Caltech – Højeffekt kalibratorer – Særdeles effektive højeffekt kalibratorer

Newtons4th Ltd også kaldet N4L, har etableret sig på markedet med produkter indenfor Power og Power Analyse, med instrumenter der giver højere nøjagtighed, større båndbredde og lavere pris. Det nyeste produkt PPA5500, har f.eks. 0,01 procents nøjagtighed og 2 MHz båndbredde, hvilket blandt andet er nødvendigt indenfor elektronikindustrien.

Virksomheden blev grundlagt i 1997 i Leicester af 2 ingeniører med 15 års kalibrerings erfaring. Filosofien var at løse måleproblemer på en smartere måde for at forbedre ydelsen og være i stand til at sænke prisen.

Et eksempel på dette kan ses nedenfor for instrumentet PPA5500.

Den sekskantede figur på billedet består af et stort antal parallelt koblede modstande. De er arrangeret således, at strømmen går én vej på toppen af printkortet, og modsat i bunden af printkortet. Dette får strømmen til at udligne sig i dem, hvorved interferende induktans bliver meget lav. Det er hemmeligheden bag man kan måle en høj frekvens. Dette er nødvendigt, både når man måler motorfrekvenser og switch frekvenser, siger Scott Miller, salgschef for N4L.

Find Leverandører af Måleudstyr her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger