Få et godt afkast fra Bitcoin-investeringer

Sponsoreret indhold.

Sådan fungerer krypto-robotter og automatisk investering

Kursen for Bitcoin har set en generelt stigende, positiv tendens, siden Facebook i juni kom med nyheden om, at deres alternative digitale valuta Libra lanceres i foråret 2020. Og det er ikke underligt: Når en så stor spiller og gigant på mediemarkedet melder sig ind i udviklingen af nye uafhængige valutaformer, vil udbredelsen af kryptovaluta også nå helt nye niveauer.

Det er med andre ord nu, at du skal til at gøre idé til virkelighed, hvis du har leget med tanken om at investere i Bitcoin eller andre af de revolutionerende kryptovalutaer. Men hvordan får man de bedste afkast, uden at man skal lege energisk børsmægler hvert og hvert andet minut?

Svaret: Man benytter sig af en investeringsrobot, også kaldet kryptorobot, som automatisk kan aflæse kursen og købe og sælge alt efter fordelagtige kursudsving. Vi vil her se nærmere på den smarte investeringsmetode.

 

Hvordan fungerer en krypto-robot?

Krypto-investeringsrobotter er grundlæggende software eller algoritmer, som handler på de finansielle markeder for Bitcoin og andre kryptovalutaer på vegne af en klient. De automatiserer processen, hvor man køber og sælger alt efter kursudviklingen. Investeringsrobotter på aktieområdet har været i brug i mange år og teknologien bag forbedres konstant. Da det finansielle marked aldrig vil kunne forudses 100 procent, skal det her understreges, at der med en investeringsrobot også er risici forbundet med investering, på samme plan som ved alle andre former for investering!

Der findes forskellige typer af kryptorobotter alt efter investeringsstrategi og erfaring. Grundlæggende fungerer en kryptorobot nemlig ud efter aflæsning af kursudvikling på fx Bitcoin samt en forudindstilling, hvor du som klient på forhånd afgører fx hvor stort et beløb, der henholdsvis må sælges og købes Bitcoin for.

 

Hvilken kryptorobot til Bitcoin kan anbefales?

Der findes et væld af investeringsplatforme og investeringsrobotter på markedet, så er du helt ny inden for investeringsområdet bør du orientere dig efter anmeldelser fra eksperter og brugeranmeldelser. Her kan du eventuelt starte med at læse en anmeldelse af Bitcoin Revolution, som er én af de mest populære og brugervenlige kryptorobotter på markedet. Du kan ofte få mulighed for at investere i flere forskellige kryptovalutaer, såsom Ethereum, Ripple og Iota, med samme kryptorobot.

Mange kryptorobot-platforme tilbyder også at du kvit og frit kan køre en test, hvor du ikke sætter egne penge på spil. På den måde kan du bedre vurdere om netop denne kryptorobot er noget for dig.

 

Er Bitcoin en fremtidsinvestering?

Man vil aldrig kunne sige, at noget er en sikker investering – verden er omskiftelig ligesom samfundsudviklingen selvsagt kan hvile på ganske uforudselige faktorer. Vil du gøre en god fremtidsinvestering i de forskellige typer af kryptovaluta, bør du derfor lade dig lede af sund fornuft og af, hvordan du tænker den teknologiske udvikling ser ud om 5 eller sågar 25 år ude i fremtiden.