt i hele landet og kan også yde service udenfor normal åbningstid.

Dokumentation & Certifikater
Det ses mere og mere at kravene til certifikater og dokumentation øges og dermed er det ofte en nødvendighed at kunne dokumentere både selve servicen men også materialerne, der er blevet udskiftet. Det tager vi selvfølgelig højde for, og vi kan også tilbyde at udskifte dele på en pumpe for at kunne imødekomme nye krav. Så hvad enten der ønskes materialecertifikater

i henhold til EN 10204 (2.1, 2.2, 3.1, 3.2 m.m.), om det er til pharma- eller fødevareindustrien, hvor der ønskes FDA eller andre godkendelser, kan vi selvfølgelig også levere det. Hvis pumpen eller delene skal til udlandet, og der er specielle certifikater som for eksempel GOST, kan vi også klare det hos Armatec. Pumper der kommer til service på værkstedet trykprøves altid inden de forlader vores værksted.

Ring til os på tlf. 46 96 00 00!
Ønsker du at høre mere omkring dine muligheder for en eventuel aftale eller kunne det være relevant at få lavet en vedligeholdelsesplan, er du mere end velkommen til at kontakte en af vores pumpeeksperter. Ingen opgaver er for store eller små. Vi tilbyder også laseropretning af pumper – også andre fabrikater udover vores eget pumpeprogram. Vores folk er mere end villige til at komme ud til en uforpligtende samtale omkring eventuelle løsninger.

LÆS også: Vakuumteknologi på højt plan hos ARMATEC!
Armatec A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger