KE Fibertec introducerer vaskeservice

En ventilationskanal skal vaskes for at den kan bevare sin ydeevne og dermed være energieffektiv. Det gælder både for tekstilkanaler og for kanaler lavet i stål. I mange år har KE Fibertec brugt en ekstern partner til vask, men nu har virksomheden etableret sit eget specialvaskeri i Vejen, der udelukkende skal vaske tekstilkanaler, også kaldet ventilationsposer.

Materialekendskab gør forskellen

Specialvaskeriet er en del af KE Fibertec væveri, der væver tekstilmaterialerne, og medarbejdere fra væveriet står for den daglige drift af vaskeriet.

”Det giver os en stor fordel, at vaskeri og væveri er samlet, da vi kan udnytte vores materialekendskab til at tilbyde effektive vaskeløsninger” siger salgschef René Frimodt.

KE Fibertec har i samarbejde med Miele udviklet et vaskeprogram, der sikrer en skånsom vask, hvilket forlænger kanalens levetid. Tekstilkanalerne tørretumbles ikke, men hænges til tørre efter vask i et særligt udviklet tørrerum, hvor luftfugtighed og temperatur overvåges. En skånetørring minimerer bl.a. slitage og krymp, og dermed bevares tekstilets evne til at fordele luften jævnt og trækfrit.

Ren ventilation med garanti

KE Fibertec tilbyder kundetilpassede vaskekoncepter, der sikrer et godt vaskeresultat.

Fordelsvasken imødekommer de flestes behov og derudover tilbydes en hygiejnevask målrettet fødevareindustrien og en all inclusive løsning, der også indbefatter målinger, dokumentationsrapport og opbevaring af reservesæt.

LÆS også: Stærkt samarbejde – Mølbak Landinspektører A/S køber Viamap ApS
KE Fibertec introducerer vaskeservice's Firmaprofil
Cookie-indstillinger